De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
DELTA

DELTA reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over DELTA? Lees hier de DELTA ervaringen en reviews. Is DELTA uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over DELTA achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van DELTA zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

58% van 31 klanten beveelt aan.
39% misschien 3% niet

Klantervaringen over DELTA

7
Overstapproces
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
4,0
Ik raad DELTA aan
Arthur 28-12-2020 - 10:07
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Scherpe tarieven
  • Nadat je lid bent geworden word je direct benaderd voor andere producten van hen. Dat heb ik wel als storend ervaren
9
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad DELTA aan
Jos de Vries 24-12-2020 - 15:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Goedkoop, duidelijk en alles snel geregeld.

6
Facturering
5,0
Klantenservice
7,0
Klachtenafhandeling
7,0
Overstapproces
5,0
Prijsstelling
5,0
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
6,0
D.w. van der Wolde 24-12-2020 - 11:44
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Gaslicht moet in haar berekening ook rekening houden met het gegeven dat de nieuwe leverancier geen rekening kan houden het verbruik in het verleden!
  • Daar krijgen zij wettelijk geen toestemming voor.
  • In ons geval werd (kon) de teruglevering van onze zonnepanelen niet worden meegenomen in het overstap proces, dus een veel hoger voorschotbedrag dan die in het aanbod van Gaslicht.com werd voor gespiegeld. . Dat zal Gaslicht zonder meer weten.
  • Deze gang van zaken komt misleidend over, en geeft misverstanden met nieuwe leverancier.
  • In ons geval heeft Delta n.a.v. onze jaarfactuur van de vorige leverancier het voorschotbedrag achteraf kunnen aanpassen.
Opmerking van Gaslicht.com 24-12-2020 - 14:36
Beste meneer/mevrouw Van der Wolde,

Bedankt voor uw review. Delta kijkt naar het historisch verbruik van de woning en baseren hier het termijnbedrag op. Helaas nemen zij hierin de teruglevering niet mee. Uiteraard vermelden wij dit ook bij de prijsdetails bij het termijnbedrag. Gelukkig nemen veel energieleveranciers tegenwoordig het termijnbedrag van ons over.

Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Marlies
8
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad DELTA aan
A. Vlijm 11-11-2020 - 14:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Delta doet wat zij beloven en wat je kunt verwachten van een energieleverancier

8
Online dienstverlening
6,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad DELTA aan
Ruud 26-10-2020 - 15:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstappen ging vlekkeloos
Voor mij de eerste keer, wist niet dat het zo makkelijk was

  • Vlotte overstap
  • Verder nog geen ervaring
6
Facturering
6,0
Online dienstverlening
6,0
Prijsstelling
6,0
Overstapproces
6,0
F.Oumghar daoudi 26-10-2020 - 11:20
Overgestapt via Gaslicht.com

ik ben pas mee begonnen, en moet ervaring doen om de motivatie te kunnen beoordelen.

8
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
7,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad DELTA aan
Jacco 14-10-2020 - 12:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Prettig om als Zeeuw te weten dat je stroom uit Zeeland komt

6
Facturering
5,0
Online dienstverlening
2,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
9,0
van de Streek 13-10-2020 - 12:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Delta doet wat ze “moeten” doen , energie leveren zonder duidelijke communicatie, apps of inzicht. Voor mij een reden om deze leverancier niet weer te kiezen

  • De aangeboden tarieven
  • Communicatie naar klanten
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad DELTA aan
Gerrit van Oosten 7-10-2020 - 12:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Geweldig Team. Even Appen en ze regelen als.

  • Snelheid en bereikbaar
9
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Ik raad DELTA aan
Bert Schuttert 6-10-2020 - 19:52
Overgestapt via Gaslicht.com

probleemloze overgang naar nieuwe energie aanbieder.

  • gunstig geprijsd in vergelijking met andere aanbieders
  • Er valt niets te verbeteren

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie