De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Hoe verdienen wij?

Energiewereld.nl biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan en energieleveranciers betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Pas wanneer je via onze site overstapt, ontvangen wij hiervoor van de energieleverancier een eenmalige vergoeding. Voor Energiewereld.nl maakt het niet uit naar wie je overstapt, deze vergoeding van de aanbieder is voor ons altijd gelijk. Dit stelt ons in staat om jou onze service gratis aan te bieden en de energiemarkt transparanter te maken.

Voor deze vergoeding leveren we een groot aantal diensten. We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat je makkelijk kunt blijven vergelijken. Zo hebben we het als eerste vergelijker mogelijk gemaakt dat je energiecontracten kunt vergelijken als je zonnepanelen hebt. Onze servicedeskmedewerkers  helpen je met al je vragen tijdens het vergelijken en overstappen. Ook lang na de overstap kun je nog een beroep op ons doen.

De hoogte van de vergoeding heeft geen enkele invloed op de vergelijking. We tonen niet enkel een Top 5, maar het volledige overzicht. Uiteraard tonen we ook contracten van energieleveranciers die niet via Energiewereld.nl zijn af te sluiten.

Daarnaast halen we inkomsten uit banners en advertorials. Adverteerders hebben daarbij geen enkele invloed op de vergelijkingsresultaten. Energiewereld.nl voldoet aan alle 5 criteria van ConsuWijzer waaraan je een goede vergelijkingssite voor energie herkent.

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie