De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
energiedirect.nl
87% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
11% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas onbepaalde tijd
Jaarprijs
€ 2007,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
nicolette Jong 30-12-2020 - 17:31

Al een paar keer aangeraden aan anderen. Handige app. snel antwoord bij vragen.

  • zie boven
  • nog niet iets gevonden wat beter moet

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2020 - 13:12
Welkom bij energiedirect.nl Nicolette! We horen dit graag! Bedankt voor je fijne review.

Als we nog wat kunnen betekenen voor je dan horen we het graag.

Groeten,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter van den Hurk 30-12-2020 - 16:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke communicatie

  • Snelle reactie
  • Is uitstekend

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2020 - 13:11
Bedankt voor je review en mooie cijfer Peter! Heel fijn om te lezen.

Als we nog wat voor je kunnen betekenen dan horen we het graag.

Groeten,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan H 30-12-2020 - 11:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-12-2020 - 13:10
Bedankt voor je mooie cijfer! Als we nog wat voor je kunnen betekenen dan horen we het graag. Groeten, Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
George krijnen 29-12-2020 - 17:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 30-12-2020 - 09:32
Bedankt voor het mooie cijfer! Alvast een heel goed en gezond 2021 toegewenst! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
tpg 29-12-2020 - 15:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen enkel probleem tegengekomen.

  • Service desk doet het prima.
  • De optie om voor enkeltarief het gecombineerde verbruik tegen de gecombineerde teruglevering te salderen mag wat meer naar voren gebracht worden.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 30-12-2020 - 09:31
Bedankt voor de mooie review!

Alvast een heel goed en gezond 2021 toegewenst!

Groetjes,
Webcare Energiedirect.nl
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rico van Dooren 29-12-2020 - 12:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 29-12-2020 - 12:09
Bedankt voor je review Rico! En welkom bij energiedirect.nl!
Beoordeling
9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Math Lemmen 29-12-2020 - 11:17
Overgestapt via Gaslicht.com

scherpe prijs, reëel termijnbedrag en soepele overstap

  • scherpe prijs
  • reëel termijnbedrag
  • soepele overstap

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 29-12-2020 - 12:09
Bedankt voor je mooie review Math!

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 9
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Emma 28-12-2020 - 10:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel overzichtelijk duidelijk..

  • Bespaard euro's

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 29-12-2020 - 12:08
Bedankt voor je review! En welkom bij energiedirect.nl!

Groetjes
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mariska 27-12-2020 - 22:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen verliep vlot, site is duidelijk en overzichtelijk.

  • Overzichtelijk en volledige site.
  • Mijn vorige leverancier heeft me nog minstens 10 x benaderd. Dat vind ik niet nodig.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 28-12-2020 - 09:31
Mooi omschreven Mariska! Bedankt :D

Alvast een prettige jaarwisseling gewenst!

Groetjes Tessa | Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wouter 27-12-2020 - 08:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Met enkele klikken snel en eenvoudig overgestapt! Ik doe het ieder jaar en elke keer is het zo gedaan.

  • Laagste tarief op het moment van overstappen.
  • Geen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 28-12-2020 - 09:29
Fijn om te horen dat de overstap eenvoudig is verlopen, Wouter. Bedankt voor het delen van jouw review!

Alvast een prettige jaarwisseling gewenst 🙂

Groetjes Tessa | Webcare energiedirect.nl

Navigatie