De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Oxxio zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Oxxio

9
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Oxxio aan
H.L.Jansen 27-12-2015 - 10:19
Overgestapt via Gaslicht.com

"normaal" gewoon alles duidelijk punt voor punt verwerkt zoals afgesproken.

  • Alle afspraken nagekomen.
  • Houden zo!!!!
8
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Oxxio aan
R de Bruyn 24-12-2015 - 12:01
Overgestapt via Gaslicht.com

belangrijkste reden is het prijsniveau, wat het interessant maakt is de welkomspremie.

  • de hele overstap ging probleemloos en ik werd goed op de hoogte gehouden van de fase waarin e.e.a. zich bevond
  • wacht nu 3 weken na de overstap nog steeds op de afrekening van de vorige leverancier. (of Oxxio hier invloed op heeft is mij niet bekend)
8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
B.L. Deelman 23-12-2015 - 18:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben pas klant, heb nog geen ervaring met facturering, klantenservice.

  • Mij niet weer benaderen voor onderzoek, delen van ervaring
8
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Oxxio aan
Nieuwe overgestapte klant 23-12-2015 - 18:45
Overgestapt via Gaslicht.com

We zijn u een maand overgestapt. Alles loopt goed, dus tevreden.

  • Sinds overstap loopt alles goed.
  • Nog geen minpunten.
B.J. Boelen 23-12-2015 - 17:04
Overgestapt via Gaslicht.com

nvt

  • prijs- kwaliteit verhouding
  • niet bekend
8
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Oxxio aan
Gert 22-12-2015 - 19:30
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap ging zonder problemen!

8
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Oxxio aan
Marvin 22-12-2015 - 12:34
Overgestapt via Gaslicht.com

De overgang is soepel en goed verlopen. Gewoon zoals het hoort.

9
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Oxxio aan
frans 22-12-2015 - 11:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb weinig verbruik.
Aambieding Gaslicht.com redelijk voordelig

  • Keurig overzicht na aanmelding ontvangen; tarieven etc.
  • geen mening
8
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
6,0
Ik raad Oxxio aan
Mevr. de Waard 22-12-2015 - 10:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Jaarlijks wissel ik van energiemaatschappij. Overstap naar Oxxio ging prima!
Alles online kunnen regelen, geen papierwerk. Beter voor het milieu.

  • Oxxio heeft een overzichtelijke app! Hier zijn ook bespaartips op te vinden.
  • Je kan maandelijks je meterstanden invullen en kijken wat je per maand kwijt bent aan energiekosten. Hier kun je je maandbedrag eventueel op aanpassen.
9
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Oxxio aan
T van Loosdregt 22-12-2015 - 08:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap naar Oxxio probleemloos en op de afgesproken dag verlopen. Werd ook keurig op de hoogte gehouden.

  • geen

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie