De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
NLE
100% van de klanten raadt NLE aan.
0% zegt NLE misschien aan te raden.

NLE ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van NLE geven. Twijfelt u nog? Lees dan de NLE ervaringen en beoordelingen. Is NLE uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over NLE plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over NLE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van NLE
Het voordeligste actiepakket van NLE!
Nederlandse Windstroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 230
Jaarprijs
€ 1872,76
100%
van 4 klanten zou deze leverancier aanbevelen
0% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
José 25-1-2021 - 11:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Stap al jaren over op andere leverancier ; dit verloopt altijd vlekkeloos

  • Goed verschil
  • In prijzen te zien van alle aanbieders
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 5
Overstapproces: 4
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Charie 21-1-2021 - 14:55

zeer slechte en onvriendelijke klantenservice.er worden veel fouten gemaakt op facturen.
mijn geld wat ik terug zou krijgen werd op hun eigen rekening gestort en bleef maar op me geld wachten totdat ik erachter kwam dat de bankrekening hun eigen rekeningnr was.

  • geen
  • mensen bij de klantenservice zijn onvriendelijk grof en respectloos. lange wachttijden, weten vaak geen antwoorden

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 22-1-2021 - 12:38
Beste Charie,

Wat een aparte situatie zeg! Er lijkt erop dat er iets niet helemaal goed is gegaan in het uitbetalen van de nota. Dit mag natuurlijk niet gebeuren. Ik heb helaas geen klantgegevens van u ontvangen en kan daarom niet met u meekijken, maar ik hoop dat het probleem nu wel is opgelost.

Het is vervelend om te horen dat de klantenservice u niet goed te woord stond. Mijn oprechte excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
Beoordeling
9
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Jan Martens 19-1-2021 - 13:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel en gemakkelijk over gestapt. Info hierna van NLE prima. Geen idee over duurzaamheid.

  • Zie boven
  • Op dit moment geen.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 22-1-2021 - 12:35
Beste Martens,

Fijn om te horen dat uw overstap goed is verlopen. Ook leuk om te zien dat u ons zo goed beoordeeld!

Mocht u toch verbeterpunten tegenkomen, neem dan contact op met de klantenservice. Dan kijken wij graag wat wij voor u kunnen doen.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bennie Kuper 7-1-2021 - 12:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 11-1-2021 - 13:57
Beste Kuper, Bedankt voor de goede feedback! Mocht u ons een keer nodig hebben dan staan onze medewerkers voor u klaar! Met vriendelijke groet, NLE Webcare
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ron 1-1-2021 - 19:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging zeer gemakkelijk, geen bijzonderheden

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-1-2021 - 13:21
Beste Ron,

Bedankt voor uw goede beoordeling!

Fijn om te horen dat u de overstap als zeer makkelijk heeft ervaren en dat de overstap goed is verlopen. Dit is fijn om te horen.

Ik hoop dat de rest van de service net zo'n goed gevoel zal geven. Hier zullen wij uiteraard ons best voor doen.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 6
Facturering: 5
Klachtenafhandeling: 6
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
D. Reesink 31-12-2020 - 16:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Je moet alles zelf heel goed in de gaten houden bij het overstappen want ze communiceren weinig.

  • Prijs is goed zeker bij het overstappen
  • Communicatie bij overstappen kan beter. Zoals bijv. bevestiging sturen van opzegging van de oude leverancier

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-1-2021 - 13:19
Beste Reesink,

Bedankt voor uw goede beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs.

Het is goed dat u aangeeft dat er wel wat meer communicatie mag zijn tijdens het overstap proces. Wij willen onze processen natuurlijk altijd verbeteren en daar hebben wij uw mening voor nodig. Het voorbeeld wat u geeft, vind ik ook een goed idee. Dit maakt het voor klanten inderdaad duidelijker dat alles goed gaat met de overstap. Ik ga dit meenemen!

Bedankt voor uw feedback.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 7
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
V 24-12-2020 - 20:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Keurige overstap en nette service!

  • Geen enkele problemen met overstap gehad. Alles ging dankzij de keurige service geruisloos over.
  • Geen punten

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-1-2021 - 13:16
Beste V,

Bedankt voor de goede beoordeling!

Fijn om te horen dat de overstap zo goed is verlopen. Ik hoop en ga er eigenlijk ook wel vanuit dat wij ervoor zorgen dat de service net zo goed zal verlopen als de overstap!

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 7
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hero Meerveld 14-12-2020 - 20:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooie prijsstelling en goede service

  • Adequate reacties.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-1-2021 - 13:13
Beste Meerveld,

Bedankt voor uw goede beoordeling! Hier zijn wij erg blij mee.

Ik hoop en ga er eigenlijk ook wel vanuit dat wij ervoor zorgen dat u zo positief blijft!

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare
Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 8
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Vincent Kriek 14-12-2020 - 10:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is netjes verlopen alleen wel relatief stil; maar prima resultaat is goed. Opzegging oude leverancier was op het laatste moment en hiermee was het voor mij niet helemaal duidelijk hoe het proces verder verliep.

  • Gunstige prijsstelling / veel online
  • Overstap-proces was wat onduidelijk

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 4-1-2021 - 13:10
Beste meneer Kriek, Bedankt voor uw goede beoordeling! Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen. Goed dat u aangeeft dat het voor u wel een wat onduidelijk proces was. Iets meer communicatie was dus wel fijn geweest vat ik hieruit op. Dit is goed om mee te nemen in onze processen. Deze proberen wij natuurlijk continu te verbeteren. Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, NLE Webcare
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 7
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 6
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kimberly Verhoeven 1-12-2020 - 18:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Gunstige prijs.

  • korting als je ook mobiel en internet neemt.
  • Het was niet duidelijk wanneer de overstap plaats zou vinden, hier meerdere keren voor gebeld.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 7-12-2020 - 08:40
Beste mevrouw Verhoeven,

Fijn om te horen dat u blij bent met de prijs die u bij ons krijgt!

Mijn excuses dat het niet helemaal duidelijk was voor u wanneer de overstap plaats zou vinden. Hopelijk bent u hier door de klantenservice uiteindelijk wel goed over geïnformeerd.

Ik hoop dat u een blije kant blijft bij ons.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare

Navigatie