De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Huismerk Energie

Huismerk Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Huismerk Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Huismerk Energie ervaringen en beoordelingen. Is Huismerk Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Huismerk Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Huismerk Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Huismerk Energie
Het voordeligste actiepakket van Huismerk Energie!
Modelcontract Groene stroom en Groen gas
Jaarprijs
€ 2112,30
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Anoli apor 27-3-2020 - 17:27

Niet mee in zee gaan!!!! Misleidende aanbiedingen en wijze van klantenwerving. Ik heb van januari tot maart een contract gehad, voorheen zat ik bij Essent, waar ik inmiddels terug ben. Huismerk Energie presenteerde zichzelf aan de telefoon als onderdeel van een overkoepelende organisatie waar Essent ook onder valt. Essent kon momenteel de aanbieding niet doen omdat ik niet opnieuw klant kon worden, de aangegeven korting kon alleen plaatsvinden wanneer ik de overstap zou maken naar Huismerk Energie. Mijn maandbedrag zou stukken lager uitvallen. Maar! Deze korting kwam voortuit het verminderen van mijn stroom en gas! Bij Essent kreeg ik in het contract 419kwh bij Huismerk Energie 319 kwh. Dit betekent een vele malen hogere afrekening aan het einde van het jaar, vooral voor grotere huishoudens dan de mijne. Ik betaal nu na twee maanden 60 euro bij, ondanks dat ik deze maanden weinig gestookt heb. Al met al een sterke afrader.

  • Geen
  • Wanneer je in dit bedrijf werkt of ervoor werkt via telecommunicatie, kritisch kijken of dit echt de wijze is waarop je om wilt gaan met klanten.
J. Terpstra 5-3-2020 - 00:20

Vanavond telefonisch benaderd door een zeer dwingende, onafgebroken pratende medewerker van gaslichtvergekijker dat hij een zeer gunstig aanbod had van de prijsvechter Huismerkenergie, de dochteronderneming van Greenchoice maar dan een 100% groene stroomleverancier. Op mijn vraag wie al dat voordeel van boetebepaling voor bpvervroegde overstap, 200,00 welkomstgeschenk en 29,00 minder voorschot vond hij mij wantrouwend en dat ik toch moest begrijpen dat Huismerkenergie een prijsvechter was. Op mijn vraag waar die groene stroom dan vandaan kwam moest de medewerker in de papieren duiken en las hij een algemene tekst voor over hoe groene energie wordt opgewekt. Niet of hij uit Nederland komt of uit het buitenland. Bij het invullen van gegevens wilde hij mijn IBAN en dat wilde ik niet telefonisch doorgeven. Op al mijn vragen en doorvragen reageerde de medewerker met een 'wat bent u wantrouwend / maar dit is 2020 / ik wil u alleen maar op de hoogte brengen van een gunstiger aanbod van een leverancier" . Dit laatste zou ik zijn overeengekomen destijds toen een medewerker aan de deur mij een aanbod deed om over te stappen. Dat heb ik destijds gedaan naar een meer groene leverancier. Daarna zouden zij mij bij een gunstig aanbod weer benaderen en dat was Ni het geval. Ik zou per maand kunnen opzeggen. Uiteindelijk zei ik ja op het sturen van het aanbod en heeft de medewerker mij een mail gestuurd en vroeg mij om daarin het beveiligde deel te openen en op accepteren te drukken. Dat lukte niet. Hij belt mij terug op een ander tijdstip. Na het lezen van onderstaande ervaringen heb ik besloten niet in te gaan op het aanbod. Ik vertrouwde het al niet en nu al helemaal niet. De praatjes van die lui worden wel steeds geslepener zoals mij het gevoel geven dat ik de mensen niet vertrouw die toch het beste met mij voor hebben haha en die mij bellen om 21.00 uur in de avond om mij dit fantastische aanbod te doen... Walgelijk.

Opmerking van Gaslicht.com 5-3-2020 - 10:58
Beste meneer/mevrouw Terpstra,

Wat een vervelende ervaring. Goed dat u uiteindelijk niet akkoord gaat met het aanbod. Wij van Gaslicht.com raden altijd af om via telefonische verkoop een contract aan te gaan. Deze contracten zijn vaak erg duur en voor meerdere jaren. Om hier dan weer vanaf te komen moet u een opzegboete betalen.


Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Prijsstelling: 5
Klantenservice: 1
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 3
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
H.Vrogten 3-3-2020 - 08:32

Ben onlangs verhuisd en bij vrienden gaan wonen nu kan ik niet van mijn contract af of moet boete betalen .Heb van alles gemaild en gestuurd maar geen kosteloos ontbinden.

  • allen maar negatief
  • niet mogelijk
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Johan Bakker 27-2-2020 - 23:14

Wat een onvoorstelbaar slecht bedrijf. 2 keer een bijzonder aardige maar heel agressieve verkoopster aan de telefoon gehad. Slechte voorlichting en zeer dwingend. Een bankrekeningnummer niet gegeven. Dit werd door mevrouw niet op prijs gesteld. Ze heeft vandaag nog 1 poging gedaan en de telefoon er op gegooid toen ik nog wat opmerkingen had.

  • Absoluut geen 1
  • Alles. Oftewel opheffen dit bedrijf
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Prijsstelling: 4
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
de Jong 16-2-2020 - 12:55

Afgelopen week is onze (schoon)ouders een energiecontract aangesmeerd door Huismerk Energie. Een contract wat DUURDER is dan bij de huidige leverancier. We zitten nog in de 14 dagen bedenktijd, dus we moeten nog even ervaren hoe soepel dat opzeggen gaat. Agressieve verkoper: Vult wel even online de gegevens in, en oeps het contract is al afgesloten. Mensen trap er niet in in! NIET goedkoper, NIET eerlijk, NIET te vertrouwen.

  • geen enkel pluspunt te noemen

Reacties

Rekha Corbeek 19-2-2020 - 10:17
Goedendag meneer/mevrouw de Jong,

Bedankt voor uw bericht, waarin u aangeeft dat uw schoonouders door onze adviseur benaderd zijn met onjuiste informatie. Wat vervelend om te horen! Wij trainen onze adviseurs om zo duidelijk en transparant mogelijk te communiceren. Wanneer dit bij uw schoonouders niet is gebeurd dan spijt mij dit enorm!

Uw schoonouders hebben inderdaad na ontvangst van het contract van Huismerk Energie nog 14 dagen bedenktijd. Omdat ik verder geen gegevens van hen heb, kan ik dit helaas niet in de gaten houden.

Wanneer u het fijn vindt dat ik dit voor u volg, neemt u dan even rechtstreeks contact met mij op? U kunt mij het beste bereiken via info@huismerkenergie.nl of telefonisch op 088- 105 11 22.

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groeten,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
doze 10-1-2020 - 16:53

Huismerk,

U werkt samen met telemarketingbedrijven (?) die onvolledige en onjuiste informatie verkopen.
ik ben door Energiebesparen.nl niet en verkeerd geïnformeerd over de boetebepaling en u heeft de boete voor mijn overstap niet vergoed. Hierdoor kost mijn tijdelijk contract met uw bedrijf mij 250 euro uit eigen zak. Als u van plan bent om die boete niet te betalen zou ik willen adviseren dat geen moeite meer steekt in het overrompelen en overhalen van klanten die bij een ander bedrijf uiteindelijk veel beter terecht zijn. En het is aan u om een duidelijke en eerlijke opdracht te geven aan de bedrijven die u voor u laat bellen om klanten over te halen.

G. Doze

  • Duidelijke en eerlijke berichtgeving.. nu zegt u: eigen schuld dikke bult
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
K 6-12-2019 - 10:34

I DON’T recommend Huismerk at all!

Their service for us started with a major contract mistake, which Huismerk didn’t even realize until I told them. Due their mistake our contract got extended until for an extra month. 2 months later we were told due this mistake (which was caused by their lack of attention!) the fee they established for us has to increase. If they had offered the correct service prices, we surely wouldn’t have used Huismerk in the first place cos monthly almost 170 euros for our average consumption was just a lot. I still don’t understand how they established this amount, since no professional explanation was given. On several occasions no one was in the house for weeks, meaning no consumption happened and for like 5-6 months out of 12 months we didn’t even use the heating.
We could arrange to stay with the initially established fee and we were told in the end we would have to pay approx 600-700 euros for the rest of the consumption. They never said this would increase by 2 times due to all their hidden fees, and I’m not talking about the 21% tax, since only that was pointed out to us earlier on. They wanted to give us 5 days to pay this amount when it takes for them more than a week to reply to a short email!!! naturally, their explanation was poor as in why it is so high and why we are expected to pay for that additional month that was added to our contact due to their fault. Based on the comments now I can see it is a way for Huismerk to collect unjustified money from customers..

Their customer service is also really bad! One of the employees literally wasted 15 mins of my day once when finally she realized she should get someone who speaks some English. I’m not native either, so the last thing I expect is perfect English, but she was rude and unprofessional. Once they accidentally forwarded me an email with the details of another customer, which I pointed out to Huismerk straight away, but it made me feel very uncomfortable.

Huismerk’s approach towards customers could really use some improvement, and they should get rid of their scamming tactics cos they’re really obvious and outrageous.

  • nothing
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Chris de Beet 5-12-2019 - 18:12

Vandaag gebeld eerst in de auto. Met een verhaal dat ik mijn contract bij huidige leverancier op kan zeggen en dat het daar volgend jaar duurder wordt. Gevraagd een uur later terug te bellen en dat gebeurde. Ene Jimmy met snelle babbel lukte het mij om te praten en op de bevevestgings button te drukken. Toen werd er om IBAN nr gevraagd dit weigerde ik. Mag ook zonder NL ervoor mijnheer werd er gezegd. Nee was mijn antwoord en toen werd hij minder vriendelijk en zei u vertrouwd mij niet we gaan het gesprek beëindigen. Prima maar ik hoop geen rekening van u te krijgen want dan wordt het echt weer een lange rechtsgang! Werk niet langer met zulke bureau's! Mij krijgen jullie niet als klant.

  • Geen enkele
  • Ophouden met oplichting!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Versluis 17-10-2019 - 13:51

Ik word zojuist gebeld door een mevrouw die zei van het INK te ziijn (nooit van gehoord), met de melding dat wij gezien onze postcode een prijsverlaging krijgen voor energie en gas. Ik snapte het hele verhaal niet, want ik heb een contract met een leverancier. Mevrouw zei mij dat ik alles nog op de mail zou krijgen en vanaf volgende maand een lager tarief zou krijgen. Ik hoefde er zelf helemaal niks voor te doen. Ze wilde alleen even checken of ik wel de hoofdbewoner was en checkte mijn geboortejaar (staat die van mijn man in het systeem), vervolgens checkt ze mijn e-mailadres, dat klopte. Op het moment dat ze vraagt naar mijn bankrekeningnummer gaan alle alarmbellen bij mij af. Ik heb het gesprek afgebroken en geen rekeningnummer opgegeven. Ik zou dus opzettelijk een ander contract aangesmeerd krijgen, maar het wordt op een hele slinkse manier aan je verteld. Alsof je zomaar uit het niets een verlaging van je energietarief krijgt! Ik ben toch niet achterlijk! Hele slechte zaak!!!!

  • Niet van die agressieve callcenters het werk laten doen!

Reacties

Rekha Corbeek 23-10-2019 - 09:23
Goedendag meneer/mevrouw Versluis,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Ik vind het erg vervelend om te lezen dat u op basis van onjuiste informatie het gesprek met een verkoopadviseur bent ingegaan. Uiteraard is dit niet de manier waarop wij nieuwe klanten willen benaderen! Omdat ik verder geen gegevens van u heb, kan ik niet achterhalen met wie u gesproken heeft.

Zou u rechtstreeks contact met mij op willen nemen zodat ik hier eens verder naar kan kijken? Ik ben telefonisch bereikbaar op
088- 105 11 22 en per e-mail via info@huismerkenergie.nl

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groeten,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
P.Vanhommerig 17-10-2019 - 21:06
Geachte heer Versluis,
Ik heb precies dezelfde ervaring gehad. Ik sta met mijn mobiel nummer al lang in het bel me niet register en ik wordt toch gebeld voor een zgn. voordeel per maand door huismerk energie gebaseerd op feiten. Ik zei u weet toch niet wat ik voor 1m3 gas betaal bij mijn huidige leverancier. Het duurde haar uiteindelijk te lang om mij te overtuigen, omdat ze maar -tig seconden had om mij te over te halen en ik stelde voor haar vervelende vragen. Op de vraag hoe ze aan mijn nummer kwam gaf ze geen antwoord. Het was een hele vervelende onprettige ongevraagde illegale benadering. Een echte k.. leverancier met slechte tarieven. Maar eens melden aan tv-programma Radar.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
C Wagstaff 12-10-2019 - 12:30

I was promised that Huismerk would pay for the over stopping from Budget Energy would be paid in full. No it was a lie they only want to give 200 instead of 307 euros... Plus who can afford to have 2x 150 euros taken of their account in less than 1 month. which they did.. Be Honest who would go over this company and lose 107 euros. wish I had never joined them

  • NO PLUSPOINT

Reacties

Rekha Corbeek 15-10-2019 - 09:47
Dear Mr./Mrs. Wagstaff,

I am very sorry to see there were some miscommunications regarding the so-called Switch Discount, which really is just the reimbursement of the penalty your previous supplier issues. Also the different collectiondates the various suppliers have, could be somewhat inconvenient. If you could contact me directly, I am sure we can work out a solution.

I can best be reached at 088- 105 11 22 during office hours.

Looking forward hearing from you soon!

Kind regards,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie

Navigatie