De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Huismerk Energie

Huismerk Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Huismerk Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Huismerk Energie ervaringen en beoordelingen. Is Huismerk Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Huismerk Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Huismerk Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Huismerk Energie

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Huismerk Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
K 6-12-2019 - 10:34

I DON’T recommend Huismerk at all!

Their service for us started with a major contract mistake, which Huismerk didn’t even realize until I told them. Due their mistake our contract got extended until for an extra month. 2 months later we were told due this mistake (which was caused by their lack of attention!) the fee they established for us has to increase. If they had offered the correct service prices, we surely wouldn’t have used Huismerk in the first place cos monthly almost 170 euros for our average consumption was just a lot. I still don’t understand how they established this amount, since no professional explanation was given. On several occasions no one was in the house for weeks, meaning no consumption happened and for like 5-6 months out of 12 months we didn’t even use the heating.
We could arrange to stay with the initially established fee and we were told in the end we would have to pay approx 600-700 euros for the rest of the consumption. They never said this would increase by 2 times due to all their hidden fees, and I’m not talking about the 21% tax, since only that was pointed out to us earlier on. They wanted to give us 5 days to pay this amount when it takes for them more than a week to reply to a short email!!! naturally, their explanation was poor as in why it is so high and why we are expected to pay for that additional month that was added to our contact due to their fault. Based on the comments now I can see it is a way for Huismerk to collect unjustified money from customers..

Their customer service is also really bad! One of the employees literally wasted 15 mins of my day once when finally she realized she should get someone who speaks some English. I’m not native either, so the last thing I expect is perfect English, but she was rude and unprofessional. Once they accidentally forwarded me an email with the details of another customer, which I pointed out to Huismerk straight away, but it made me feel very uncomfortable.

Huismerk’s approach towards customers could really use some improvement, and they should get rid of their scamming tactics cos they’re really obvious and outrageous.

  • nothing
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Chris de Beet 5-12-2019 - 18:12

Vandaag gebeld eerst in de auto. Met een verhaal dat ik mijn contract bij huidige leverancier op kan zeggen en dat het daar volgend jaar duurder wordt. Gevraagd een uur later terug te bellen en dat gebeurde. Ene Jimmy met snelle babbel lukte het mij om te praten en op de bevevestgings button te drukken. Toen werd er om IBAN nr gevraagd dit weigerde ik. Mag ook zonder NL ervoor mijnheer werd er gezegd. Nee was mijn antwoord en toen werd hij minder vriendelijk en zei u vertrouwd mij niet we gaan het gesprek beëindigen. Prima maar ik hoop geen rekening van u te krijgen want dan wordt het echt weer een lange rechtsgang! Werk niet langer met zulke bureau's! Mij krijgen jullie niet als klant.

  • Geen enkele
  • Ophouden met oplichting!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Versluis 17-10-2019 - 13:51

Ik word zojuist gebeld door een mevrouw die zei van het INK te ziijn (nooit van gehoord), met de melding dat wij gezien onze postcode een prijsverlaging krijgen voor energie en gas. Ik snapte het hele verhaal niet, want ik heb een contract met een leverancier. Mevrouw zei mij dat ik alles nog op de mail zou krijgen en vanaf volgende maand een lager tarief zou krijgen. Ik hoefde er zelf helemaal niks voor te doen. Ze wilde alleen even checken of ik wel de hoofdbewoner was en checkte mijn geboortejaar (staat die van mijn man in het systeem), vervolgens checkt ze mijn e-mailadres, dat klopte. Op het moment dat ze vraagt naar mijn bankrekeningnummer gaan alle alarmbellen bij mij af. Ik heb het gesprek afgebroken en geen rekeningnummer opgegeven. Ik zou dus opzettelijk een ander contract aangesmeerd krijgen, maar het wordt op een hele slinkse manier aan je verteld. Alsof je zomaar uit het niets een verlaging van je energietarief krijgt! Ik ben toch niet achterlijk! Hele slechte zaak!!!!

  • Niet van die agressieve callcenters het werk laten doen!

Reacties

Rekha Corbeek 23-10-2019 - 09:23
Goedendag meneer/mevrouw Versluis,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Ik vind het erg vervelend om te lezen dat u op basis van onjuiste informatie het gesprek met een verkoopadviseur bent ingegaan. Uiteraard is dit niet de manier waarop wij nieuwe klanten willen benaderen! Omdat ik verder geen gegevens van u heb, kan ik niet achterhalen met wie u gesproken heeft.

Zou u rechtstreeks contact met mij op willen nemen zodat ik hier eens verder naar kan kijken? Ik ben telefonisch bereikbaar op
088- 105 11 22 en per e-mail via info@huismerkenergie.nl

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groeten,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
P.Vanhommerig 17-10-2019 - 21:06
Geachte heer Versluis,
Ik heb precies dezelfde ervaring gehad. Ik sta met mijn mobiel nummer al lang in het bel me niet register en ik wordt toch gebeld voor een zgn. voordeel per maand door huismerk energie gebaseerd op feiten. Ik zei u weet toch niet wat ik voor 1m3 gas betaal bij mijn huidige leverancier. Het duurde haar uiteindelijk te lang om mij te overtuigen, omdat ze maar -tig seconden had om mij te over te halen en ik stelde voor haar vervelende vragen. Op de vraag hoe ze aan mijn nummer kwam gaf ze geen antwoord. Het was een hele vervelende onprettige ongevraagde illegale benadering. Een echte k.. leverancier met slechte tarieven. Maar eens melden aan tv-programma Radar.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
C Wagstaff 12-10-2019 - 12:30

I was promised that Huismerk would pay for the over stopping from Budget Energy would be paid in full. No it was a lie they only want to give 200 instead of 307 euros... Plus who can afford to have 2x 150 euros taken of their account in less than 1 month. which they did.. Be Honest who would go over this company and lose 107 euros. wish I had never joined them

  • NO PLUSPOINT

Reacties

Rekha Corbeek 15-10-2019 - 09:47
Dear Mr./Mrs. Wagstaff,

I am very sorry to see there were some miscommunications regarding the so-called Switch Discount, which really is just the reimbursement of the penalty your previous supplier issues. Also the different collectiondates the various suppliers have, could be somewhat inconvenient. If you could contact me directly, I am sure we can work out a solution.

I can best be reached at 088- 105 11 22 during office hours.

Looking forward hearing from you soon!

Kind regards,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 3
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
J kabel 1-10-2019 - 16:14

Nooit doen beloven telefonisch casch back terug 300 bij mij contract van 3 jaar elk jaar 100 .
Nu zeggen ze nee meneer .200 eind van de rit pas .
Klopt niet zeg ik .
Jawel hoor kijk je contract maar na die we hebben opgestuurd via de mail .
Telefonisch telt niet meer ik vind dit oplichten. Schandalig

  • Oplichten
  • Alles nakomen ook telefonisch

Reacties

Rekha Corbeek 2-10-2019 - 14:40
Goedendag meneer Kabel,

Wat vervelend dat er misverstanden zijn ontstaan over uw contract en de daaraan verbonden cashback van €100 per product. Wilt u telefonisch contact met mij opnemen via 088 105 11 22 om te kijken hoe we dit samen op kunnen lossen?

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groeten,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Ruben 29-9-2019 - 08:13

Ik heb helle slechte ervaring met huismerk energie mijn vrouw werd gebeld en nam op ze had tegen de verkoper nee gezegt en de verkoper drong aan en vroeg om het e mail adres mijn vrouw gaf die en toen is het gedonder begonen ze hadden gezegt dat alles vrijblijvend was en dat ze dan maar bij de e mail verder moest kijken voor een vrijblijvende offerte dat deed ze en klikte op de link ze moest binnen 14 dagen opeens zeggen dat ze niet over wilde stappen niet of wel dus door op die link te klikken zet je eingelijk een handtekening mijn vrouw stuurde toen een e mail dat ze niet over wilde stappen die is nooit bij hun aan gekomen na een maand of 2 krijgen we ineens een rekening en ons bankrekeningnummer hebben we overgens nog geen eens door gegeven aan huismerk energie dus hoe ze er aan komen van huismerk energie is de vraag daarna hebben wij de boel geprobeerd terug te draaien dat kon niet meer omdat de mail nooit aan kwam lekker gemeen klantjes werven doen julie ga zo door en 3 jaar er aan vast

  • Ze zijn wel goedkoop maar als ik nee zeg dan is het nee en moeten ze niet op slinkse wijze klanten gaan werven
  • Goed luisteren naar het antwoord van mensen NEE is NEE!!!! en dan niet toch op slinkse wijze klanten werven

Reacties

Rekha Corbeek 1-10-2019 - 11:04
Goedendag Ruben,

Wat een vervelende situatie waarover je schrijft is dat! Graag wil ik bekijken wat er precies gebeurd is, met behulp van de gegevens in ons computersysteem. Omdat jouw contactgegevens niet vermeld staan, wil ik je vragen rechtstreeks contact met mij op te nemen zodat we op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing.

Ik hoor graag van je!

Met vriendelijke groeten,

Rekha Corbeek
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
M verhoef 20-9-2019 - 17:48

Na een telefoontje blijkt Mn moeder van 74 ineens een contract bij huismerkenergie tehebben na 1,5 maand heb k t opgezegd . Nu wordt er 341 euro in rekening gebracht. Is wel raar we hebben nooit een contract gezien. Mn moeder heeft ook geen computer maar ze blijven om een e-mail vragen volgens mij riekt dit naar oplichting. Ik denk dat ze een incasso gaan sturen fijn bedrijf op hele slinkse manieren klanten werven ga nooit met deze lui in zee

Opmerking van Gaslicht.com 23-9-2019 - 09:00
Beste meneer/mevrouw Verhoef,

Wat een vervelende ervaring. Ik heb Huismerk Energie op de hoogte gebracht van uw beoordeling. Komt u er samen met hen niet uit? Dan raad ik u aan om contact op te nemen met Consuwijzer.nl. Consuwijzer is het loket van de overheid voor de consument. Zij kunnen u advies geven over wat u hier voor kunt doen.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Rekha Corbeek 1-10-2019 - 10:58
Goedendag meneer/mevrouw Verhoef,

Wat erg dat dit uw moeder is overkomen! Graag help ik jullie bij het vinden van een oplossing hiervoor. Omdat ik verder geen contactgegevens van u heb, wil ik u vragen om rechtstreeks contact met mij op te nemen. Ik ben bereikbaar op 088-105 11 22 of per mail.

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groeten,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
A 16-9-2019 - 15:00

Bedrog begint al bij afsluiten, ik moest ruim 600 euro jaarafrekening bijbetalen terwijl het maandbedrag ruim voldoen zou zijn volgens de verkoper. Mijn woonsituatie is al 12 jaar hetzelfde. Dan stap ik uiteraard over, extra boetes eroverheen.. ik ben nog zo netjes om een betalingsregeling met ze te treffen, krijg ik zonder herinneringen aanmaningen what so ever een incassobureau op m'n dak met extra boetes!!! Gebeld, natuurlijk, maar 1 maand beetje laat betalen na opgelicht te zijn geweest zonder herinneringen is genoeg om je als stront te behandelen!! Nooit met deze oplichters in zee gaan!!!!!

  • Niks

Reacties

Rekha Corbeek 18-9-2019 - 17:11
Goedendag meneer/mevrouw A,

Wat vervelend dat u het gevoel heeft niet gehoord te zijn door ons, dit is uiteraard niet uw bedoeling. Omdat ik uw gegevens niet heb, kan ik de situatie niet bekijken of oplossen. Als u rechtstreeks contract met mij opneemt zal ik kijken wat ik voor u kan doen.

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groeten,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
A. OTTER 6-9-2019 - 11:15

Ga niet met deze energie bedrijf in zee want je wordt opgelicht want huismerk energie is een grote op lichtings bende krijg een rekening van 265 euro terwijl ze mij hele maal geen gas en electra hebben geleverd als je vraagt om bewijs van de begin en de eindstand die hebben ze niet. Op lichters bende is het en anders niet.

Opmerking van Gaslicht.com 6-9-2019 - 16:59
Beste meneer Otter,

Vervelend te lezen dat u geen goede ervaring met Huismerk Energie heeft. Als we u op wat voor manier dan ook kunnen helpen, laat het dan alstublieft weten. We helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Rita
Gaslicht.com

Reacties

Rekha Corbeek 18-9-2019 - 17:17
Goedendag meneer/mevrouw Otter,

Wat een vervelende situatie is er ontstaan bij u! U geeft aan zomaar een eindnota van €265 te hebben ontvangen, zonder klant bij ons geweest te zijn? Dat is gelukkig niet mogelijk, omdat zulke praktijken illegaal zijn in Nederland, net als iedere leverancier moeten wij ons ook aan de wet houden. Wellicht bestaat de eindnota uit een Opzegvergoeding en een klein beetje verbruik? Als u contact met mij opneemt kijk ik na wat er gebeurd is en wat ik daaraan kan doen.

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groeten,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Sittrop 8-8-2019 - 16:00

Echt een oplichtersbende! Moeder van 73 is gebeld of ze over wilde stappen, heeft heel duidelijk aangegeven ik blijf zitten waar ik zit! Nu heeft ze een boete van 250 euro terwijl ze nooit op de akkoord button in de mail heeft gedrukt! Echt een schande mensen met een AOWtje zo geld afhandig maken. Hebben ook al 2 maanden automatisch afgeschreven, hoe komen ze aan t banknummer terwijl hier nooit om is gevraagd en dus ook niet is doorgegeven. Misschien maar eens een melding gaan doen naar de autoriteit persoonsgegevens, want dit klopt van geen kant!

  • GEEN!
  • Opdoeken die maatschappij
Opmerking van Gaslicht.com 12-8-2019 - 14:48
Beste meneer/mevrouw,

Wat een vervelende situatie. Ik heb uw bericht kenbaar gemaakt bij Huismerk Energie, zodat zij hier hun verbeterpunten uit kunnen halen en nog even contact met u op kunnen nemen hierover.
Mocht ik in deze nog iets voor u kunnen betekenen, dan help ik u graag! U kunt dan een e-mail sturen naar info@gaslicht.com, of even bellen naar 0342 411350.

Vriendelijke groet,

Rosanneke

Reacties

Rekha Corbeek 21-8-2019 - 10:50
Goedendag meneer/mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat er voor uw moeder een overeenkomst is afgesloten zonder dat zij daar toestemming voor heeft gegeven. Graag wil ik dit met u of uw moeder bekijken en oplossen. Zou u telefonisch contact met mij willen opnemen op 088-105 11 22? Ik ben elke dag behalve donderdag's, aanwezig.

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groeten,

Rekha Corbeek
Huismerk Energie

Navigatie