Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
85% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
13% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1876,27
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
7
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Overstapproces: 7
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: 6
Duurzaamheid: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
M. Stam 27-12-2015 - 12:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen via gaslicht.com is zeer eenvoudig en makkelijk.
Bij problemen kun je ook bij hun terecht.

Makkelijk geld besparen met een paar klikken.

  • Snel en eenvoudig
  • Nvt
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hans Janssen 24-12-2015 - 14:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima leverancier

Beoordeling
6
Duurzaamheid: 5
Overstapproces: 6
Facturering: 6
Online dienstverlening: 6
Klantenservice: 6
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B.J. Boelen 23-12-2015 - 18:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede ervaring. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Geschillen worden goed opgelost.

  • prijs-kwaliteit
  • goede klachtenafhandeling
  • geen
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
W Vennink 22-12-2015 - 22:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk aanbod en alles direct perfect geregeld

  • Alles in één keer geregeld
  • Even een mailtje dat de overstapregeling is gebeurd (afgehandeld) met vorige leverancier.
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 8
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: 6
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Johanna 22-12-2015 - 22:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap via gaslicht.com is vlot verlopen. Verder nog niet veel ervaring over afhandeling etc. omdat dit nog niet aan de orde is geweest. Vraag over duurzame energie / eigen zonnepanelen is beantwoord, maar daar ben ik niet heel veel wijzer van geworden. Ik werd terugverwezen naar netbeheerder.

  • makkelijk overstappen
  • ik ging weg bij Essent en nu blijkt energie direct een dochter te zijn van Essent. Dit heb ik niet gezien bij aanmelding, maar vernam dat via het tv programma Kassa. Of ik er uiteindelijk beter van geworden ben weet ik niet. Essent heeft een nieuwe kolencentrale en daar wil ik eigenlijk niet aan verbonden zijn, dat is een van de redenen dat ik bij Essent wegging. Hoewel ik bij Energie direct groene stroom heb. Althans dat hoop ik nu dat dat wel echt zo is.
Opmerking van Gaslicht.com 23-12-2015 - 12:15
U kunt onze website raadplegen voor meer informatie over zonnepanelen: https://www.gaslicht.com/energiebesparing/terugleveren
Heeft u vragen, bel ons dan gerust!
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 6
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 7
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
h.smits 22-12-2015 - 16:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima gelopen, heb geen klachten. SUPER

  • Goede communicatie met hun medewerker
Beoordeling
7
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 6
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: 7
Duurzaamheid: 7
Facturering: 8
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ton 22-12-2015 - 12:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Bijna elk jaar maak gebruik van de mogelijkheid over te stappen via Gaslicht. Doorgaans verloopt dit probleemloos. Dit jaar ging er wat mis in de administratieve verwerking waardoor de overgang niet naadloos aansloot en daardoor een dubbele facturering heeft plaatsgevonden. Inmiddels naar tevredenheid op gelost.

  • Vriendelijke en correcte klantenservice
  • Een gratis telefoonnummer voor klanten van Energie Direct
Beoordeling
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
jeroen middelbeek 22-12-2015 - 10:11
Overgestapt via Gaslicht.com

overdracht was geen enkel probleem. daardwerkelijk verbruik blijft afwachten ivm verhuizing

Beoordeling
8
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C.A van Lieren 22-12-2015 - 08:40
Overgestapt via Gaslicht.com

overstappen is duidelijk, makkelijk, snel en goed geregeld

  • overstappen gaat zeer eenvoudig en levert een mooi voordeel op
Beoordeling
9
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 9
Facturering: 7
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
O.Warren 21-12-2015 - 21:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik deed niet veel, het wordt voor mij gedaan.

  • Een kind kan de was doen. Duidelijk en helder.
  • Dat is de taak van jullie.

Navigatie