De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
NLE

NLE reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over NLE? Lees hier de NLE ervaringen en reviews. Is NLE uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over NLE achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

82% van 34 klanten beveelt aan.
15% misschien 3% niet

Klantervaringen over NLE

9
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad NLE aan
r brinkers 17-11-2021 - 17:52
Overgestapt via Gaslicht.com

duidelijk en overzichtelijk.

  • overstap door klantenservice snel en goed geregeld en tevens goed meegedacht met mijn situatie. Top.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
1,0
Jeroen 29-10-2021 - 02:52

Heeft iemand ervaring dat NLE teveel betaalde voorschot niet terugbetaald? In mijn geval verwijzen ze naar de bank die een fout heeft gemaakt. Geloof er niks van, heb ik hen ook meegedeeld. Heb een klacht ingediend, maar geen reactie. Betreft jaarnota stroom okt 2020 - okt 2021

  • Niet gevonden

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 1-11-2021 - 09:22
Beste meneer,

Bedankt voor uw review. Ik reageer hier graag op.

Allereerst is het vervelend om te horen dat u aangeeft een termijnbedrag teveel betaald te hebben, maar dat deze niet is terugbetaald. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ik had dit probleem dan ook graag verder voor u uitgezocht. Helaas heb ik geen informatie/klantgegevens van u ontvangen en ik kan daarom ook niet met u meekijken naar uw klacht.

U geeft aan een klacht ingediend te hebben. Er zal dan ook spoedig worden gereageerd op uw bericht. Voor nu wil ik u vriendelijk verzoeken om even geduld. Ik weet zeker dat het probleem uitgezocht zal worden en zal worden opgelost.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
Jan van der Bij 21-10-2021 - 16:26

Mijn 3-jaars contract loopt af in januari. Huidig maandbedrag (gas en stroom) is 202 euro.
Nieuw aanbod voor een 1-jaarscontract is 472 euro. Dat is veel meer dan het dubbele!
Wij stappen dan ook over naar een andere leverancier.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 21-10-2021 - 16:58
Beste meneer,

Wat vervelend om te horen dat u heeft besloten om over te stappen! Het is jammer dat wij u op dit moment geen goed verlengaanbod kunnen doen. Dit zouden wij natuurlijk wel graag willen, maar helaas liggen de prijzen voor gas en elektra op het moment erg hoog. Het verleng aanbod wat wij u hebben gedaan is dan ook het beste aanbod wat wij u op dit moment kunnen doen.

Mijn excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog eens verwelkomen als klant.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
9
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad NLE aan
Arjen 11-10-2021 - 11:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk, geen overbodige info, snel inzicht in beste leverancier

  • Snel en helder inzicht in de leverancier die het beste past op onze situatie
  • Geen concrete of hele belangrijke. Daarvoor is het ook te lang geleden, deze enquête had wat eerder gemogen.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 13-10-2021 - 09:46
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Ik raad NLE aan
Patrick Martens 11-10-2021 - 10:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overstapservice zonder gedoe. Ook wordt je prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 13-10-2021 - 09:45
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad NLE aan
R. Ytsma 9-10-2021 - 20:30

Ik ben al jaren bij de NLE, en dik tevreden.

  • Het is een goede betrouwbare maatschappij

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 13-10-2021 - 09:47
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 13-10-2021 - 09:43
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
8
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Peter Damstra 6-10-2021 - 12:24
Overgestapt via Gaslicht.com

We zijn net overgestapt.
Om nu over alle bovenstaande punten een oordeel te geven is niet mogelijk.
En ik hoop ook niet dat we van al die punten gebruik hoeven te maken.
Over gaslicht zijn we in ieder geval tot nu toe altijd tevreden.

  • Duidelijk overzicht aanbieders
  • Goede verwerking
  • Geen

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 6-10-2021 - 15:59
Beste meneer,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
10
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad NLE aan
S.C. Engelsman 5-10-2021 - 14:40
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is snel en correct uitgevoerd.

  • De afhandeling is correct uitgevoerd.
  • Ik zou het niet weten wat er verbeterd moet worden.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 6-10-2021 - 15:58
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
8
Klantenservice
7,0
Overstapproces
8,0
Gerard Reniers 2-10-2021 - 11:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Het zou deze firma sieren als men in hun aanbieding vermeld dat er vooruit moet worden betaald wat inhoud laatste dag van de oude maand. Als je dan weggaat bij een leverancier die achteraf int, wat ik prevaleer!, heb je bij overstap gelijk veel kosten. Innen voordat je prestatie heb geleverd stuit mij op bezwaar. Deze firma staat bjj nieuwe klant gelijk met 1-0 achter.

  • Nog geen ervaring mee.
  • Als je een bedrag geef voor een nieuwe klant keer dat dan niet uit na 3 jaar als contract afloopt . Deel desnoods het bedrag door 3 en keer jaarlijks uit.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-10-2021 - 12:12
Beste meneer,

Bedankt voor uw review. In uw review geeft u aan dat u van mening bent dat er duidelijker aangegeven mag worden op welke dag onze incasso plaatsvindt. Het klopt dat er bij Budget Energie vooraf wordt geïncasseerd. Ik begrijp goed dat dit lastig is als u bij een leverancier vandaan komt die achteraf incasseert. Ik neem uw tip dan ook zeker mee!

Wat de korting betreft, hangt het van het contract af wanneer dit wordt uitgekeerd. Soms wordt de korting voor een gedeelte per jaar uitgekeerd en soms wordt de gehele korting achteraf uitgekeerd. Ook deze tip zal ik meenemen.

Hopelijk mogen wij u een tevreden klant maken!

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad NLE aan
ed linssen 2-10-2021 - 10:56
Overgestapt via Gaslicht.com

dankzij gaslicht.com iedere keer op tijd geld kunnen besparen, nu 3 jaarscontract en over 3 jaar zien we wel weer.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-10-2021 - 08:43
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review. Hier zijn wij erg blij mee. Ook leuk om te zien dat u ons zou aanbevelen bij anderen.

Mocht u de klantenservice nodig hebben, staan onze gezellige en deskundige medewerkers voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie