De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
NLE

NLE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over NLE? Lees hier de NLE ervaringen en reviews. Is NLE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over NLE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

67% van 3 klanten beveelt aan.
33% misschien 0% niet

Klantervaringen over NLE

7
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
6,0
Klantenservice
5,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Horstman 23-12-2021 - 11:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Contact krijgen met een medewerker is ondoenlijk. Tevens heb ik zelf een bedrag voor de maandelijkse afschrijving ingevuld maar dat werd niet geaccepteerd. Na 3 keer herhalen en stug volhouden uiteindelijk wel....poehh

  • Uitstekende eenmalige bonus van 500 euro.
Opmerking van Gaslicht.com 23-12-2021 - 15:32
Beste meneer/mevrouw Horstman,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u geen contact met hen krijgt. Mochten wij u kunnen helpen dan kunt u ons bereiken op 0342 411 350 of per mail naar info@gaslicht.com.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 24-12-2021 - 08:35
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons misschien zou aanbevelen bij anderen.

Het is vervelend om te horen dat u uw termijnbedrag wiled aanpassen, maar dit niet meteen werd geaccepteerd. Goed om te horen dat dit nu wel is gelukt.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
9
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad NLE aan
Ad Potter 4-12-2021 - 13:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles via Gaslicht goed geregeld, het klopte allemaal. Contact verder met NLE verliep ook probleemloos en de opzegging prima geregeld. Dus zeer tevreden.

  • Verbeterpunten: geen. Wat goed is is moeilijk te verbeteren.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 7-12-2021 - 07:39
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
9
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad NLE aan
r brinkers 17-11-2021 - 16:52
Overgestapt via Gaslicht.com

duidelijk en overzichtelijk.

  • overstap door klantenservice snel en goed geregeld en tevens goed meegedacht met mijn situatie. Top.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 23-11-2021 - 08:09
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
9
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad NLE aan
Arjen 11-10-2021 - 09:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk, geen overbodige info, snel inzicht in beste leverancier

  • Snel en helder inzicht in de leverancier die het beste past op onze situatie
  • Geen concrete of hele belangrijke. Daarvoor is het ook te lang geleden, deze enquête had wat eerder gemogen.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 13-10-2021 - 07:46
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Ik raad NLE aan
Patrick Martens 11-10-2021 - 08:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overstapservice zonder gedoe. Ook wordt je prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 13-10-2021 - 07:45
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
8
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Peter Damstra 6-10-2021 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

We zijn net overgestapt.
Om nu over alle bovenstaande punten een oordeel te geven is niet mogelijk.
En ik hoop ook niet dat we van al die punten gebruik hoeven te maken.
Over gaslicht zijn we in ieder geval tot nu toe altijd tevreden.

  • Duidelijk overzicht aanbieders
  • Goede verwerking
  • Geen

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 6-10-2021 - 13:59
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
10
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad NLE aan
S.C. Engelsman 5-10-2021 - 12:40
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is snel en correct uitgevoerd.

  • De afhandeling is correct uitgevoerd.
  • Ik zou het niet weten wat er verbeterd moet worden.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 6-10-2021 - 13:58
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
8
Klantenservice
7,0
Overstapproces
8,0
Gerard Reniers 2-10-2021 - 09:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Het zou deze firma sieren als men in hun aanbieding vermeld dat er vooruit moet worden betaald wat inhoud laatste dag van de oude maand. Als je dan weggaat bij een leverancier die achteraf int, wat ik prevaleer!, heb je bij overstap gelijk veel kosten. Innen voordat je prestatie heb geleverd stuit mij op bezwaar. Deze firma staat bjj nieuwe klant gelijk met 1-0 achter.

  • Nog geen ervaring mee.
  • Als je een bedrag geef voor een nieuwe klant keer dat dan niet uit na 3 jaar als contract afloopt . Deel desnoods het bedrag door 3 en keer jaarlijks uit.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-10-2021 - 10:12
Beste meneer,

Bedankt voor uw review. In uw review geeft u aan dat u van mening bent dat er duidelijker aangegeven mag worden op welke dag onze incasso plaatsvindt. Het klopt dat er bij Budget Energie vooraf wordt geïncasseerd. Ik begrijp goed dat dit lastig is als u bij een leverancier vandaan komt die achteraf incasseert. Ik neem uw tip dan ook zeker mee!

Wat de korting betreft, hangt het van het contract af wanneer dit wordt uitgekeerd. Soms wordt de korting voor een gedeelte per jaar uitgekeerd en soms wordt de gehele korting achteraf uitgekeerd. Ook deze tip zal ik meenemen.

Hopelijk mogen wij u een tevreden klant maken!

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad NLE aan
ed linssen 2-10-2021 - 08:56
Overgestapt via Gaslicht.com

dankzij gaslicht.com iedere keer op tijd geld kunnen besparen, nu 3 jaarscontract en over 3 jaar zien we wel weer.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-10-2021 - 06:43
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
10
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad NLE aan
M 2-10-2021 - 08:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is geruisloos overgegaan

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-10-2021 - 06:42
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie