Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Bekijk onze video's over energie vergelijken

Elk jaar besparen op je energienota?

Overstappen van energieleverancier is heel eenvoudig en je kunt er honderden euro's per jaar mee besparen. In deze TV-commercial laten we zien dat je in 3 clicks kunt overstappen en profiteren van een cashback tot € 350.

Overstappers beoordelen ons met een 9,6

Een optimale overstapervaring, daar doen wij het voor. Inmiddels geven ruim 34.600 overstappers ons gemiddeld een 9,6 via eKomi en worden we via Trustpilot beoordeeld als 'Uitstekend'. Dit weerhoudt ons er niet van om dagelijks door te ontwikkelingen om de overstap voor elke bezoeker te perfectioneren. Onderstaande video zetten we in als tag-on op TV.

Maartje vertelt waarom zij jaarlijks overstapt via Gaslicht.com

Maartje woont samen met haar man in Groningen. Jaarlijks stapt zij over via Gaslicht.com om te besparen op haar energierekening. In onderstaande video vertelt zij hoe eenvoudig en betrouwbaar het is om over te stappen via Gaslicht.com.

Een duurzaam energiecontract vrij van biomassa?

Op Gaslicht.com zit de consument aan de knoppen. Op zoek naar een duurzaam energiecontract? Dan kunt u bij ons écht nauwkeurig vergelijken en kiezen, bijvoobeeld voor een energiecontract 'vrij van biomassa'. Gewoon met één vinkje. Onderstaande video zetten we online in, onder andere via websites van Regionale Omroepen.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor zonnepanelen

Op Gaslicht.com zit de consument aan de knoppen. Heeft u zonnepanelen? Neem deze dan eenvoudig mee in onze vergelijker. Zo krijgt u de energiedeals te zien die het beste passen bij uw situatie. Onderstaande video zetten we online in, onder andere via websites van Regionale Omroepen.

11 tips bij het overstappen van energieleverancier

We blijven het zeggen: overstappen van energieleverancier is heel eenvoudig via Gaslicht.com. Om écht zeker te zijn dat u de juiste keuzes maakt hebben we een video gemaakt met belangrijke tips. Toch nog vragen? Onze energie-experts zijn dagelijks bereikbaar voor eerlijk overstapadvies.

Overgestapt en toch een hoger termijnbedrag. Hoe zit dat?

Hoe kan het gebeuren dat u net overgestapt bent, maar dat het maandelijkse termijnbedrag toch hoger wordt? Dit lijkt niet logisch. Toch zijn er wel goede redenen voor. Gaslicht.com legt het in onderstaande video graag uit.

Gaslicht.com Award 2021: de winnaars!

Elk jaar reiken we de Gaslicht.com Award uit aan de Beste Energieleverancier. Op het spel staan goud, zilver en brons. In onderstaande video maken we de winnaars van 2021 bekend.


Geactualiseerd: maandag 19 februari 2024
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.