De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Basic - Powered by Vattenfall

Basic - Powered by Vattenfall ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Basic - Powered by Vattenfall geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Basic - Powered by Vattenfall ervaringen en beoordelingen. Is Basic - Powered by Vattenfall uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Basic - Powered by Vattenfall plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Basic - Powered by Vattenfall met andere consumenten delen.

4,1
Totale leveranciersscore
De totale leveranciersscore is opgebouwd uit het gemiddelde van de Klantwaardering, onze Leverancierswaardering en onze Pakketwaarderingen van 0 pakketten.
Er is nog geen score beschikbaar
Klantwaardering Basic - Powered by Vattenfall
De klantwaardering bestaat uit geverifieerde ervaringen door overstappers via Gaslicht.com en de mening van klanten over Basic - Powered by Vattenfall in ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek.
8,2
Leverancierswaardering Basic - Powered by Vattenfall
De experts van Gaslicht.com beoordelen Basic - Powered by Vattenfall periodiek aan de hand van een aantal criteria, zoals de service, dienstverlening en duurzaamheid. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de openingstijden van de klantenservice, doorgeven van wijzigingen en de betalingen.
Klantenservice
Voor de beoordeling van de klantenservice wordt onder andere gekeken naar ruime openingstijden, bereikbaarheid via sociale media en een goede klachtafhandeling.
6,2
Online dienstverlening
Voor de beoordeling van de online dienstverlening wordt gekeken naar de mogelijkheden in de online omgeving van de leverancier, zoals de mogelijkheid om persoonlijke gegevens in te zien en te wijzigen, het termijnbedrag aan te passen, etc.
10,0
Betalingen
Voor de beoordeling van de betalingen wordt onder andere gekeken naar de mogelijkheden om zelf een betaalwijze en een betaalmoment te kiezen en de mogelijkheid om tegen enkel tarief af te rekenen bij een dubbele meter.
10,0
Duurzaamheid
Voor de beoordeling van de duurzaamheid van de leverancier wordt gekeken naar de duurzaamheid op bedrijfsniveau, hoofdzakelijk door de beoordeling van het jaarlijkse stroometiket.
5,2
Er is nog geen score beschikbaar
Gemiddelde pakketwaardering (0 pakketten)
Gaslicht.com bekijkt bij alle pakketten van Basic - Powered by Vattenfall o.a. de duurzaamheid en transparantie van de contractvoorwaarden aan de hand van vastgestelde criteria.
Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie