De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
83% van de klanten raadt Eneco aan.
13% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 85
Jaarprijs
€ 1858,40

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Eneco zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Online dienstverlening: 1
Facturering: 5
Klantenservice: 1
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Anne 30-12-2019 - 23:38

Waardeloze klantenservice!

  • Communicatie en beloftes nakomen. Mijn jaarnota van 2018 was gebaseerd op geschatte meterstanden en daardoor veel hoger dan mijn werkelijk verbruik. Een jaar later nog steeds geen correctienota ontvangen en het teveel betaalde bedrag niet terug gekregen. Werkelijk schandalig, gaat om 70-100 euro!

Reacties

Eneco Webcare 2-1-2020 - 12:25
Beste Anne,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Erg jammer om te moeten lezen dat geschatte jaarstanden op je jaarnota tot een slechte ervaring heeft geleid. Uiteraard is een jaar doorlooptijd niet de norm bij Eneco. Indien je ervoor open staat gaan wij graag nog een keer met je in gesprek om te kijken hoe dit zo snel mogelijk kan worden opgelost.

Wil je ons een bericht sturen via ons Facebook- of Twitterkanaal, of via forum.eneco.nl? 
Groet, 
Eneco Webcare
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
H. Hallink 28-12-2019 - 21:14
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap van NLE naar Eneco is vlekkeloos verlopen. Omdat Eneco nog geen maand mijn nieuwe leverancier is kan ik er verder nog geen zinnig woord over zeggen.

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk 28-12-2019 - 10:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Voor het eerst overgestapt en het verliep probleemloos

Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: 10
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Lubbersen 28-12-2019 - 10:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer goed afgehandeld

  • Alles volgens afspraak snel en kundig gedaan
Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P.J.Velgersdijk 26-12-2019 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Een helder verhaal, en overstappen prima geregeld

  • Stickers ontvangen en geen vervelende energie leveranciers aan de deur.
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 10
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Deborah 25-12-2019 - 14:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijke overstap. Een duurzame leverancier die daarnaast niet te duur is.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Facturering: 7
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
G.M.Berendsen 20-12-2019 - 14:56

Was niet meer zo tevreden met mijn vorige energie leverancier ( greenchoice).Had van deze meer verwacht op een voorstel mijnerzijds om trouwe klanten (10 jaar ) eens te belonen met een geringe verlaging van mijn maandbedrag.Daarom gekozen voor Eneco die ook groene stroom levert.

  • Kon in overleg met de klanten service mijn toetredings datum bij Eneco uitstellen.De overgang naar de nieuwe energie leverancier is probleemloos verlopen.
  • Tot nu toe geen
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
harry 19-12-2019 - 11:33
Overgestapt via Gaslicht.com

we stappen ieder jaar over.Zoeken ij ons pas

  • Prima overstap geregeld
Beoordeling
6
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 4
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: 4
Overstapproces: 5
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Geertjan 17-12-2019 - 10:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Eneco had de aanmelding niet goed verwerkt. Het kon worden verholpen met een spoedaanvraag maar dan zou de welkomspremie komen te vervallen. Als compensatie kon ik korting krijgen op een controle van de CV?? Niet gewenst. Mede dankzij de hulp van gaslicht.com is dit opgelost.

  • Uiteindelijk heel goed geholpen. Ruime welkomspremie.
  • Beter geschoold personeel op de klantenservice zetten..
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
S. M. Reilman 15-12-2019 - 08:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik kon veranderen van energie leverancier. Zoals ik dat elk jaar doe. Op gas en licht com kon ik ik alle leveranciers met elkaar vergelijken. Gas en licht com is duidelijk en overzichtelijk. Top.

  • Duidelijk
  • Overzichtelijk
  • Makkelijk om over te stappen
  • Geen verrassingen achteraf

Navigatie