De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
DELTA

DELTA reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over DELTA? Lees hier de DELTA ervaringen en reviews. Is DELTA uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over DELTA achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van DELTA zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

58% van 31 klanten beveelt aan.
39% misschien 3% niet

Klantervaringen over DELTA

8
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Ik raad DELTA aan
Will 21-12-2018 - 20:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap gaat als vanzelf

7
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
7,0
Facturering
4,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad DELTA aan
Joop van Oostrom 9-12-2018 - 15:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstappen gaat heel makkelijk, en gaat ook precies op het juiste tijdstip.

  • Pluspunt is de eenmalige bonus, ofwel aanmeldingspremie, waardoor je een leuk voordeeltje hebt.
  • Verbeterpunt is de eerste maandpremie. Je kunt helaas niet kiezen om zelf direct een maandbedrag in te stellen, dit kan pas later. Dus heb ik gebeld met de klantenservice van het energiebedrijf; ja, het nieuwe maandbedrag zou ingesteld worden. Waarna toch een ander maandbedrag (op basis van gebruiksgeschiedenis slimme meter) werd ingesteld. Wederom gebeld, toen is het nogmaals goed gezet, maar een hoop moeite voor niets. Beter zou het zijn als je direct bij aanmelding je maandbedrag zelf zou kunnen instellen, zo moeilijk moet dat toch niet zijn.
8
Facturering
7,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad DELTA aan
Rik Defauwes 10-10-2018 - 09:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Heel tevreden echter: Ik ervoer wat onhelderheid mbt het opvoeren van mijn meterstanden, of dat nu online of via mail moest ivm meternummers. En de ingangsdatum week af van wat ik verwacht had. Verder vind ik het jammer dat je maar 1 keer per jaar je maandbedrag aan kan passen.

  • - Snelle correcte afhandeling aanmelding
  • - Flexibiliteit in het veranderen van het maandbedrag of de mogelijkheid opperen om vooraf voor een heel jaar al te betalen.
J kramer 2-10-2018 - 12:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Zou het niet beter zijn te vragen hoe het bedrijf waarvan is overgestapt reageerde want wat weet ik nu van delta na korte tijd!!!

9
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad DELTA aan
Roy 28-9-2018 - 15:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs/kwaliteit

  • Klantroute (app/web) om eerste meterstanden bij overstap door te geven, vraagt om veel zoekwerk. Tip bij inloggen en geen meterstanden, pop-up met verzoek deze in te vullen
9
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Jaap Monnté 25-9-2018 - 17:10
Overgestapt via Gaslicht.com

prima overgestapt,goed tarief!

  • goede aanbieding m over e stappen.
  • nog niet.
9
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad DELTA aan
A.Uithol 22-9-2018 - 10:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Eenvoudige overstap en snel geregeld

  • Zie boven
  • Geen
9
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
8,0
Klachtenafhandeling
10,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad DELTA aan
A. de Jong 21-9-2018 - 14:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles goed gegaan. Alleen en klein probleempje met de betaling. Ik had een machtiging voor automatische incasso gegeven, maar kreeg toch een eerste factuur binnen, die ik toch zelf moest overmaken. Volgende maand zou wel goed moeten gaan. Dit Is d.m.v. een telefoontje opgelost.

  • De klantenservice is telefonisch goed te bereiken.
8
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
7,0
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad DELTA aan
R.Boot. 20-9-2018 - 14:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Deze kwam als goedkoopste keus.

  • De overstap ging vlot. Het duurde wel wat lang om bevestiging te krijgen van Delta. Maar die kwam op tijd. Een aanrader.
  • Iets snellere communicatie met klant.
9
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad DELTA aan
J. Arntz 20-9-2018 - 11:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb goede ervaringen met online contact: zeer behulpzaam

  • Zie hiervoor
  • Zou het nog niet weten

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie