De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 85
Jaarprijs
€ 1858,40

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
T.Sloots 30-12-2016 - 21:55
Overgestapt via Gaslicht.com

ben na 3 mnd nog steeds niet over

  • geen
  • alles
Opmerking van Gaslicht.com 2-1-2017 - 17:04
Dat is vervelend om te vernemen. Wij kijken graag voor u na wat er precies is gebeurd en waarom het contract nog niet is ingegaan. Graag ontvangen wij van u een e-mailbericht met uw gegevens en korte toelichting op info@gaslicht.com.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Zalmaai 28-12-2016 - 02:40

Altijd probleem met app van Eneco
Je kan je nota`s niet zien altijd krijg je te zien de app is gestop er irritant.
Ook met het inloggen
Je kan op dit moment helaad niet inloggen, probeer het later nog eens.
Aub doe er aan wat

Opmerking van Gaslicht.com 28-12-2016 - 09:39
Jammer te lezen dat de app van Eneco niet naar behoren werkt. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met de klantenservice van Eneco. Zij kunnen dan bekijken wat er precies niet goed gaat in de app en hopelijk wordt dit dan opgelost en kunt u de app weer gebruiken.
Beoordeling
6
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: 7
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 6
Duurzaamheid: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Onno van Zelst 26-12-2016 - 17:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Een standaard energieleverancier die levert wat andere leveren. Pluspunten zijn een welkomstbonus voor nieuwe klanten en een goede en overzichtelijke website. Je wordt per mail en online goed geïnformeerd over de voorwaarden van je nieuwe contract en kun makkelijk de hoogte van het maandbedrag online aanpassen. Weinig echt contact met Eneco zelf gehad want via gaslicht.com loopt dit proces soepel en makkelijk.

  • Pluspunten zijn een welkomstbonus voor nieuwe klanten en een goede en overzichtelijke website.
  • Nog geen verbeterpunten tot op heden.
Beoordeling
1
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
H. Boere 21-12-2016 - 17:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Wij hebben van Eneco na aanmelding een correct contract ontvangen. Zij zijn dat contract niet nagekomen en willen nu andere tarieven en voorwaarden.

  • Het contract is correct.
  • Je contract nakomen of een oplossing bieden waarin wij geen schade leiden.
Opmerking van Gaslicht.com 22-12-2016 - 16:48
Wij begrijpen dat dit vervelend is. Dit lijkt ons zeker niet de bedoeling en vragen dit graag voor u na bij Eneco. Wij zouden u daarom willen vragen om een e-mailbericht te sturen naar info@gaslicht.com.
Beoordeling
7
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A.M.Sartorius 21-12-2016 - 12:51
Overgestapt via Gaslicht.com

het contract is slechts korte tijd te downloaden van internet, is dus erg lastig als je geen printer hebt. ik heb het contract dus niet op papier

  • geen problemen met de overstap zelf
  • ook een makkelijke mogelijkheid het contract op papier aan te vragen
Opmerking van Gaslicht.com 22-12-2016 - 16:47
Wij kunnen bij Eneco voor u navragen of zij het contract nogmaals naar u toe willen sturen per mail of per post, zodat u deze kunt inzien. Mocht u dit graag willen, stuurt u ons dan een bericht met korte toelichting naar info@gaslicht.com.
Beoordeling
7
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 6
Overstapproces: 8
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C.P. van Tiggele 21-12-2016 - 12:16
Overgestapt via Gaslicht.com

De definitieve overstap moet nog gaan plaatsvinden per 1-12017 maar de informatieverstrekking door Eneco is prima en je weet precies waar je aan toe bent en welke kosten er worden berekend.

Beoordeling
1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
A. Hamerpagt 20-12-2016 - 13:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Na de overstap gebeld wanneer ik een reactie kreeg . Er was wat mis gegaan werd me verteld en ik zou opnieuw het contract opgestuurd krijgen . Tot op heden niks gekregen . Ook vragen ze niet om meterstanden . Voor mij de laatste keer Eneco .

Beoordeling
9
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter Korte 20-12-2016 - 12:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Weer probleemloos overgestapt, denk nu voor de 3e of 4e keer.

Een eerste klantencontact met Eneco verliep echt heel plezierig. Werd keurig en zeer klantvriendelijk te woord gestaan, mijn vragen werden adequaat afgehandeld! Compliment gemaakt aan de betreffende medewerkster van Eneco.

  • Alles verliep (ook deze keer) perfect.
  • Wat betreft Gaslicht.com en Eneco; - géén enkele!
  • Wel de agressieve wijze acquisitie van Nuon. Nadat wij besloten hadden om over te stappen naar Eneco werden wij enkele weken later - namens Nuon - telefonisch benaderd door een marketingdame. Of we niet het contract konden opzeggen met Eneco. Nuon kon nl. een goed voorstel doen.
  • Op mijn aangeven dat ik dit niet van plan was, uiteraard met onderbouwing, werd de dame wel erg kortaf. Er kon duidelijk niet "gescoord" worden.
  • Jammer, weinig professioneel en eigenlijk tegen het onbehoorlijke aan. Niet waardig aan een bedrijf als Nuon.
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Facturering: 8
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A.Prins 20-12-2016 - 11:43
Overgestapt via Gaslicht.com

overstappen is super gemakkelijk, ga het zeker weer doen

  • het enige nadeel is dat de oude leverancier wel heel erg zijn best doet om te blijven. door nog betere aanbiedingen te doen, die moeilijk zijn te controleren.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
rolf van dijk 20-12-2016 - 10:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Kort gezegd, probleemloos en overzichtelijk

  • Goed advies over duur van contrctname.
  • Invloed op de overheid die het wel bont maken met 60% belasting op noodzakelijke verwarming van het huis.

Navigatie