Genomineerd!
Genomineerd!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
NLE

NLE ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van NLE geven. Twijfelt u nog? Lees dan de NLE ervaringen en beoordelingen. Is NLE uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over NLE plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over NLE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van NLE
Het voordeligste actiepakket van NLE!
Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 150
Jaarprijs
€ 1867,25

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Peter H 11-9-2019 - 06:57

NLE weg ermee. Dit is de allerslechtste leverancier ooit. Maken een klant het leven zuur. Komen niets na en liegen en bedriegen. Er is maar 1 advies: NLE WEG ERMEE!

Opmerking van Gaslicht.com 12-9-2019 - 14:56
Beste meneer H.,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met NLE niet positief is. Ik heb uw bericht doorgestuurd naar de leverancier, zodat zij hier hun verbeterpunten uit kunnen halen en eventueel contact met u kunnen zoeken. Wanneer er iets is waar ik u mee kan helpen of in kan adviseren, dan hoor ik dat graag van u. Ik help u hier namelijk graag bij! U kunt dan een e-mail sturen naar info@gaslicht.com, of u mag even bellen naar 0342 411350.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
C.D. Vroegindeweij 26-8-2019 - 13:38

Na een verhuizing zonnepanelen gelegd en er niet aangedacht om de panelen aan te melden. Na een jaar geef ik mijn meterstanden door incl. teruggeleverde standen. De uiteindelijk factuur liet zoiezo al lang op zich wachten, maar na controle bleek dat mijn teruggeleverde energiestanden niet verwerkt waren. Diverse malen contact gezocht en uiteindelijk klachten ingediend via de mail. Nergens werd op gereageerd. Pas na stornering van mijn betaling kreeg ik een reactie die overigens ook nog heel teleurstellend was. "Meneer, u had uw zonnepanelen maar moeten melden". Geen excuses voor de gebrekkige service van hun kant. Dag daarna meteen dreigmail over incasso’s. Toen ik daar over klaagde werd me ineens verteld dat ze diverse malen contact hadden gezocht maar mij maar niet te pakken kregen. Helaas wist ik dat dit niet klopte, heb het huis nummer van mijn ouders opgegeven toendertijd, enerzijds omdat ik geen huistelefoon heb, ten tweede heeft mijn moeder een ziekte waardoor ze het hele jaar thuis is. LETTERLIJK! Ook zij heeft geen gemiste telefoontjes gehad. heb mevrouw ook verteld dat het overduidelijk een leugen was maar als ze al gelijk zou hebben dat ik het dan niet bijster slim vind dat niemand er aan denkt om even te mailen of de ouderwetse post gebruikt. Elk zelfrespecterend bedrijf zou dit voor zijn klanten moeten doen. We moeten eerlijk zijn, er zijn meerdere leveranciers, hoe ze zich onderscheiden is bepalend. NLE heeft in ieder geval de slechtste klantenservice waar ik ooit mee te maken gehad heb. In April zijn mijn meterstanden doorgegeven, vandaag 26-8-2019, dus 4 maanden na dato nog geen correcte afrekening ontvangen.

  • Als ze zo doorgaan gaan ze vast failliet, pluspunt voor alle consumenten uit Nederland
Opmerking van Gaslicht.com 27-8-2019 - 09:09
Beste meneer/mevrouw Vroegindeweij,

Dank voor uw reactie. Wat naar te lezen dat het zo gelopen is. Omdat de overstap niet via ons is verlopen, zullen wij geen reactie krijgen als we uitvraag doen bij de leverancier.
Wel hebben we NLE op de hoogte gebracht zodat zij eventueel nog kunnen reageren. Als we op wat voor manier dan ook nog iets voor u kunnen betekenen, laat u het dan even weten. We helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Rita Wolswinkel
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 3
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Ruben 14-8-2019 - 22:38

De allerergste club waar ik ooit mee te maken heb gehad. Allereerst leveren ze gewoon niet, vervolgens nemen ze nooit de telefoon op en als ze dat down hwb je de verkeerder persoon waarna je opnieuw rustig een kwartier of langer in de wacht wordt gezet.
E-mails reageren ze na een maand (misschien) op en op social media pretenderen ze van alles maar uiteindelijk heb ik daar nooit respons gehad. Hun online omgeving ia nagenoeg lewg en toen ik onder het contract uit wilde omdat ze helemaal niet leverden op mijn adres moest ik mijn contract maar laten aflopen (jaarcontract).
Nu is het contract afgelopen (na zeker 3 maanden zonder dienstverlening, 25%, chapeau) en wordt er nog steeds afgeschreven.

  • Geen enkele, prijs is laag, service nog lager.
  • Opdoeken
Opmerking van Gaslicht.com 15-8-2019 - 10:47
Beste meneer/mevrouw,

Wat vervelend om te lezen dat uw aanmelding bij de leverancier niet naar wens is verlopen. Heeft de leverancier inmiddels alle vragen van u beantwoord? Anders wil ik u aangeven dat wij u daar graag bij willen helpen, zodat u wat meer duidelijkheid krijgt.
Ik heb uw bericht doorgestuurd naar de leverancier, zodat zij hun verbeterpunten hier uit kunnen halen. Daarbij heb ik gevraagd of de leverancier contact met u op wil nemen om eventuele problemen of vragen samen met u op te lossen.
Wanneer wij u bij verdere vragen of opmerkingen kunnen helpen, horen wij dat graag. U mag dan een e-mail sturen naar info@gaslicht.com, of u mag bellen naar 0342 411350. Wij helpen u namelijk graag!

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 7
Prijsstelling: 5
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Glastra 31-7-2019 - 08:30

Brutale club. Wij zijn in het afgelopen jaar klant geweest. Wij hebben aangegeven dat wij geen telefoontjes en geen mails met allerlei leuke aanbiedingen wilden ontvangen. Maar nee, dat horen zij niet. Mijn man werd bestookt door brutale telesales medewerkers en bijna gedwongen om een nieuw contract af te sluiten. Hij werd er helemaal gestrest van. Wij stapten naar een andere over, maar daarmee stopte de ellende niet. Het volgende termijnbedrag werd weer van onze rekening afgeschreven. Ik schrijf nooit reviews, negatieve helemaal niet, maar wat zij doen kan echt niet. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt.

  • Zij sturen een maandoverzicht de laatste maanden en dat vond ik heel goed.
  • Klantenservice, luisteren naar de wensen van de klant, nee is ook een antwoord - accepteer dit van je klant.
Opmerking van Gaslicht.com 31-7-2019 - 13:09
Beste mevrouw Glastra,

Wat vervelend om te lezen dat u ongewenst benaderd word door de leverancier. Ik heb uw bericht kenbaar gemaakt bij NLE, en gevraagd of zij hier rekening mee willen houden.
Wanneer ik u met vragen kan helpen, mag u altijd even contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Rob Ijzereef 29-7-2019 - 19:31

In 1 woord teleurstellend! Loze beloftes en mooie fabeltjes, de beloofde besparingen zijn nergens te bekennen! Na een gesprek met de klantenservice nog even het idee gehad dat het goed zou komen maar ook dit bleken leugens!

Opmerking van Gaslicht.com 30-7-2019 - 10:50
Beste meneer Ijzereef,

Wat vervelend om te lezen dat de overstap niet vlekkeloos verloopt. Ik heb de leverancier gevraagd om nogmaals even contact met u op te nemen, om u duidelijkheid te geven.
Wanneer ik u ergens mee kan helpen, hoor ik dat graag. U mag dan een mail sturen naar info@gaslicht.com, of u kunt even bellen naar 0342 411350.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Lisa 25-7-2019 - 09:13

schokerend hoe NLE met zijn klanten omgaat. niet reageren op emails. de klantenservice niet kunnen bereiken. middels wurgcontracten proberen ze je vast te leggen. doormiddel van juridische stappen omdat wurgcontracten verboden zijn, het contract ontbonden. op dit moment wacht ik op een eindafrekening, maar krijg ik een email toegestuurd vanuit NLE dat zij juridische stappen ondernemen wegens “wanbetaling” van het eindcontract, die ik niet ontvangen heb.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
A Faas 23-7-2019 - 20:37

Klantenservice en maand geprobeerd te bereiken , is en blijft onmogelijk, uren in de wacht gestaan m waardeloos

  • Zou het niet weten
  • Graag een bereikbare klantenservice
Opmerking van Gaslicht.com 24-7-2019 - 13:46
Beste meneer/mevrouw Faas,

Wat vervelend dat u de leverancier niet kunt bereiken. Ik heb de leverancier gevraagd om zo snel mogelijk contact met u op te nemen, zodat uw vragen beantwoord kunnen worden.
Wanneer ik u nog ergens mee kan helpen, hoor ik dat graag van u. U kunt dan een mail sturen naar info@gaslicht.com, of u mag bellen naar 0342 411350.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Esmee 18-7-2019 - 13:59

Ik wacht inmiddels al ruim 3 weken op me eindnota. Als je ze belt weet niemand iets, wanneer ze überhaupt opnemen. Waardeloos bedrijf en erg duur

  • Geen
  • Alles
Opmerking van Gaslicht.com 19-7-2019 - 08:48
Beste Esmee,

Wat vervelend dat u de afrekening nog niet ontvangen heeft. Een energieleverancier heeft 6 weken de tijd om de eindnota te sturen. Dit gaat in op de dag dat u bent overgestapt.

Ik heb NLE op de hoogte gebracht van uw bericht. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 3
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 3
Facturering: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
ontevreden klant 9-7-2019 - 17:34

Met incasseren zijn ze snel maar als ze geld moeten overmaken houden ze zich niet aan de afspraak van 14 dagen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Arjan Fennema 21-6-2019 - 17:02

Ik ben midden mei 2019 gebeld door een dame van Nationale Energie Vergelijker en de berekening liet zien dat op basis van mijn huidig gebruik van Gas en Licht er een maandelijkse besparing van 20 euro gerealiseerd kon worden in mijn voordeel. Das niet niks!! Wel kon het zo zijn vertelde de dame in kwestie dat het eerste termijn bedrag hoger kon zijn dan dat ik daadwerkelijk zou gaan betalen. Een en ander uitvoerig doorgesproken of er toch geen beren op de weg waren en vervolgens over gegaan tot een contract.
Op 18 mei ontving ik het contract en inderdaad bleek het termijn bedrag precies het zelfde bedrag dat ik nu betaal aan mijn huidige leverancier. Dit heb ik zo gelaten maar ergens voelde het niet goed. Ik heb daarom contact opgenomen met NLE en dat is werkelijk waar EEN GROTE RAMP. Voordat je iemand aan de lijn hebt ben je zeker 5 minuten verder en als je iemand aan de llijn hebt en je zegt waarvoor je belt wordt je doorverbonden met een ander persoon. Dit is mij 4x gebeurd. Klantenservice van het jaar 0.!!!
Uiteindelijk iemand aan de lijn gehad en gevraagd hoe het zat met de termijn bedragen en of dat ook daadwerkelijk naar beneden zou gaan gedurende de rest van het contract zoals afgesproken en overeengekomen. Moeilijk, moeilijk, moeilijk, excuses en nog een keer zoveel excuses verder en bij een nieuwe ''herberekening'' door NLE zelf bleek dat ik zelfs meer moet betalen dan mijn huidige leverancier. Ik stond op ontploffen. Wat een malafide praktijken en wat voelde ik me belazerd.
Lang verhaal kort, het contract kan niet meer worden ontbonden en ik zit er 3 jaar aan vast.
Het kan wel worden ontbonden maar dan betaal ik dan 250 euro voor.

Beste consument, een gewaarschuwd mens telt voor twee en ga alstublieft NIET in zee met NLE. Ze verdienen het niet om klanten te hebben. Zeg het voort!!

  • Ze zijn goed in bedonderen!

Navigatie