Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
12% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1899,77
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van energiedirect.nl zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R. Mostard 29-9-2020 - 22:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap zonder problemen. Normale maandelijks voorschot. Met de app ook duidelijk overzicht

  • Een juiste maandelijks voorschot
  • Juiste informatie bij overstappen
  • Met app duidelijk overzicht van verbruik
Beoordeling
10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jeroen 28-9-2020 - 10:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Elk jaar stap ik op dezelfde datum over. Dit werkt top en je hoeft er niks voor te doen. Max 5 min werk.

Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerard 27-9-2020 - 10:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Gunstige prijs

  • Geen gedoe met overstappen
Beoordeling
6
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 6
Overstapproces: 4
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
T.Zant 26-9-2020 - 16:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Een maand na het overstappen van Greenchoise naar Energiedirect, heb ik nog steeds geen eindafrekening van Greenchoise ontvangen.

  • Zie onder motivatie
Opmerking van Gaslicht.com 28-9-2020 - 11:28
Beste meneer Zant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u de eindafrekening nog niet ontvangen heeft. Een energieleverancier krijgt 6 weken de tijd vanaf de overstapdatum om de eindafrekening in orde te maken. Heeft u deze binnen 6 weken niet binnen? Laat het ons weten dan gaan wij hier voor u achteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
9
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Maria Ponten 25-9-2020 - 20:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede regeling voor zonnepanelen en passen helemaal in de “groene” toekomst!!!

  • Vriendelijke en laagdrempelige benadering naar de klant
  • Eigen App. op telefoon
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.Schipper 25-9-2020 - 13:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgang naar Energie Direct is flekkeloos verlopen en heeft direct tot een maandelijkse verlaging van mijn voorschot geleid.

  • Welkomsbrief van Energie Direct
  • Voorschot aangepast aan geschatte jaarlijks verbruik.
  • Op app persoonlijke gegevens aanpasbaar en verbruik zichtbaar.
  • Geen overbodige poespas
  • Groene energie
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Geert Coppens 25-9-2020 - 12:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Energie Direct heeft alles perfect geregeld met de overstap en ze zijn natuurlijk sponsor van mijn club PSV!

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C.P.M. Orij 25-9-2020 - 10:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Al vier jaar een goede afwikkeling bij de overstap

  • Zeer betrouwbaar in de vergelijking met andere energieleveranciers.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 25-9-2020 - 11:27
Goed om te horen dat je nog altijd naar tevredenheid gaat. 😉
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Alex Willems 25-9-2020 - 10:49
Overgestapt via Gaslicht.com

de overstap ging helemaal soepel , we hebben er eigenlijk bijna geen werk aan gehad.
Via gaslicht.com de overstap in gang gezet en daarna ging eigenlijk alles vanzelf.

  • eenvoudig te regelen
  • duidelijke communicatie.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 25-9-2020 - 11:26
Super bedankt voor je mooie review!🙂
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hanegraaf 24-9-2020 - 18:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Via Gaslicht.com overgestapt en alles is vlekkeloos verlopen. Zowel de afrekening van de vorige leverancier als de bevoorschotting aan de nieuwe leverancier.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 25-9-2020 - 11:23
Blij om te horen dat de overstap naar tevredenheid is gegaan. 🙂

Navigatie