De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
DELTA

DELTA reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over DELTA? Lees hier de DELTA ervaringen en reviews. Is DELTA uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over DELTA achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van DELTA zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

58% van 31 klanten beveelt aan.
39% misschien 3% niet

Klantervaringen over DELTA

9
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
9,0
Facturering
9,0
Ik raad DELTA aan
M.J.Kerkhof 13-11-2017 - 12:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle wijziging zonder problemen verlopen , alleen de prijsstelling die bij mijn gebruik werd gesteld is niet helemaal juist , maar het verschil is maar € 2.per maand.

  • Snelle en probleemloze overstap, duidelijke communicatie.
  • Bij opgave jaarlijks stroom en gas verbruik wel het juiste maandbedrag vermelden op de factuur,dat wijkt nl. af van het voorstel Gas/Licht.com
Opmerking van Gaslicht.com 13-11-2017 - 15:39
Bedankt voor uw bericht. De leverancier kijkt naar het historisch verbruik van de woning en zal op basis daarvan een maandbedrag vaststellen. Dit kan daarom iets afwijken van de bedragen die u op Gaslicht.com heeft gezien. Als u het termijnbedrag aangepast wilt hebben kunt u dit regelen via de energieleverancier.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie