De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 85
Jaarprijs
€ 1858,40

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

jeroen543 29-12-2009 - 17:49

  • Ik was overgestapt van de Nuon naar Eneco.Diverse malen had ik aangegeven van de automatische incasso gebruik te willen maken maar elke keer kreeg ik weer een acceptgiro waarvoor je moet betalen.Hierop heb ik besloten weer terug te keren naar de Nuon.Nu komt de eindafrekening 1600kw stroom in drie maanden.Normaal 2500kw p/jr.Dus bijbetalen wat niet klopt.Moest nog geld ontvangen van Eneco.Eneco gemaild zou een correctie komen.Weer de rekening met 10 Euro extra kosten wegens niet tijdig betalen.Op 27-10-2009 al geen klant meer van Eneco maar moet de termijnbedragen net zo lang doorbetalen totdat ze een en ander recht gezet hebben.Dit is toch waanzinnig.Ze doen er al twee maanden over om de goede eindnota op te maken.En ik blijf maar betalen.Ik weet niet hoelang ze er nog over doen maar ze kunnen of willen het niet begrijpen.Ze zijn blijkbaar alleen maar bezig om zoveel mogelijk geld in kas te krijgen en er de rente over te ontvangen.En wanneer heb je het weer terug.Als de consument nog geld tegoed heeft moet hij maar wachten,maar als Eneco een betaling niet tijdig ontvangt krijg je direct aanmaningskosten zonder enig bericht.Dus mensen kijk uit voordat je overstapt naar Eneco.Een keer maar nooit weer.
Michiel 24-12-2009 - 15:41

  • Ik zie in de details van het pakket Eneco Internetvoordeel Ecostroom + gas staan dat de netbeheerder Liander is. Wij hebben volgens mij netbeheerder Stedin. Houdt dit in dat wij wisselen van netbeheerder als we van deze aanbieding gebruik maken (ik weet niet of dit uberhaupt kan). Of geldt dit ook als je je Stedin als netbeheerder hebt?
Opmerking van Gaslicht.com 24-12-2009 - 18:50
U kunt niet van netbeheerder veranderen, alleen van energieleverancier. Indien u uw postcode invult, ziet u bij welke netbeheerder u zit. U kunt alleen besparen op leveringskosten d.w.z. netwerkkosten en energiebelasting veranderen niet als u wisselt van energieleverancier.
Merks 31-10-2009 - 12:45

  • Ik heb een per 1-1-2010 aflopend 3-jarig contract met vaste tarieven. Begin oktober 2009 kreeg ik een brief van Eneco met daarin een nieuw aanbod voor een 3-jarig contract met vaste tarieven tot 1-1-2013. Hiervoor kon je via een unieke code, in te vullen op hun website, een nieuw contract afsluiten. Van de mogelijkheid voor het afsluiten van een 1-jarig contract o.i.d. was totaal geen sprake. M.a.w. onvolledige en eenzijdige informatievoorziening. De klantenservice gebeld en mijn ongenoegen kenbaar gemaakt. Op mijn vraag wat dan wel mijn voordeel was geweest de afgelopen 3 jaren kon men (natuurlijk) geen antwoord geven. Voor een juiste afweging wel zo handig. Verder ben ik tot recent nog 5 keer! gebeld door het call-center van Eneco met steeds dezelfde vraag: "Heeft u onze brief ontvangen met het aanbod voor een 3-jarig contract?" Bij de laatste keer ben ik afgehaakt....
  • Dit alles wil niet zeggen dat ik niet bij Eneco blijf natuurlijk, maar slordig is het wel en irritant.
barney 19-8-2009 - 10:57

  • Ik ben ook sinds kort overgestapt van RWE naar ENECO.
  • Ik ben door de prijsdaling een stuk goedkoper uit bij ENECO dan via mijn vorig contract bij RWE
  • Via een actie van ENECO wordt mijn overstapboete van 2 x 100 euro door ENECO vergoed.
  • Bovendien krijg ik een overstapbonus van 100 euro van ENECO.
  • De contacten die ik tot op heden met ENECO heb gehad verlopen prettig, en snel.
  • Dus ik ben uiterst tevreden over ENECO
Patricia 18-8-2009 - 23:03

  • Ik ben onlangs naar volle tevredenheid geswitcht naar Eneco. Kreeg een uitgebreide schriftelijke bevestiging van e.e.a. Zag hierin alleen niets over de 100 euro voordeel ivm internet. Naar aanleiding daarvan belde een zeer bekwame en vriendelijke Eneco medewerkster die mij dit alsnog heeft bevestigd.
  • Kreeg de 100 euro volgens mij al na 4 weken na ingangsdatum contract gestort.
  • Pluim dus voor de afhandeling!!
Jeroen 22-7-2009 - 16:41

  • Eneco zegt dat de 100 euro korting door gaslicht.com wordt uitbetaald. Klopt dit en op welke termijn gebeurt dit dan?
Johan 9-7-2009 - 14:52

  • Waarom zijn de tarieven nog niet geupdate naar 01-07?
  • wil graag overstappen en een goed vergelijk kunnen maken.
  • Is de EUR 100,- nog geldig via gaslicht.com
Ed 24-6-2009 - 01:30

  • hoi Roos, ja ik ook niet. Wel alles netjes zoals ik had aangegeven geregeld, maar geen informatie over die €100,=
  • Groet, Ed
Roos 23-6-2009 - 21:28

  • Vandaag een email van Eneco met het uitgebreide contract.
  • Alleen nergens in het contract een bevestiging van de eenmalige korting van € 100,- via deze site.
  • Hebben meer mensen dit???
Roos 22-6-2009 - 16:39

  • Heb zojuist aangemeld voor de actie eneco internetvoordeel en ook ik krijg dezelfde bevestiging. Ook geen specificatie wat deze actie inhoudt. Annuleren binnen 7 dagen of hopen dat alles correct verwerkt wordt door Eneco en de actiebedragen netjes gestort worden????

Navigatie