De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Oxxio zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Oxxio

8
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Oxxio aan
Oscar 29-12-2012 - 10:09
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Overstap ging vlekkeloos. zowel eindafrekening bij oude leverancier als de nieuwe voorschotnota bij Oxxio. Als je je aan de stappen houdt, komt het goed.
9
Online dienstverlening
10,0
Facturering
7,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klachtenafhandeling
8,0
Ik raad Oxxio aan
L.Beekenkamp 28-12-2012 - 15:38
Overgestapt via Gaslicht.com

  • alles goed verlopen
8
Duurzaamheid
9,0
Facturering
7,0
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Van der Meulen 28-12-2012 - 11:35
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Mooi overzicht, lekker makkelijk
8
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Oxxio aan
T Fleuren 2-11-2012 - 15:55
Overgestapt via Gaslicht.com

  • - geen gedoe
  • - duidelijke informatie over de te nemen stappen
  • - snel geregeld
  • - ik word niet onnodig lastig gevallen met telefoontjes / post
10
Overstapproces
10,0
Ik raad Oxxio aan
imberg 18-10-2012 - 12:50
Overgestapt via Gaslicht.com

  • vlekkeloos verlopen
7
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
8,0
Ik raad Oxxio aan
o. Greiner 15-10-2012 - 13:53
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Snelle berichtgeving. Duidleijke informatie. Alles op tijd. Snelle antwoord op vragen per mail. Incassomoment kon worden afgesproken. Heel goed
  • Tot nu toe niets dan goeds.
9
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Oxxio aan
Sjors 12-10-2012 - 20:23
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Heldere informatie, scherpe prijs en zonder sores overgestapt precies wat ik belangrijk vind, duidelijk.
9
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Oxxio aan
G Pelgrom 12-10-2012 - 14:40
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Goede procedure, overzichtelijk en redelijk snel, makkelijke overstap naar volle tevredenheid
  • geen
Wiebe 12-10-2012 - 13:10
Overgestapt via Gaslicht.com

  • - de prijs, op moment van afsluiten het meest aantrekkelijk en ook nog eens groen
  • - duidelijke communicatie over contract, prijs, maandbedrag
  • - overzichtelijke website
  • - nog niet ervaren
7
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
6,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Oxxio aan
DvB 12-10-2012 - 11:51
Overgestapt via Gaslicht.com

  • - Eenvoudige communicatie
  • - Eenvoudige webpagina

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie