Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Huismerk Energie

Huismerk Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Huismerk Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Huismerk Energie ervaringen en beoordelingen. Is Huismerk Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Huismerk Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Huismerk Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Huismerk Energie

Klantervaringen

Jamal Diamane 25-9-2020 - 09:12

Ik heb gekozen voor 'mischien'..... Mischien word het tijd dat die k%% lobbiesten samen met hun handlangers inclusief politicy aansprakelijk stellen voor het openhouden van al deze corrupte open deur policy, grijp en paak wat je pakken kan, en dat doen ze, van energie oplichters tot telefoon endrgelijke oplichterijen.

Ik zit nu bij Huismerk Energie en word verplicht over te stappen en opnieuw contract tekenen met hun zogenaamde nieuwe goedkopere partner. Moet ik perce deze bulls%% vreten. Ik heb al een nachtmerrie achter de rug met mijn vorige leverancier BudgetEnergie, vuile ratten... Zit nog steeds schulden af te betalen omdat ik niet op tijd gereageerd heb nadat ik meer dan 3 maanden heb gewacht op een uitleg die ik nooit kreeg over hoe ze aan hun debiele berekening komen. Ik kreeg 4 keer hogere gasberekening en boete erbij, plus op de dag van contracttekenen werd het afgesproken bedrag 5 keer hoger. Ik woon notabene in n piepklein studio. Woon er pas 2,5 jaar. Ben heel zuinig. Toch doen ze wat ze willen. En de hulpinstanties, rechtshulp, politicy enz doen er niks aan. Dan is het plaatje toch klaar duidelijk. Wij worden jaren van alle kanten een oortje aangenaait, en die hele reutemeteuten an geldwolven rijker en machtiger. Ondertussen doet het volk waar ze goed inzijn : tv en radio aanbidden, alles geloven waarbij ze een vinger naar een ander kunnen wijzen en verder klagen over alles. Stelletje kudde schapen. inmiddels schaam ik mijzelf dat ik hier geboren ben. Dit volk is absoluut geen voorbeeld gemeenschap. Wij laten alles en ieder over ons heen lopen

Bovendien kreeg ik deze week bericht van om op de nieuwe site zsmnieuwe acount aan te maken, nieuwe contract te tekenenen zo snel mogelijk mijn dosier aanpassen en meterstanden door te geven, anders zouden ze hun eigen schatting geven, daar begint de ellende al. Nog grappiger is, ik kanniks doen op hun site, niks werkt, omdat ik eerst nieuw contract moet afsluiten. Dan wil ik wel dat Huismerk Energie mij een boete betalen omdat ze zijn overgestapt naar een ander energiebedrijf alvorens ons contract is beindigd, lol

  • Ik geef niet op,nzal t nooit doen ook.. Opkomen voor mezelf n mn medemens
  • door zulke oplichtpraktijken en corrupte ambtenaren en deurwaarderskantoren, huisjesmelkers als Camelot, ben ik in2015 dakloos geworden. Zie hart van nederland, zoek: Veenendaler boos op het dak
  • bitter ben ik niet geworden, wel wakker,... En daar houden die pippo's niet van
  • moge hun eigen web der corruptie hun strop worden
  • gegroet mijn goede mede burgers,
  • Jamal Diamane
  • Keep smiling and shining :-) never ever give up, and dont let them take your smile away
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
nvy 27-8-2020 - 11:35

Je wordt in de avond benaderd rond 17.00 als je eet. Wordt heel slecht voorgelicht contract opzeggen is onmogelijk kost je 350 euro!oplichters en een heel bedenkelijk handelswijze ik zou er niet mee in zee gaan ik ben er gelukkig zonder al te veel finacieele schade vanaf gekomen gelijk de hoorn erop gooien als ze bellen

  • geen
  • informatie aan de klant tijdens eerste kontakt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
nvt 24-8-2020 - 04:06

Ik ben in de avond gebeld tijdens het eten !!! er werden gouden bergen beloofd stom genoeg ben ik erin getrapt Maar de dag erop bleken de gouden bergen niet te bestaan alleen het stopzetten van overeenkomst kost mijn nu 170 euro geen kw ontvangen leuk verdienmodel. mijn advies zou zijn als zo een verkoper belt de hoorn erop gooien en hopen dat u geen rekening hiervan krijgt je weet het nooit

  • geen
  • klant kontakt verbeteren
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Sabita Ramautar 17-8-2020 - 14:31

Energieleverancie huismerk gewoon oplichters. 1300 euro over gebruik
Voor een alleenstaande moeder.
Jaren ervoorheen nooit overgebruik gehad. Elke jaar 1030 m3 gas verbruikt.
Nu heb ik ineens 2278 m3 gas verbruikt
En dat al voor alleenstaande moeder met 1 kind. Kan nooit met corona willen ze mensen oplichten zielige mensen

  • Niks oplichters
  • Nog niks
Opmerking van Gaslicht.com 17-8-2020 - 16:41
Beste mevrouw Ramautar,

Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat u dit overkomt. Ik heb de energieleverancier een bericht gestuurd zodat zij de kans krijgen om te reageren.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com

Reacties

Rekha Corbeek 21-8-2020 - 12:04
Beste mevrouw Ramautar,

Wat vervelend dat u zoveel bij heeft moeten betalen op uw jaar-of eindnota, ik begrijp heel goed dat dit een nare bijsmaak over Huismerk Energie geeft. Omdat er vast een verklaring voor is vraag ik u rechtstreeks contact met mij op te nemen, zodat we samen naar uw rekening kunnen kijken.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 088- 105 11 22 of per mail via info@huismerkenergie.nl

Ik hoor graag van u!

Hartelijke groet,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
5
Klachtenafhandeling: 4
Overstapproces: 1
Klantenservice: 7
Facturering: 4
Prijsstelling: 4
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Iveta Lemans 13-8-2020 - 16:52

Toen ze wilden dat ik bij hun kwam hebben ze van alles beloofd. Ik zou zelfs geld terug krijgen elk jaar omdat hun prijzen de beste waren. Ik heb nooit geld terug gekregen ondanks dat we erg zuinig deden. Altijd bijbetaald. Nu ik weg ging na bijna 1,5 jaar gaan ze de boete die ze voor mij destijds betaald hadden 250 euro terug vorderen. Dit boven op de boete van 150 euro omdat ik eerder weg ga dan mijn contract. Schandalig!! Als ze je willen lokken beloven ze je alles maar er is niks van waar!!! Trap er niet in. Zeer slechte ervaring!!!

  • Snelle antwoord op de mail via klantenservice.
  • Waarheid vertellen als ze jou als klant binnen willen halen. Agressieve aanpak, niet wijzen op gevaren wanneer je jouw contract wil beëindigen. Terugvordering van boete zou afhankelijk moeten zijn van de tijd hoe lang je als klant bent gebleven.

Reacties

Rekha Corbeek 24-8-2020 - 10:20
Beste mevrouw Lemans,

Bedankt voor uw gedetailleerde beoordeling van Huismerk Energie. Wat vervelend dat voor u niet duidelijk was wat de gevolgen van het voortijdig verbreken van uw contract waren! Ik begrijp heel goed dat de eindnota voor u een nare verrassing moet zijn geweest.

Toen u de Overstapkorting bij ons aanvroeg stonden in de voorwaarden van de aanvraag dat wij het volledige bedrag zouden terugvorderen bij het voortijdig beëindigen van het contract. Ik snap dat u hieraan niet meer heeft gedacht, totdat u onze eindnota ontving. Wanneer u voor deze nota een regeling wilt treffen maak ik graag een betaalafspraak met u.

Wilt u hiervoor contact met mij opnemen via info@huismerkenergie.nl? Op basis van uw naam heb ik uw contactgegevens namelijk niet kunnen vinden ons klantensysteem.

Met een hartelijke groet uit Nijmegen,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Boot. J. A. Th 11-8-2020 - 07:31

Zeer slechte organisatie, klant onvriendelijk, m.i. malafide voorstelling van zaken inzake maandtarieven!!!!! riekt m.i. naar fraude, administratieve handelingen niet accuraat

  • 0
  • Eerlijke benaderig
Opmerking van Gaslicht.com 11-8-2020 - 09:37
Beste meneer/mevrouw Boot,

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft. Ik heb de leverancier een mail gestuurd met het verzoek op uw bericht te reageren.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Klantenservice: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 3
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
jolanda de vries 22-7-2020 - 18:35

De overstap naar jullie ging prima. Ik had echter een paar vragen en vervolgens 10x gebeld. Maar jullie nemen gewoonweg niet op. Zeer vervelend, want per mail moet je 4 dagen wachten op een antwoord. En tja, mocht je naar aanleiding van jullie antwoord wéér een vraag hebben..... dan moet je weer 4 dagen wachten.
Omdat ik dit zeer onprettig vind- en óók omdat ik door Green Choice (waarvan jullie onderdeel zijn) benaderd en overgehaald ben, heb ik besloten te switchen. Nu betalen jullie de overstapboete niet om dat ik naar Greenchoice ben overgestapt! Jullie zijn toch één geworden? Ik zie niet in waarom ik bij een interne overstap mijn boete niet vergoed krijg.

  • Mooie website, duidelijk, goede terugkoppeling per mail en zeer uitgebreid. Ik vond de correspondentie ed. prima. Mijn vragen waren ook goed en vriendelijk beantwoord.
  • Bereikbaarheid per telefoon. Hoe is het mogelijk dat een dermate groot bedrijf telefonisch niet bereikbaar is voor vragen. Dit kàn echt niet!

Reacties

Rekha Corbeek 21-8-2020 - 12:17
Beste mevrouw de Vries,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling, ik ga uw punten oppakken en intern bekijken hoe dit verbeterd kan worden. Enigszins verbaasd over de slechte telefonische bereikbaarheid ben ik wel eerlijk gezegd. Onze klantenservice heeft een goede bezetting op werkdagen van 8.30 tot 17.00. Wanneer u een mail met een terugbelverzoek achterlaat zou dit de volgende werkdag opgepakt moeten worden. Ik begrijp dat dit niet gebeurd is en dat spijt mij enorm.

Over uw niet uitgekeerde Overstapkorting kom ik graag met u in contact. Kunt u telefonisch contact met mij opnemen zodat we hiervoor een oplossing kunnen zoeken?

Ik ben bereikbaar via ons algemene nummer 088 105 11 22. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten per mail (info@huismerkenergie.nl), dan neem ik contact met u op.

Ik hoor graag van u!

Met een zonnige groet uit Nijmegen,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
rika 1-7-2020 - 21:29

Een slecht bedrijf. Eerst contracten via twee verschillende leveranciers aan laten smeren. Dan wil je overstappen omdat het overzichtelijker is goedkoper. Krijg je gelijk een dikke boete. Vervolgens neem je contact met ze op en kun je een week wachten op antwoord en dan vervolgens krijg je niet de documenten toegereikt waar je naar vraagt.

  • zijn er niet

Reacties

Rekha Corbeek 3-7-2020 - 14:58
Beste Rika,

Bedankt voor de beoordeling, die helaas op alle vlakken zeer onvoldoende is. Het spijt mij enorm dat wij u niet naar verwachting geleverd hebben. Graag kom ik met u in contact om wat verder op uw situatie in te gaan en om te bekijken of ik nog iets voor u kan betekenen. Kunt u contact met mij opnemen?

Ik ben telefonisch op 088- 102 11 22 en per mail via info@huismerkenergie.nl bereikbaar.

Ik hoor graag van u!

Vriendelijke groeten en een fijn weekend gewenst,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 4
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: 3
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
N hulshof 8-6-2020 - 21:19

Was naar hun overstapt Betalen ze je eerst de overstapvergoeding wat hun omzetten in een korting nu bij overstap 250euro terug betalen en een overstap boete van 200euro. Omdat ik na een jaar weer over wou stappen. Maar wel ff meedelen we zijn samen gegaan met greenchoice wie zegt dat ik dat wil. Zo kan ik ook geld verdienen.

  • Overzichtelijke site voor enkele meters dubbel meter kun je niet zíen.

Reacties

Rekha Corbeek 17-6-2020 - 15:26
Goedendag meneer/mevrouw Hulshof,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Huismerk Energie, wat vervelend dat deze niet is zoals wij hoopten. Als ik het goed begrijp bent u voor het einde van uw contract weer bij ons weggegaan, wat inderdaad betekent dat wij de eerder uitbetaalde Overstapkorting (=de boete van de leverancier voor ons) weer terugvragen. Deze Overstapkorting is onlosmakelijk verbonden aan een driejarig contract met ons en op het moment dat u dat verbreekt, verbreekt u als het ware ook uw recht op de vergoeding. Dit staat ook in de voorwaarden van de aanvraag.

Natuurlijk verandert mijn uitleg niets aan de situatie, maar als u contact met mij opneemt bekijk ik graag of er nog andere opties zijn.

Met een hartelijke groet,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
harry 18-5-2020 - 18:22

Huismerk was een goede energie leverancier helaas gaan ze nu met oplichter greenchoice in zee dus ik wacht tot over kan stappen

Jammer huismerk ik had eindelijk eens een goedkopere dan die geldwolven van green choice en rwe/essent

  • Goede site goede klantenservice en leuke prijs
  • Niet met greenchoice in zee moeten gaan

Reacties

Rekha Corbeek 17-6-2020 - 15:15
Goedendag Meneer Harry,

Bedankt voor de positieve beoordeling van Huismerk Energie. Wat jammer om te horen dat Greenchoice u minder goed bevallen is. Juist omdat Greenchoice de grootste echt groene energieleverancier van ons land is, hebben wij onze krachten met hen gebundeld. Op deze manier blijven onze klanten de service ontvangen die ze van ons gewend zijn maar werken we op grotere schaal samen aan een duurzamer Nederland! De gemaakte contractafspraken nemen we een-op-een over tot aan het einde van de looptijd. Op deze manier proberen iedereen zo tevreden mogelijk te houden.

Ik heb geen contactgegevens van u. Wanneer u contact met mij opneemt kunnen we samen bekijken wat dit voor u het beste is om te doen.

Ik hoor graag van u!

Met zonnige groeten uit Nijmegen,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie

Navigatie