De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
NLE
73% van de klanten raadt NLE aan.
25% zegt NLE misschien aan te raden.

NLE ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van NLE geven. Twijfelt u nog? Lees dan de NLE ervaringen en beoordelingen. Is NLE uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over NLE plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over NLE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van NLE
Het voordeligste actiepakket van NLE!
Modelcontract Groene Stroom en Gas
Jaarprijs
€ 2063,79
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
73%
van 44 klanten zou deze leverancier aanbevelen
25% misschien 2% niet

Klantervaringen

Beoordeling
6
Klantenservice: 3
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 5
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Herman 16-2-2020 - 10:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Er wordt in de prijs aanbieding niet vermeld dat er nog een accijnsverhoging bij komt per 01-01-2020. Dit is niet alleen NLE aan te rekenen ook had dit vermeld worden op de site van Gaslicht.com.

  • Gaslicht.com handelt vragen van de klant perfect af.
  • Wees duidelijker over eventuele prijswijzigingen.
Opmerking van Gaslicht.com 17-2-2020 - 12:03
Beste meneer Herman,

Bedankt voor uw beoordeling. Elk jaar kunnen de overheidsheffingen wijzigen. Eind december maakt de overheid bekend wat deze tarieven gaan doen en dan kunnen wij dit meenemen op onze website.

Ik zie dat u in november 2019 de aanmelding heeft gedaan. Op dit moment waren de nieuwe overheidsheffingen nog niet definitief bekend waardoor wij dit nog niet mee konden nemen in de berekening. Uiteraard vermelden wij in de prijsdetails en de energieleverancier in het contract dat de overheidsheffingen en netbeheerkosten kunnen wijzigen en deze niet vast gezet worden in het contract.

Mocht er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
5
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 4
Klachtenafhandeling: 4
Online dienstverlening: 5
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 5
Klantenservice: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Erik Bruins 12-2-2020 - 18:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb er zelf achteraan moeten gaan. Meterstanden moeten doorgeven dat niet geaccepteerd werd. Contract moet 01-01 ingaan maar er wordt steeds gesproken over 03-01 tot 02-01. Volgens NLE had ik geen slimme meter maar die heb ik wel. Kortom geen aanrader.

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
LJ van Os 12-2-2020 - 14:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Probleemloos overgestapt. Verder nog geen ervaring met dit bedrijf.

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J Wassenaar 11-2-2020 - 14:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen was zo klaar. Netjes een mail met de begin standen.
Ben tevreden hoe alles is verlopen.

Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 7
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Stefan 11-2-2020 - 14:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstapproces was effectief en vanuit het oogpunt als klant zijnde heel erg simpel. De overstap handelingen gaan bijna vanzelf.

  • Kost geen tijd
  • Af en toe een update in welk stadium/fase het overstapproces zit.
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Toby Leurs 11-2-2020 - 10:23
Overgestapt via Gaslicht.com

De app geeft niet het inzicht in mijn verbruik en duurzaamheid die ik bij mijn vorige leverancier had.
Overstap is soepel gegaan.

  • Soepele overstap.
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Smilde 10-2-2020 - 12:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijke overstap en duidelijke berichten hoever je bent in het overstapproces

  • Redelijke prijs t.o.v andere leveranciers
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerrit 7-2-2020 - 18:07
Overgestapt via Gaslicht.com

De ervaringen zijn tot nu toe erg positief. Ik hoop dat het zo blijft.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Prijsstelling: 3
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 6
Klachtenafhandeling: 4
Overstapproces: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Richard Bax 7-2-2020 - 18:03

Ik ben zeer teleurgesteld gesteld in NLE.
Ik heb namelijk een goed energie contract bij een concurrerende firma. Volgens NLE kon ik 30% voordeligen uitkomen. Echter toen ik contract nazag, bleek ik 20 a 30% duurder uit te komen.
Toen ik op de grens van de bedenk tijd aangaf dat ik niet accoord ging met de overstap.
Duurde het een paar dagen voordat mijn mail en telefoon gesprek bij NLE werd behandeld.

Toen was ik te laat met annuleren? En zat ik aan NLE vast, tegen een hoger tarief dan ik voorheen had? Leuk zo’n meevaller van NLE.

Totaal geen klant vriendelijkheid of coulance, laat staan begrip!

Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bert Theunissen 6-2-2020 - 12:10
Overgestapt via Gaslicht.com

NLE is prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Een eerder jaarcontract is mij uitstekend bevallen vandaar dat ik terug ben bij deze leverancier.

Navigatie