De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
82% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
Jaarprijs
€ 2029,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Essent zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.M. van Norden 28-12-2016 - 17:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Betrouwbare energieleverancier die helder en op tijd communiceert en waarbij ik zolang als ik klant ben (meer dan 5 jaar) nog nooit een storing meegemaakt heb.

  • Prijstechnisch een goede keuze
  • Geen in mijn beleving
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Duurzaamheid: 3
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 6
Facturering: 10
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Rob 20-12-2016 - 11:44

Het aanbod via Gaslicht.com was veel voordeliger dan het directe aanbod van Essent op basis van een contract voor 3 jaren.

  • Duidelijke facturering.
  • Vervuiling moet worden teruggedrongen!
Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L 19-12-2016 - 21:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Heel goed verlopen overstap.

  • .
  • .
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 7
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frits 19-12-2016 - 18:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Al jaren zonder problemen ervaring met ESSENT

  • Degelijk, Duurzaam, goede prijs
  • Wat meer aandacht voor vaste klanten
Beoordeling
5
Facturering: 5
Prijsstelling: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 7
Duurzaamheid: 5
Online dienstverlening: 5
Klantenservice: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B.J. Ruiter 19-12-2016 - 18:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Vloeiende overstap.Geen versluierde beperkingen of voorwaarden.Aardige overstappremie.

  • Duidelijke prijsstelling.
  • Groene stroom.
  • Duidelijke nota's.
  • Duidelijke leveringsvoorwaarden.
  • Prima terugleververgoeding
  • M.i. niet van toepassing.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 8
Facturering: 9
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 10
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martin Spanjer 19-12-2016 - 17:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima ervaring

  • Vorig jaar een vergoeding voor vaste klanten van € 150
  • Voor 2017....€ 100. Daar zit volgens mij nog wel ruimte.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Overstapproces: 9
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
wim Geelen 19-12-2016 - 14:57

alles is perfect gegaan, en het heeft financieel een leuke besparing opgeleverd.

Beoordeling
4
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 8
Duurzaamheid: 6
Prijsstelling: 3
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Janssens 19-12-2016 - 14:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Personeel weet niet waar ze over praten als het over een rekening gaat en gebruiken ongevraagd je mail adres

  • Geen
  • Gewoon dat ze kijken wat ze fout doen voor ze antwoorden en meer samen werken en die domme manegers of te wel pennelikkers er uittrappen
Opmerking van Gaslicht.com 19-12-2016 - 16:39
Jammer te vernemen dat uw afrekening onduidelijk is en dat Essent u hier niet volledig over kan communiceren. Uiteraard kunnen wij ook naar uw afrekening kijken en hopelijk u van een volledig antwoord te kunnen voorzien. Mocht u dit graag wensen, kunt u deze sturen naar info@gaslicht.com.
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martijn 19-12-2016 - 13:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed en duidelijk overzicht omtrent de nieuwe tarieven. Zal gaslicht in de toekomst blijven raadplegen voor het vergelijken van contracten.

Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 10
Facturering: 8
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hilda Smith 19-12-2016 - 13:48
Overgestapt via Gaslicht.com

gemakkelijk overstappen

  • je kan alles vergelijken en advies vragen

Navigatie