De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Is Eneco uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 100
Jaarprijs
€ 1843,40

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Klantenservice: 3
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
H.C. Holsheimer-van Noot 16-9-2014 - 14:34

Misschien als je nieuw klant wordt bij Eneco.
Voor oude bestaande klanten doen ze niets.
Ik was 38 jaar bij Eneco. Ik had het ook leuk gevonden als ik Toon gratis had gekregen, zonder de voorwaarde dat ik mijn bestaande abonnement dan moest omzetten in een nieuw 3-jarig abonnement.
Het loont om te shoppen, en dat heb ik gedaan. Ik kreeg € 175,00 en de €100,00 overstap boete is ook voor mij betaald. De tarieven zijn ook nog eens aantrekkelijker.

  • Ik zou het niet weten.
  • Geef meer aandacht aan trouwe klanten, beloon die ook eens een keer. Na opzeggen ben ik niet gebeld, waarom ik na 38 jaar heb opgezegd. Als Eneco zou ik dat toch willen weten!
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Michael 21-6-2014 - 20:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging naadloos via Gaslicht.com

Beoordeling
7
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Facturering: 7
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bart Meijboom 15-5-2014 - 21:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen gedoe, werkt gewoon!

  • Aanmelden ....een kind kan de was doen!
  • .
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
N. Visser 14-5-2014 - 21:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstapproces verliep voorspoedig. Direct per email bevestiging ontvangen inclusief vermelding vervolgstappen. Keurig volgens afspraak afgehandeld. Geen gedoe, zonder meer aan te raden!

  • Overstap eenvoudig geregeld;
  • Heldere en duidelijke communicatiie;
  • Goed bereikbare klantenservice;
  • Afrekening vorige energieaanbieder keurig afgehandeld.
  • Geen
Beoordeling
6
Facturering: 7
Overstapproces: 7
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 5
Klachtenafhandeling: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
sonja 13-5-2014 - 20:21
Overgestapt via Gaslicht.com

goede service

  • goede duidelijke website
  • gratis telefoon nummer op heen te bellen, als je klant wilt worden is het gratis ben je eenmaal klantmoet je een 099 nummer bellen
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Nico 13-5-2014 - 19:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Eenvoudig en snelle overstap, duidelijke communicatie en verder geen enkel probleem ervaren. Inmiddels ook zonder problemen het teveel betaalde terug ontvangen van mijn voorgaande leverancier.

  • Eenvoudig aanmeldproces
  • Snelle communicatie
  • Duidelijke uitleg vervolgstappen
  • Juiste afrekening voorgaande energieleverancier
  • Geen
Beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 8
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Pes 13-5-2014 - 17:59
Overgestapt via Gaslicht.com

overstap ging zo vlekkeloos dat we niet eens wisten dat we al over waren.

Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
lemmens 13-5-2014 - 14:10
Overgestapt via Gaslicht.com

geen klachten

Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 7
Facturering: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Matthijs 13-5-2014 - 12:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede en duidelijke overstap. Exact verlopen zoals beschreven op de website, geen verassingen of addertjes onder het gras.

  • Snelle overstap.
  • Op het moment van overstappen heb je als consument niet inzichtelijk wat je eindafrekening is. Energieleveranciers zouden per maand inzichtelijk moeten maken hoe ver de consument van zijn voorschotbedrag af zit.
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ome Sjaak 13-5-2014 - 12:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen werkt tegenwoordig probleemloos. Ontvangende partij neemt administratie over, zoals afmelden bij oude leverancier. Prijs bij Eneco is concurrerend. Klantenservice is prima. Alles correct afgehandeld. Welkomstbonus na afloop van contract verrekend met voorschot nieuwe maand en de rest cash uitbetaald

  • Goede en vriendelijke klantenservice. Scherpe prijzen, soms.
  • Afrekeningen. Periode waarover iedere post berekend wordt is steeds anders en wordt niet vermeld. Moet je zelf destilleren en narekenen, maar klopt wel.

Navigatie