De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
NLE

NLE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over NLE? Lees hier de NLE ervaringen en reviews. Is NLE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over NLE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over NLE

4
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
3,0
Duurzaamheid
4,0
Overstapproces
6,0
Facturering
3,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
3,0
Marijke Boer 23-12-2015 - 07:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer slecht bereikbaar zowel telefonisch als on line. Sturen tot tweemaal toe verkeerde eindnota's. Slechte interne communicatie.

  • De energieprijs is redelijk. Verder valt NLE tegen.
  • Telefonische bereikbaarheid, klantgerichtheid, Facturatie niet secuur, interne communicatie moet beter
9
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad NLE aan
G.W.Rietkerk-Niewenhuis 21-12-2015 - 17:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben voor het eerst klant van een energiemaatschappij. De prijs per maand viel mij mee. Mijn inschrijving ging heel vlot, ze regelden verder alles. Perfect. Een nette nota ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

9
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad NLE aan
van den broek 21-12-2015 - 15:56
Overgestapt via Gaslicht.com

goede service, klantvriendelijk

  • klantvriendelijk
  • goede service
  • snelle afhandeling
6
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad NLE aan
Overstapper 21-12-2015 - 12:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima prijs

  • prijs
  • helaas werd vooraf het bedrag geind terwijl we nog levering hadden betaald bij de vorige leverancier, dubbele lasten dus. dat is niet prettig.
7
Duurzaamheid
5,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
7,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
7,0
Facturering
7,0
Ik raad NLE aan
peter verest 21-12-2015 - 12:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is tot nu toe snel en goed verlopen

3
Overstapproces
6,0
Prijsstelling
6,0
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
6,0
Facturering
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Jan Leijten 16-12-2015 - 20:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben per 26 december overgestapt naar nle op basis van een jaarcontract. Via gaslicht.com stap ik op 27 december a.s. over naar NUON. Ik heb steeds keurig mijn termijnbedragen voldaan. Tot mijn stomme verbazing ontving ik begin deze maand een jaarnota over de periode van 26 december 2014 tot 1 november 2015. Na de nodige vragen per mail waarom dit zo is meldt men dat dit moet omdat er 12 termijnbedragen in rekening zijn gebracht. Als ik vervolgens meld dat de jaarnota moet samenvallen met de eindnota omdat ik een jaarcontract heb dan krijg je geen antwoord meer. Mijn probleem is dat door deze wijze van afrekening ik voor de door de zonnepanelen teruggeleverde elektriciteit van 1000 kwh alleen de kale prijs terug krijg en voor het gebruik in de laatste twee maanden wel energiebelasting moet betalen, want dan neem ik meer af dan ik gebruik. Bij correcte afrekening heb ik op jaarbasis meer terug geleverd dan afgenomen, dus ben ik geen energiebelasting verschuldigd. Vervolgens krijg ik ook nog een debat omdat men op 25 december nog het termijnbedrag voor januari wil afschrijven onfanks dat mijn contract voor januari is geëindigd.

  • Is er niet. Een volstrekt belachelijke wijze van handelen.
  • Dat blijkt wel uit mijn verhaal. De wijzs van factureren deugt niet en men is niet in staat om te motiveren wat men gedaan heeft.
8
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad NLE aan
Ton walschot 29-11-2015 - 19:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Supergemakkelijke site om het nieuwe maandbedrag uit te rekenen, contract zeer snel in de mail.

  • Zeer scherpe tarieven, mogelijkheid om voor 5 jaren vast te zetten. Overstappen heel netjes verzorgd.
  • Geen, overstappen verliep probleemloos.
3
Duurzaamheid
5,0
Overstapproces
2,0
Klachtenafhandeling
3,0
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
1,0
Klantenservice
3,0
Tom 27-11-2015 - 09:21
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap verloopt uitermate rommeling, verkeerde termijn bedragen, dubbel factureren, website mijnnle.nl geeft verkeerde of gen informatie, etc.

  • een simpele verhuizing verloopt zeer slecht.
3
Overstapproces
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
6,0
Klantenservice
1,0
Wijnbergen 26-11-2015 - 18:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Contract kon niet op de gevraagde tijd ingaan, dezelfde dag opgezegd maar toch ging het termijnbedrag eraf. Daarna contract ontbonden door het termijnbedrag terug te vorderen. Slechte zaak

  • Wachttijden aan de telefoon van meer dan een half uur.
9
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Bart van de Laar 22-10-2015 - 18:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben overgestapt en dat ging vlekkeloos. Verder heb ik nog geen contact gehad, dus kan niks zeggen over de klantenservice. Het maandbedrag wordt iedere maand afgeschreven en dat is het enige dat ik merk van mijn contract met de Nederlandse Energiemaatschappij.

  • Overstap ging vlekkeloos
  • Ik heb nog geen negatieve dingen ervaren, maar dat ervaar je meestal pas als er iets onverwachts gebeurt.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie