De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
GreenNL

GreenNL ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van GreenNL geven. Twijfelt u nog? Lees dan de GreenNL ervaringen en beoordelingen. Is GreenNL uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over GreenNL plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over GreenNL met andere consumenten delen.

Het voordeligste actiepakket van GreenNL!
Welkomstpremie € 390
€ 1958,58
Totaal per jaar
Duurzaamheid
Groene stroom NL & gas
Actietarief
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
83% van 48 klanten beveelt aan.
15% misschien 2% niet

Klantervaringen over GreenNL

10
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
D 18-5-2021 - 13:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben al overstapt maar gaat pas 9 n9vember in dus kan niet oordeken over gehele proces

  • Mooie website
9
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad GreenNL aan
Jansen 13-5-2021 - 19:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is vlekkeloos gegaan.

  • Goed contact met klantenservice gehad over aanpassen termijnbedrag
10
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad GreenNL aan
Cees van Stokkum 12-5-2021 - 11:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging geruisloos.
Goed stappenplan geeft een helder inzicht in de proceduregang. Klasse.

  • Duidelijk en transparant.
  • geen
8
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad GreenNL aan
Frans van der Horst 12-5-2021 - 10:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Een betrouwbare en eerlijke leverancier

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad GreenNL aan
Leon wassenberg 4-5-2021 - 17:15

Redelijke tarieven, groen en duurzaam.

  • Redelijke tarieven, groen en duurzaam.
  • Klantenservice zou wat sneller kunnen reageren
9
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
10,0
Ik raad GreenNL aan
Melissa 4-5-2021 - 10:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs/duurzaamheidsverhouding

  • Inzichtelijk klantenportaal
  • Goed welkomstaanbod
2
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
ik wil niet met naam genoemd worden in de revieuws 30-4-2021 - 10:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik heb mij twee keer aangemeld en tot op heden nog steeds geen aanbod of bevestiging gekregen.
De eerste keer in januari 2021 en de tweede keer in maart 2021. De prijzen waren inmiddels gestegen.
De leverancier is green.nl.

Opmerking van Gaslicht.com 30-4-2021 - 13:23
Beste meneer/mevrouw,

Wat vervelend dat u niets vernomen heeft na de aanmelding. Dan is er iets verkeerd gegaan. Wilt u contact met ons opnemen? Dan zoeken wij dit graag uit.

U kunt ons bereiken op 0342 411 350 of per mail naar info@gaslicht.com.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,
Marlies
9
Facturering
9,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad GreenNL aan
Erna Marteinsson 29-4-2021 - 12:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Het jovergaan ging heel goed. Eigenlijk niks gemerkt.

2
Duurzaamheid
6,0
Facturering
2,0
Online dienstverlening
2,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
2,0
Overstapproces
2,0
Prijsstelling
2,0
Suzan van der Geest 29-4-2021 - 10:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik hoor en zie helemaal niets van GREENNL. Het enige dat goed loopt is de automatische incasso. Ik heb eerder geprobeerd de klantenservice te bellen, maar daar sta je te lang in de wacht. Een week geleden heb ik ze een mail gestuurd en daar heb ik geen antwoord op gekregen. Ik wil graag een overzicht hebben van mijn verbruik, maar dat is niet te regelen schijnbaar. Ik heb heel veel spijt van deze overstap.

  • geen
  • Overzichten online
  • een bereikbare klantenservice
  • reageren op mails van klanten

Reacties

GreenNL Webcare 6-5-2021 - 09:02
Beste Suzan,

Bedankt voor uw review.

We vinden het zeer spijtig te lezen dat u spijt heeft van uw overstap.
Dit gevoel willen wij graag bij u wegnemen.

Kunt u mij voorzien van uw contractnummer?
Dan kunnen wij hier contact over opnemen met u.

Alvast bedankt.
10
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad GreenNL aan
Jan 28-4-2021 - 13:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgestapt van Oxio naar GreenNL, alles zonder problemen verlopen zeer duidelijk in de digitale uitleg en de uitvoering ervan.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie