Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar

Gaslicht.com is dit jaar opnieuw genomineerd voor de Website van het Jaar, in de categorie 'Vergelijking'. In 2019, 2020 en 2022 mochten we de prestigieuze trofee in ontvangst nemen. Uiteraard laten we ons graag weer kronen tot website van het jaar en daarvoor hebben we uw stem hard nodig. Bent u tevreden over Gaslicht.com? Laat het ons weten en stem.

website-van-het-jaar-nieuwsbrief.png

Het prijsplafond

Het jaar 2023 gaat toch wel de boeken in als het jaar van het Prijsplafond. Nadat in 2022 de energiecrisis tot een hoogtepunt kwam greep de overheid in met drastische maatregelen. Over deze maatregelen kwamen bij ons ontzettend veel vragen binnen. Daarom hebben we op Gaslicht.com op verschillende manieren duiding gegeven, zodat consumenten weten wat er speelt en wat de effecten zijn op de energierekening.

Terugkeer vaste contracten

 In 2022 droogde het aanbod energiecontracten volledig op. Vaak waren alleen nog peperdure modelcontracten beschikbaar. Gaslicht.com werd uitgenodigd in de Tweede Kamer, om mee denken over oplossingen. Dit jaar zagen we de vaste contracten weer terugkeren. De meest gestelde vraag van 2023 is tot nu toe: doe ik er goed aan te kiezen voor vast of variabel? Dagelijks helpen onze energie-experts tal van consumenten bij het maken van de juiste keuze. 

Recordaantal bezoekers op Gaslicht.com

In de 20 jaar dat Gaslicht.com nu bestaat zagen we nooit eerder zoveel bezoekers als in 2023. De energiemarkt is volop in beweging. Consumenten zijn op zoek naar duiding en naar mogelijkheden om te besparen. In de media wordt Gaslicht.com vaak benaderd om de steunmaatregelen van de overheid en ontwikkelingen in de energiemarkt toe te lichten.

Steeds meer huishoudens verduurzamen

Ook in 2023 hebben veel huishoudens hun woning weer verduurzaamd. Zo zijn vele daken in Nederland weer voorzien van zonnepanelen. Met Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com zijn we er in geslaagd een aanbod samen te stellen van de beste zonnepanelen uit de markt en tegelijk consumenten mee te nemen in de energietransitie.

Zo werkt de verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites en apps van Nederland. Het publiek kan stemmen op favoriete websites en apps en deze ook beoordelen. Per categorie worden er twee awards uitgereikt:

  • De Beste website en app: de website en app met de hoogste gemiddelde score op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie
  • De Populairste website en app: de website en app met het het hoogste aantal stemmen

Breng uw stem uit!

Een publieksprijs is de mooiste prijs die we kunnen winnen. Dit is een bevestiging dat u onze vergelijkingssite waardeert. Dus bent u tevreden? Laat het ons weten en Stem op Gaslicht.com! Stemmen kan tot en met 20 oktober 2023.

Door deel te nemen maakt u bovendien kans op mooie prijzen:

  • Playstation 5 (t.w.v. 550 euro)
  • 2x Philips XL airfyer (t.w.v. 300 euro)
  • Ninja Creami ijsmaker (t.w.v. 250 euro)
  • Skydive (t.w.v. 200 euro)
  • 5x Air up starterspakket

Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.