De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Is Eneco uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 100
Jaarprijs
€ 1843,40

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Wobma 22-12-2013 - 19:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Vanwege aktie inzake prijsstelling en vanwege de service

  • Zie hiervoor
  • Kan dan binnen 1 maand na start levering niet aangeven.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: 7
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Reinoud 28-11-2013 - 15:30

Sinds 2011 klant bij Eneco (windenergie en groen gas) en heb nooit problemen met rekeningen, leveringen etc. gehad. Ik heb nu ook mijn dak vol liggen me zonnepanelen en dat is zo geregeld met ENECO (ook de saldering is relatief gunstig bij ENECO).

  • Duurzame energie
  • NL bedrijf
  • Goede online serviceverlening
  • Goede prijs
  • Nota's kunnen nóg duidelijker.

Reacties

A.J. Bandel 2-12-2013 - 21:24
Ik had ook never problemen!! Totdat..geen betalings achterstanden oid!!
1 tip: hou die oplichters in de gaten!!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
RJ 26-11-2013 - 10:29

sinds 2000 bij Eneco. goede service ;problemen met nota snel en goed opge;lost. Voor paar euro per maand ga ik niet switchen.

trouwens het laatste bedrijf dat niet in handen is van anonieme op louter winst beluste geldschieters.Het is nog een beetje van ons!

  • goede prijsstelling,
  • vriendelijke zeer snel ragerende klantenservice
  • helder factuur
  • groene stroom
  • snelle klachtafhandeling ( win-win)

Reacties

A.J. Bandel 2-12-2013 - 21:21
Helaas Eneco prijst zich mooi aan,totdat....tip: wellicht spreek ik u over een aantal maanden/jaar?? Hou die oplichters in de gaten!! Is maar een tip!!
Beoordeling
7
Klantenservice: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Pim Freij 24-11-2013 - 11:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede eenvoudige overstap van Essent naar Eneco. Netjes geregeld

  • Duidelijke communicatie
  • Geen

Reacties

A.J.Bandel 25-11-2013 - 18:16
Is /was essent geen onderdeel van Eneco??
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 8
Facturering: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marl 18-11-2013 - 12:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Na Oxxio is alles beter en ben ik weer terug bij Eneco. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent. Prima bedrijf. Vriendelijke mensen. Goede dienstverlening. Betalen moet je toch.

  • groene stroom
  • redelijke prijs
  • duidelijke facturen
  • geen
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marcel 16-11-2013 - 12:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog geen nota gehad, nieuw contract is net ingegaan. Even afwachten of de jaarrekening van Energie Direct ok is...

  • Niks gemerkt van deze overstap.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ron 15-11-2013 - 22:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is heel goed geregeld. Goede en vooral snelle reacties van de klantenservice. Komt heel betrouwbaar en goed over.

  • Probleemloze overstap, goede en snelle klantenservice.

Reacties

A.J. Bandel 19-11-2013 - 17:51
De ellende zal uiteraard volgen bij dit bedrijf!!
Beoordeling
7
Overstapproces: 8
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mariëlle 15-11-2013 - 20:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap heeft zonder problemen plaatsgevonden.

  • Er is niet gevraagd naar automatische incasso, dus ik kreeg een acceptgiro thuis gestuurd. Ik weet niet of de korting al is verrekend of hoe ik 'm dan ga ontvangen.

Reacties

A.J. Bandel 19-11-2013 - 17:50
Je zou maar klant zijn!!! pff
Beoordeling
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Arthur 15-11-2013 - 19:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Op moment van overstap geen enkel bericht ontvangen.

  • Op moment van overstap geen enkel bericht ontvangen.

Reacties

A.J. Bandel 19-11-2013 - 17:53
Ze zullen wel weer komen met hun uitspraak: sorry sorry sorry....Ik zou er gelijk weg gaan als ik u was!!
Beoordeling
7
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Visser 15-11-2013 - 10:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Een tip van kennissen zette mij aan het denken, binnen enkele minuten waEen tip van kennissen zette mij aan het denken, binnen enkele minuten was het geregeld om over te stappen naar een ander contract bij dezelfde leverancier. De afhandeling verliep geruisloos en bespaard mij ruim 10 euro p.m.

  • Eenvoudig om de juiste keuze te maken
  • Overzichtelijk
  • Correct en snelle afhandeling
  • Zou ik niet weten

Navigatie