Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
85% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
13% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1876,27
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Slenter 22-12-2013 - 15:25
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is probleemloos en snel gegaan. Buiten de facturering merk je niet eens dat je bent overgestapt.

  • - Mooie welkomstpremie
  • - Snelle overstap
  • - Makkelijk voorschotbedrag kunnen wijzigen
  • We hebben maar eenmalig te horen gekregen wanneer de overstap zou plaats vinden. Het zou wenselijk zijn dat je een paar dagen van te voren nog een herinnering krijgt hiervan.
Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ruben Cremers 22-12-2013 - 12:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijke snelle overstap, goede service via Gaslicht.com

  • Prettige overstap, snelle afhandeling. Duidelijke website.
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
m. Koorn 22-12-2013 - 11:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede overstapkorting, lagere energierekening en een zeer soepele overstap zonder problemen.

  • Het zelf aan kunnen passen van het te betalen maandbedrag.
  • Dit geeft de keuze tot terugbetaling of bijbetaling aan het einde van het jaar.
Beoordeling
6
Duurzaamheid: 5
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 7
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Olthof 21-12-2013 - 13:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot op heden tevreden.

  • EEN GOEDE correcte regeling
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 7
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
W. Bartelink 21-12-2013 - 11:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap heeft plaatsgevonden weet nog niet hoe de verrekening met de Nuon gaat.

  • Alles is online waardoor papier, transport wordt uitgespaard en duurzamer. Nette snelle afhandeling van vragen.
  • Gaslicht spreekt over een welkomstpremie van 268 euro éé'n van de redenen om over te stappen. Na aanmelding geeft Energiedirect aan dat het over een energietegoed gaat welke pas aan het einde van het jaar wordt uitgekeerd. Hoezo een welkomstpremie ??? Na aanmelding van de klacht krijgen wij hierover geen mail maar worden wij gebeld.
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: 7
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 7
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Gruisinga 19-12-2013 - 21:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstappen verliep super, heel eenvoudig allemaal.

  • Alles was duidelijk en overzichtelijk!
  • Er werd bij aanmelding gezegd dat je een welkomstpremie krijgt. Dit wordt achteraf betaald, na een jaar klant zijn. Noem het dan geen welkomstpremie....
Beoordeling
3
Facturering: 3
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 3
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 5
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
E. van Paassen 19-12-2013 - 20:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Er wordt gesproken over een welkomstpremie, maar nergens wordt vermeldt dat dat op het einde van de looptijd wordt uitgekeerd. Ik ging hier zelf achteraan, omdat ik er niets over had ontvangen, en blijkt dat dat op het einde van het contract wordt uitgekeerd. Dit zijn redenen dat ik niet meer voor Gaslicht.com zou kiezen, slechte zaak !

  • zie boven !
Beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R.L. Kempers 19-12-2013 - 09:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben net over het lijkt allemaal goed

  • n.v.t.
  • n.v.i.
Beoordeling
6
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 5
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 6
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rik 19-12-2013 - 09:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Energiedirect heeft bijna alles goed gedaan. Ze hebben alleen mijn contract te vroeg overgenomen waardoor mijn oude leverancier mij een boete heeft gegeven van 100 euro. Hier baal ik natuurlijk wel van, maar energiedirect is hier niet schuldig aan.
Gaslicht.com heeft mij te vroeg een mail gestuurd met dat ik moet overstappen. Ik heb vervolgens zelf niet goed op de einddatum van mijn lopende contract gelet.
Vraag dus goed naar de einddatum van je lopende contract!

  • Fijne website waar je je zaken kunt regelen!
  • Energieleveranciers in het algemeen mogen best aan de bel trekken wanneer een klant op een ongunstig moment wil overstappen!!!
  • Dit heeft mij veel geld gekost.
Beoordeling
8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
corrie de jong 19-12-2013 - 09:05
Overgestapt via Gaslicht.com

ze doen precies wat ze zeggen en geen dubbele kosten tijdens het overstappen. en die korting is zeer zeer welkom...

  • perfecte overgang geen dubbele lasten
  • tot nu toe kan ik ze nog niet bedenken

Navigatie