De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
GreenNL
62% van de klanten raadt GreenNL aan.
24% zegt GreenNL misschien aan te raden.

GreenNL ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van GreenNL geven. Twijfelt u nog? Lees dan de GreenNL ervaringen en beoordelingen. Is GreenNL uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over GreenNL plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over GreenNL met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van GreenNL
Het voordeligste actiepakket van GreenNL!
Groene stroom + CO2-gecompenseerd gas 3 jaar vast Actietarief
Jaarprijs
€ 1770,13
62%
van 21 klanten zou deze leverancier aanbevelen
24% misschien 14% niet

Klantervaringen

Beoordeling
3
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 2
Klantenservice: 2
Overstapproces: 1
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
willem 2-7-2020 - 11:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap proces bleef elke keer hangen en ik kwam er niet doorheen. Daarom uiteindelijk een andere leverancier gekozen.

  • Prijsstelling leek goed.
  • Aanmelding via gaslicht.com bleefbhangen bij green. Proces bij green niet op orde.
  • Daarom voor united consumers gegaan waar het wel vlekkeloos liep.
Beoordeling
6
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 4
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
K. Visser 1-7-2020 - 23:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Deze leverancier kwam met hele scherpe tarieven als goedkoopste uit de bus voor een 3-jarig contract.

  • - Scherpe stroom- en vooral gasprijs
  • - Een gratis "aanwaaier", een heel klein aandeel in een windmolen. Levert geen drol op (€ 6,85 over drie jaar) maar het idee is wel grappig.
  • - Na verloop van het contract kom je in het variabele tarief. En die zijn momenteel behoorlijk fors, ontdekte ik. Zorg dus dat je na afloop van het contract direct weer een nieuw contract ergens aangaat.
  • - De overstap verliep niet goed. Ik had als overstapdatum 27-04-2021 gekozen, want dan verloopt mijn huidige contract. In de overeenkomst vonden ze dat de levering ook wel per 15-08-2020 kan gaan beginnen. En nee, ze vergoeden geen boete. Dit vind ik erg slordig, om niet te zeggen onbehoorlijk. Ik heb dit gemeld bij GreenNL en ik ben benieuwd hoe (snel) ze dit gaan oplossen. Als ik meer weet laat ik het hier wel even weten.
Opmerking van Gaslicht.com 2-7-2020 - 13:18
Beste meneer/mevrouw Visser,

U geeft aan dat de einddatum van het vorige contract 27 april 2021 is. GreenNL houdt rekening met de einddatum als deze binnen 1 jaar valt. Het is daarom erg vervelend dat u nu al bent overgenomen.

Wilt u deze situatie met uw adresgegevens willen sturen naar info@gaslicht.com? Dan gaan wij hier even voor u achteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
AJ 20-6-2020 - 14:53

Ik heb greennl twee keer gebeld om naar hun over te stappen.

De eerste keer werd na 10 minuten de verbinding verbroken omdat het te druk zou zijn.
De tweede keer kreeg ik na 25 minuten iemand aan de lijn die mij niet verder kon helpen(!), maar ik zou terug gebeld worden. Daarna nooit meer iets van hun gehoord.

  • -
  • Het opzetten van een verkoopafdeling zou GreenNl flink helpen.
Beoordeling
8
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 6
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Astrid van Kollenburg 14-6-2020 - 09:31
Overgestapt via Gaslicht.com

de levering van energie is nog niet gestart, dus ik kan er nog niet veel over zeggen.

  • Scherpe prijzen.
Beoordeling
3
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
P Heemskerk 9-6-2020 - 16:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Na veel vragen eindelijk een contract ontvangen. De tarieven van dit contract wijken af (hoger) van de bevestiging van gaslicht. Dit verschillende keren gemeld bij greennl, zonder reactie. Ik stap regelmatig over maar zo slechte overgang heb ik nog nooit meegemaakt.

  • Lage prijs.
  • Klantenservice.
Opmerking van Gaslicht.com 10-6-2020 - 08:47
Beste meneer Heemskerk,

Wat vervelend dat u andere tarieven ontvangen heeft. Wilt u dit contract sturen naar info@gaslicht.com met een toelichting? Dan gaan wij hier achteraan want de tarieven moeten wel gelijk aan onze website zijn.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: 5
Klantenservice: 5
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
I h snaaijer 4-6-2020 - 20:22

Na het tekenen, maar voor dat het contract in ging had ik een vraag over hun website. Voelde mij niet serieus genomen.
Teruglever tarief is erg laag, als saldering stopt ga ik waarschijnlijk weer overstappen

  • Er wordt gas en elektriciteit geleverd
  • Klantcontact
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E van Arenthals 2-6-2020 - 13:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot op heden is de overstap, en de levering van gas en elektrisch zonder problemen verlopen

  • Het gemak van overstappen, alles wordt gedaan.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dirk Hoogendoorn 31-5-2020 - 14:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Dik tevreden over hoe soepel alles verliep.

Beoordeling
1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Tang 29-5-2020 - 09:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap verloopt erg slecht. Contract gekregen met onjuiste tarieven (hoger dan aanvraag). Nu 2 maanden later nog geen juist contract (meerdere malen verkeerd contract ontvangen). Krijgt rekeningen die onjuist zijn (met opzegboetes terwijl we niet opzeggen). Bedragen worden afgeschreven zomaar zonder factuur. Het lijkt onmogelijk te zijn bij GreenNL om een juist contract op te sturen. Ondanks alle inspanningen van gaslicht.com: die ontzettend hard hun best doen elke keer om de problemen op te lossen.

Mijn advies: ook al zijn ze goedkoper stap niet over naar GreenNL! Kies een ander bedrijf via gaslicht.com!

  • Helemaal niks gaat goed bij dit bedrijf.
  • Stuur mensen gelijk het juiste contract overeenkomstig de aanvraag via gaslicht.com. Als er problemen zijn los ze dan gelijk goed op en laat mensen niet maandenlang contact moeten opnemen, nog niet het juiste contract ontvangen en eindafrekeningen / rekeningen sturen die onjuist zijn.
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter Montfrooij 20-5-2020 - 13:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot nu toe ging alles goed. Prijs is goed, overstap goed gegaan. Klantenservice was vriendelijk. Het factureren etc. ging ook prima.

  • Prijs, gemak, groen

Navigatie