De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Is Eneco uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 100
Jaarprijs
€ 1843,40

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Hoogas 4-12-2008 - 23:53

  • Betaal al jaren teveel voorschot bij eneco door een verkeerd ingevoerd historisch verbruik bij overgang van een oud naar nieuw systeem.
  • de enigste mogelijkheid om dit af te bouwen is steeds de termijnbedrag te laten verlagen binnen de toegestane norm. Eneco is niet in staat een juist voorschot bedrag in te voeren op bijvoorbeeld het vrijwel constant verbruik in de afgelopen jaren. mogelijk moet ik deze methode nog drie jaar volhouden omdat dan het gemiddelde verbruik is bereiktdat met het werkelijke verbruik overeenstemt.
  • corresponderen met Eneco heeft niets opgeleverd. maar als ik op deze site zie is overgaan naar een ander ook van pissebed naar kakkebed gaan.
Janssen 19-11-2008 - 17:17

  • Eneco is een volstrekt onbetrouwbare leverancier. Probeerde mij voor bijna 1.000 (duizend) euro te snijden bij de jaarfafrekening. Toen ik de zaak aanhangig maakte bij de Geschillencie. betaalden ze als een haas ruim 600 euro. Voor het restant werden ze door de Cie veroordeeld. De "helden" verschenen niet ter zitting. Ik noem dit bewust frauderen.
rene 13-11-2008 - 10:20

  • eneco is misleidend. personeel die ik gesproken heb is incorrect en hangt zomaar de telefoon op. klantgerichtheid is zwaar onder de maat!!! ze factureren mij zonder dat ik een contract heb afgesloten bij ze...nooit geen eneco voor mij!
JoostUtrecht 6-11-2008 - 17:24

  • ik ben 2 maanden geleden overgestapt. De overstap is prima verlopen, boven verwachting!
  • klantenservice was vriendelijke en behulpzaam, nog geen negatieve ervaringen gehad!
Jesje 27-10-2008 - 22:24

  • Eneco sucks.... wij zijn aan het kijken op de vergelijkingssite en wat blijkt volgens deze site hoeven wij op maandbasis maar 207 euro te betalen terwijl in werkelijkheid wij honderd euro hoger zijn geschat..... op deze basis zou ik zelfs nog terug moeten krijgen van die hufters... maar als ik dit zo lees ga ik eerst maar verhaal halen want het is overal een zooitje!!!
Opmerking van Gaslicht.com 28-10-2008 - 10:25
De vergelijkingen op de energiesites zijn alleen gebaseerd op de keveringskosten en geven niet de hoogte van uw maandbedrag weer. Leveringskosten is doorgaans 45% van uw gasrekening en 30% van de kosten voor electriciteit. Verder betaald u nog voor transport en (uiteraard) belasting, maar omdat daar niet op te besparen valt worden deze bedragen hier niet getoond.
JenK 16-10-2008 - 13:17

  • Wij hadden hetzelfde, maar dan met een colporteur van Nuon, die beweerde 25% goedkoper te zijn dan Eneco. Niet dus en meteen weer opgezegd.
Hans 17-9-2008 - 22:38

  • Vandaag heeft mijn vrouw een zogenaamde enquetteur van ENECO langs gehad. Hij wist haar onder het mom van een enquette haar handtekening en bankrekening nummer te ontfutselen. Hij liet een gesloten envelope met énformatie"achter waaruit bleek dat we een energie contract af hadden gesloten met Eneco, terwijl dit geeneens ter sprake was geweest. Ik heb het onmiddelijk schriftelijk opgezegd. Mijn advies: Doe geen zaken met oplichters
Erik 3-4-2008 - 10:01

  • Volgens mij gaat de berekening fout. Het systeem rekenend namelijk voor het tarief: "Variabele leveringskosten hoogtarief" een tarief van 0 cent ???
Opmerking van Gaslicht.com 3-4-2008 - 15:26
Helaas ging er een update fout maar wij hebben inmiddels het probleem verholpen. Excuses voor de overlast.
Hans 8-1-2008 - 15:25

  • @Peter: Dat is bij alle leveranciers zo die op vergelijkingssites staan. Dat is hetzelfde zeggen als wit sneeuw. Ook overbodig.

Navigatie