De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Is Eneco uw huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 100
Jaarprijs
€ 1843,40

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
3
Online dienstverlening: 1
Facturering: 7
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 4
Klachtenafhandeling: 2
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Martin de Vries 23-12-2015 - 16:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Ze hebben niet te tarieven gehanteerd waarmee ze adverteren op Gaslicht.com, en zoals in de bevestiging van Gaslicht.com staat.
"Reactie Eneco ; dagprijzen. Tarief wordt definitief vastgesteld op ingangsdatum. " Dus ook na het afsluiten via GASLICHT.com is een leverancier vrij om andere tarieven te vragen!.

Bij de overstap aangegeven dat is gas én elektrisch wil oversluiten.. Eneco heeft alleen elektrisch gedaan.
Later is Gas er bij gekomen onder een nieuw klantnummer en andere tarieven...
De oude leverancier blijft tot nu toe steeds proberen het maand bedrag af te schijven... Dit is blijkbaar nooit goed afgemeld door Eneco.

Nooit weer! iig niet via GASlicht.com.

  • Helaas, geen pluspunten.
  • Ze hebben niet te tarieven gehanteerd waarmee ze adverteren op Gaslicht.com, en zoals in de bevestiging van Gaslicht.com staat.
  • "Reactie Eneco ; dagprijzen. Tarief wordt definitief vastgesteld op ingangsdatum. " Dus ook na het afsluiten via GASLICHT.com is een leverancier vrij om andere tarieven te vragen!.
  • Bij de overstap aangegeven dat is gas én elektrisch wil oversluiten.. Eneco heeft alleen elektrisch gedaan.
  • Later is Gas er bij gekomen onder een nieuw klantnummer en andere tarieven...
  • De oude leverancier blijft tot nu toe steeds proberen het maand bedrag af te schijven... Dit is blijkbaar nooit goed afgemeld door Eneco.
  • Nooit weer! iig niet via GASlicht.com.
Opmerking van Gaslicht.com 24-12-2015 - 14:08
Zodra u een contract kiest met vaste tarieven voor bijvoorbeeld een jaar, is een leverancier verplicht ook deze tarieven te hanteren. Deze mogen niet alsnog gewijzigd worden. Wel heeft u op dit moment van het jaar te maken met wijzigingen in de belastingen. Wij tonen actuele prijzen waarin de belasting van 2015 zit. De leverancier heeft wellicht in hun bevestiging al de verwachte belastingen opgenomen. Wij zoeken dit graag voor u uit, dan kunt u een mailtje sturen naar info@gaslicht.com.
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
tom 22-12-2015 - 17:01
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap ligt nog in de toekomst. 2 januari, dus nog even afwachten

  • Makkelijk te regelen
  • geen
Beoordeling
8
Overstapproces: 5
Duurzaamheid: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Facturering: 8
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Michel van Vugt 22-12-2015 - 14:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Gas licht overstap ging perfect.
Eneco lever 100% geen uitval geweest.
Prijzen kloppen met wat ik heb afgesloten

  • Goede prijs
  • Kreeg 2x een brief voor overstappen
Beoordeling
8
Klantenservice: 9
Facturering: 8
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 6
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sanne 22-12-2015 - 11:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging goed, alleen wat onduidelijkheid over het voorschotbedrag (deze was veel te laag ingeschat ivm langdurige leegstand van het appartement). Dit is echter snel aangepast middels een telefoontje naar de klantenservice.

  • Vriendelijke en kundige klantenservice
  • Goede prijs
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Eric Arnoldus 21-12-2015 - 22:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Niks mis mee. Betrouwbaar bedrijf.

  • - niet uren in de wacht wanneer je klantenservice belt
  • - de beloofde welkoms premie werdt direct gestort
  • n.v.t.
Beoordeling
9
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
EDJ Bleeker 21-12-2015 - 21:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke info voor juiste keuze

  • Overstap snel en uitstekend geregeld
  • Nvt
Beoordeling
7
Overstapproces: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
John Burger 21-12-2015 - 19:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen probleem bij de overstap. Allen vreemd dat ik eerst mijn oude contract moet uitdienen. Ik kan toch minimaal 3 maanden voor het aflopen van mijn contRact kosteloos overstappen ?

Opmerking van Gaslicht.com 22-12-2015 - 13:58
Als u een contract voor bepaalde tijd heeft, dient u het contract af te maken wilt u aanspraak maken op de eventuele korting en geen boete ontvangen. U kunt een overstap vaak wel eerder aanvragen, maar de daadwerkelijke overstap vindt dan plaats op het moment dat u boetevrij weg kunt bij de leverancier.
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
w van den top 21-12-2015 - 18:42
Overgestapt via Gaslicht.com

is voordelig snelle overstap

  • snelle overstap
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 5
Klachtenafhandeling: 7
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Piet Walraven 21-12-2015 - 18:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij het overstappen werd een foutje gemaakt door NUON. Stroomlevering ging direct in i.p.v. over bijna 3 maanden. Gas gaat wel pas later over. De daardoor ontstane overstapboete wordt wel netjes vergoed.

  • Toen ik belde werd het allemaal netjes geregeld.
  • Zorgvuldiger zijn in de administratie. (Gesplitste overstap stroom en gas)
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.F.Stam 21-12-2015 - 15:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Kort en krachtig alles snel en volgens afgegeven prijs geregeld.
Prima gedaan, geen omkijken naar.
Aanbevelenswaardig!

  • Goede tarieven, administratief alles snel en goed geregeld.
  • Niet van toepassing.

Navigatie