Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
NLE

NLE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over NLE? Lees hier de NLE ervaringen en reviews. Is NLE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over NLE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

100% van 3 klanten beveelt aan.
0% misschien 0% niet

Klantervaringen over NLE

9
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Ik raad NLE aan
Rienus 25-5-2022 - 13:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs en goede service

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 3-6-2022 - 11:41
Bedankt voor je positieve review Rienus!
10
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad NLE aan
Jan 24-5-2022 - 08:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgang verliep probleemloos. Bij vragen kon ik de klantenservice vlot bereiken en gaven ze heldere antwoorden op mijn vragen.
Ook de maandelijkse verbruiksrapportage is duidelijk en prima om m’n energieverbruik te volgen en om verdere bezuinigingsmaatregelen door te voeren.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 3-6-2022 - 11:38
Hi Jan, wat fijn dat je een goede ervaring hebt tot nu toe. Bedankt voor je feedback en review en als je nog een idee hebt voor ons zodat we duurzaamheid van een 9 naar een 10 kunnen krijgen dan horen we het graag. www.nle.nl/klantenservice
9
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
10,0
Ik raad NLE aan
Jan Eenjes 24-5-2022 - 08:12
Overgestapt via Gaslicht.com

De voordeligste bij het afsluiten in de hectische energiemarkt.

  • Inzichtelijk tarief
  • Snelle afhandeling
  • Een van de weinige leveranciers met jaarcontract
  • Gewn

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 13-6-2022 - 10:16
Hey Stanny, dankjewel voor je feedback. Fijn om te horen dat je blij bent met onze dienstverlening.
Met vriendelijke groet,
Nederlandse Energie Maatschappij Webcare
Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 3-6-2022 - 11:34
Hi Jan Eenjes, super bedankt voor je positieve review!
7
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
6,0
Klantenservice
5,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Horstman 23-12-2021 - 11:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Contact krijgen met een medewerker is ondoenlijk. Tevens heb ik zelf een bedrag voor de maandelijkse afschrijving ingevuld maar dat werd niet geaccepteerd. Na 3 keer herhalen en stug volhouden uiteindelijk wel....poehh

  • Uitstekende eenmalige bonus van 500 euro.
Opmerking van Gaslicht.com 23-12-2021 - 15:32
Beste meneer/mevrouw Horstman,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u geen contact met hen krijgt. Mochten wij u kunnen helpen dan kunt u ons bereiken op 0342 411 350 of per mail naar info@gaslicht.com.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 24-12-2021 - 08:35
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons misschien zou aanbevelen bij anderen.

Het is vervelend om te horen dat u uw termijnbedrag wiled aanpassen, maar dit niet meteen werd geaccepteerd. Goed om te horen dat dit nu wel is gelukt.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
9
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad NLE aan
Ad Potter 4-12-2021 - 13:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles via Gaslicht goed geregeld, het klopte allemaal. Contact verder met NLE verliep ook probleemloos en de opzegging prima geregeld. Dus zeer tevreden.

  • Verbeterpunten: geen. Wat goed is is moeilijk te verbeteren.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 7-12-2021 - 07:39
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
9
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad NLE aan
r brinkers 17-11-2021 - 16:52
Overgestapt via Gaslicht.com

duidelijk en overzichtelijk.

  • overstap door klantenservice snel en goed geregeld en tevens goed meegedacht met mijn situatie. Top.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 23-11-2021 - 08:09
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
9
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad NLE aan
Arjen 11-10-2021 - 09:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk, geen overbodige info, snel inzicht in beste leverancier

  • Snel en helder inzicht in de leverancier die het beste past op onze situatie
  • Geen concrete of hele belangrijke. Daarvoor is het ook te lang geleden, deze enquête had wat eerder gemogen.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 13-10-2021 - 07:46
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Ik raad NLE aan
Patrick Martens 11-10-2021 - 08:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overstapservice zonder gedoe. Ook wordt je prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 13-10-2021 - 07:45
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
8
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Peter Damstra 6-10-2021 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

We zijn net overgestapt.
Om nu over alle bovenstaande punten een oordeel te geven is niet mogelijk.
En ik hoop ook niet dat we van al die punten gebruik hoeven te maken.
Over gaslicht zijn we in ieder geval tot nu toe altijd tevreden.

  • Duidelijk overzicht aanbieders
  • Goede verwerking
  • Geen

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 6-10-2021 - 13:59
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
10
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad NLE aan
S.C. Engelsman 5-10-2021 - 12:40
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is snel en correct uitgevoerd.

  • De afhandeling is correct uitgevoerd.
  • Ik zou het niet weten wat er verbeterd moet worden.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 6-10-2021 - 13:58
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie