De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
DELTA

DELTA reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over DELTA? Lees hier de DELTA ervaringen en reviews. Is DELTA uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over DELTA achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van DELTA zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

58% van 31 klanten beveelt aan.
39% misschien 3% niet

Klantervaringen over DELTA

9
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad DELTA aan
Provinciael 12-12-2021 - 10:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima en transparant geregeld.

  • Goede opvolging.
  • Geen opmerkingen
9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad DELTA aan
Marianne Stanlein 20-10-2021 - 10:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel en zonder problemen is de overstap naar Delta Energie met jullie hulp vlekkeloos verlopen.

  • Zie motivatie
  • Delta Energie zou eigenlijk de automatische maandelijkse afschrijving moeten voorstellen. Hebben ze niet gedaan.
8
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
7,0
Bart Vanhommerig 19-10-2021 - 10:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Delta heeft mij twee keer gebeld, kort na elkaar, om na te gaan of ik nog vragen had over de overstap. Heel klantvriendelijk, maar dat was niet nodig geweest 🙂. Verder een naadloze overgang.

  • Naadloze overgang.
  • 1x bellen of ik nog vragen heb is genoeg.
7
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
4,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Edwin 18-10-2021 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen gaat heel eenvoudig, maar in tegenstelling tot andere aanbieders hebben ze geen mogelijkheid om de actuele verbruiksgegevens in te zien.
Dat kan alleen middels een extra apparaat die al 2 jaar niet meer beschikbaar is.

  • Een fatsoenlijke app ontwikkelen waarbij je het verbruik per dag kan inzien.
  • Vele andere aanbieders hebben zo'n app, maar bij Delta is dit niet mogelijk zonder gebruik te maken van een extra apparaat. Het extra apparaat is echter al 2 jaar niet meer te leveren.
  • Dit is niet vooraf gecommuniceerd en dat had zeker wel handig geweest.
  • Nu kun je alleen achteraf je verbruik inzien en dat is mosterd na de maaltijd.
8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad DELTA aan
Mark van der Wal 17-10-2021 - 15:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Heldere communicatie via mail, en juiste schatting maandbedrag.
Heerlijk ongecompliceerd overgestapt, waarin volledig voorzien te worden van juiste informatie. Het voelt goed om bij Delta te zitten.

  • Berkel en Rodenrijs
  • Berkel en Rodenrijs
8
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
7,0
Overstapproces
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Anneke de Vos 26-9-2021 - 13:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij het overstappen wordt er gekeken wat je maandbedrag wordt naar aanleiding van het voorgaande verbruik van gas en elektra. Het maandbedrag speelt een grote rol in de keuze van welke aanbieder ik kies. Vervolgens facturen ze een bedrag per maand dat ruim 50 euro per maand hoger ligt. Dit vind ik niet netjes!

  • Hanteer het maandbedrag dat uit de eneegievergelijker komt en niet een veel hoger bedrag
9
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Henk Nanninga 24-9-2021 - 13:42
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Per dag verbruik in kunnen zien.
  • App maken
6
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
2,0
Klantenservice
6,0
Facturering
6,0
Klachtenafhandeling
6,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Leni Stelt 21-9-2021 - 18:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Betaal nu meer dan bij vor leverancier. Na contact Klantenservice bedrag iets verlaagd. Maar is nog steeds veel duurder.
Zou fout gemaakt zijn. Kreeg echter geen schriftelijke correctie

Opmerking van Gaslicht.com 22-9-2021 - 08:11
Beste meneer/mevrouw Stelt,

Bedankt voor uw review. Dit jaar zijn de tarieven erg gestegen waardoor u nu meer betaalt dan vorig jaar. Als u had verlengd bij uw vorige enerigeleverancier dan was u wellicht nog duurder uitgeweest.

U mag altijd het contract ter controle sturen naar info@gaslicht.com.

Met vriendelijke groet,
Marlies
10
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
9,0
Ik raad DELTA aan
René Pot 21-9-2021 - 12:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk en snel geregeld met een goede prijs

  • Goede prijs
  • Snelle overstap
  • Reactiesnelheid van klantenservice mag iets sneller.
10
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad DELTA aan
Jolette de Weijer 20-9-2021 - 12:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijke overstap, hoefde er niet naar om te kijken

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie