Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur

Gaslicht.com opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar

Gaslicht.com is dit jaar opnieuw genomineerd voor de Website van het Jaar, in de categorie 'Vergelijking'. In 2019 en 2020 mochten we de prijs in ontvangst nemen en dit jaar wonnen we al de prestigieuze Shopping Awards. Uiteraard laten we ons graag weer kronen tot website van het jaar en daarvoor hebben we uw stem hard nodig. Bent u tevreden over Gaslicht.com? Laat het ons weten en stem.

wvhj2022.png

Wat wij doen in deze turbulente tijden

Voorlopig staat 2022 in het teken van chaos op de energiemarkt. Energieprijzen braken record op record en steeds meer huishoudens kunnen de eindjes inmiddels niet meer aan elkaar knopen. Gaslicht.com heeft als doel de energiemarkt transparant en inzichtelijk te maken. Daarom zijn wij tot op de dag van vandaag de enige vergelijker in Nederland die het beschikbare aanbod in de markt toont. Het gaat dan veelal om modelcontracten die energieleveranciers aanbieden en die niet via ons afneembaar zijn. Ook was 2022 het jaar van verduurzaming, veel huishoudens troffen maatregelen om de energierekening te drukken en te vergroenen. Met Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com zijn we er in geslaagd een aanbod samen te stellen van de beste zonnepanelen uit de markt en tegelijk consumenten mee te nemen in de energietransitie.

Zo werkt de verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites en apps van Nederland. Het publiek kan stemmen op favoriete websites en apps en deze ook beoordelen. Per categorie worden er twee awards uitgereikt:

  • De Beste website en app: de website en app met de hoogste gemiddelde score op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie
  • De Populairste website en app: de website en app met het het hoogste aantal stemmen

Breng uw stem uit!

Een publieksprijs is de mooiste prijs die we kunnen winnen. Dit is een bevestiging dat u onze vergelijkingssite waardeert. Dus bent u tevreden? Laat het ons weten en Stem dan op Gaslicht.com! Stemmen kan tot en met 21 oktober 2022.

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie