De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
GreenNL

GreenNL reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over GreenNL? Lees hier de GreenNL ervaringen en reviews. Is GreenNL uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over GreenNL achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

74% van 113 klanten beveelt aan.
23% misschien 3% niet

Klantervaringen over GreenNL

9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Ik raad GreenNL aan
Steve 23-11-2021 - 09:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Greennl is helder in wat ze doen en wat je van ze kan verwachten. De overstap is vlot en zonder problemen geregeld. Ik heb voor ze gekozen voor de terugleververgoeding. Om hier een duidelijk beeld van te krijgen moet ik wachten op wat de eerste overzichten. Tot nu toe een positieve keuze.

  • De teruglevververgoeding verwacht ik als pluspunt
  • Day to day overzicht in/op je verbruik.
9
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Henk 16-11-2021 - 10:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging prima, nog geen ervaring over de levering op langere termijn.

9
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad GreenNL aan
Meindert J.H. Ligthart 14-11-2021 - 10:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Soepel proces

  • Wijthmen
  • Wijthmen
10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Ik raad GreenNL aan
GJ Zwang 13-11-2021 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooi contract afgesloten voor drie jaar.

  • Groene stroom
  • Aantrekkelijke aanbieding
  • Geruisloos overstappen
  • Fijne app
  • Gaslicht betrouwbaar
  • Sinds kort.. dus tijd zal het leren!
  • Nvt
9
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad GreenNL aan
John Praamsma 11-11-2021 - 12:35
Overgestapt via Gaslicht.com

7
Overstapproces
7,0
Klantenservice
6,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
7,0
Theo Boerhof 10-11-2021 - 18:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb slechts een nieuw contract afgesloten. Energie wordt pas geleverd en facturatie vindt pas plaats per 02 januari 2022. Hoop dat GreenNl overeind blijft, daarom ben ik wat voorzichtig om deze energieleverancier aan te bevelen.

  • Zoveel mogelijk groene energie.
  • Hoop dat Greennl tot 1 januari 2022 overeind blijft en natuurlijk ook daarna. Gaslicht zou daarom meer aandacht moeten besteden aan de solvabiliteit van de aanbieders en dit mogelijk ook in een cijfer moeten uitdrukken
8
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad GreenNL aan
Soedi 5-11-2021 - 18:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs en nette communicatie.

  • Snel bericht via email
  • Goed prijs
  • App aanmaken waarbij dagelijks verbruik is te zien
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad GreenNL aan
Herm Naus 3-11-2021 - 10:29

Snelle en goede service. Vriendelijke medewerkers.

  • Vriendelijk
  • Goede antwoorden
  • Snelle aanpassing voorschot
  • App voor energieverbruik beschikbaar stellen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces
3,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
3,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
2,0
Klachtenafhandeling
2,0
Facturering
2,0
Rene van Gerwen 24-10-2021 - 11:14

Heb nieuw contract per 25 oktober afgesloten. Krijg bericht dat 1e termijn van oktober 27 oktober word afgeschreven. Echter mijn 1e termijn word al 21 oktober afgeschreven. Ook word bij mij niet nagevraagd of het nieuwe termijn bedrag overeenkomst met mijn verbruik. Ik kan alles wel aanpassen via de app., maar ik wil bij een nieuw contract ook wel even contact. Klantenservice is onbereikbaar en op mail word niet gereageerd. Zo ga je toch niet om met nieuwe klanten.

8
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad GreenNL aan
Fred 6-10-2021 - 19:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie