De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Energie VanOns

Energie VanOns leveranciersscore

Om u te helpen bij uw keuze, beoordeelt Gaslicht.com samen met de klant iedere leverancier middels de totale leveranciersscore. Deze score is het gemiddelde van de gemiddelde klantwaardering, leverancierswaardering en pakketwaardering. De klantwaarderingen zijn geverifieerde beoordelingen door overstappers via Gaslicht.com, de leveranciersscore is de beoordeling van experts van Gaslicht.com en de pakketwaardering is de beoordeling van de aangeboden pakketten aan de hand van een aantal criteria. Hieronder vindt u de totale leveranciersscore van Energie VanOns.

0,0
Totale leveranciersscore
De totale leveranciersscore is opgebouwd uit het gemiddelde van de Klantwaardering, onze Leverancierswaardering en onze Pakketwaarderingen van 0 pakketten.
Er is nog geen score beschikbaar
Klantwaardering Energie VanOns
De klantwaardering bestaat uit geverifieerde ervaringen door overstappers via Gaslicht.com en de mening van klanten over Energie VanOns in ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek.
Er is nog geen score beschikbaar
Leverancierswaardering Energie VanOns
De experts van Gaslicht.com beoordelen Energie VanOns periodiek aan de hand van een aantal criteria, zoals de service, dienstverlening en duurzaamheid. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de openingstijden van de klantenservice, doorgeven van wijzigingen en de betalingen.
Er is nog geen score beschikbaar
Gemiddelde pakketwaardering (0 pakketten)
Gaslicht.com bekijkt bij alle pakketten van Energie VanOns o.a. de duurzaamheid en transparantie van de contractvoorwaarden aan de hand van vastgestelde criteria.
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie