De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Oxxio zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Oxxio

7
Facturering
8,0
Klantenservice
7,0
Overstapproces
6,0
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
7,0
Klachtenafhandeling
6,0
Prijsstelling
6,0
Ik raad Oxxio aan
F Berendsen 24-12-2016 - 21:35
Overgestapt via Gaslicht.com

duidelijken en nette mails

8
Facturering
6,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Oxxio aan
A. Verweij 22-12-2016 - 22:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Bijna ongemerkte overstap - zo hoort het natuurlijk. En zowel Greenchoice (waar ik vandaan kom) als Oxxio houdt het huis lekker warm.

  • Leuke app, waarmee je je verbruik in de gaten kunt houden, en misschien omlaag kunt brengen.
  • Het maandelijkse voorschot van de nieuwe leverancier, Oxxio, is vrij lang niet precies duidelijk.
6
Overstapproces
6,0
Rick 21-12-2016 - 20:44
Overgestapt via Gaslicht.com

In een keer geregeld, prima.

  • In een keer geregeld, prima.
  • Geen
7
Prijsstelling
8,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
6,0
Overstapproces
7,0
Ik raad Oxxio aan
Neander Laros 21-12-2016 - 20:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap regelmatig over, gemiddeld iedere 2 jaar en meestal via deze site. Erg tevreden en het bespaard veel geld.

  • Overzichtelijk en makkelijk over te stappen
  • De adverteerders geven wel vaak een verkeerd beeld op de site. Zij staan bovenaan maar zijn zelden de goedkoopste. Dit is redelijk misleidend.
9
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Ik raad Oxxio aan
J.H. Peters 21-12-2016 - 11:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Vanwege de zeer goede informatievoorziening, en om een goede keuze te kunnen maken, hebben wij bij het overstappen naar Oxxio gebruik gemaakt van de diensten van Gaslicht.com. Dit kunnen wij iedereen aanbevelen, want het overstapproces is vlekkeloos verlopen. In het begin waren er wat problemen op de site van Oxxio, maar dit werd door de klantenservice snel opgelost.

  • Probleemloos overstappen met Gaslicht.com.
  • Je krijgt 14 kalenderdagen bedenktijd (mocht je willen annuleren).
  • Alle afspraken met Oxxio staan duidelijk op papier.
  • Het emailadres voor mijn vraag/klacht was zeer moeilijk te vinden.
10
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad Oxxio aan
P. Verweij 21-12-2016 - 07:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Zie bovenstaande punten.

9
Online dienstverlening
10,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Oxxio aan
Jeroen 20-12-2016 - 21:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Soepele overstap

  • Goede en duidelijke app.
  • Snelle reactie bij vragen aan de online klantenservice.
  • Tot nu toe geen
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Oxxio aan
Mevrouw Evers-Detmers 20-12-2016 - 19:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Zonder al teveel gedoe zo uitgezocht dat deze de goedkoopste was en goede beoordelingen had. De overgang verliep hartstikke soepel. De emailtjes waren duidelijk en de app gaan we zeer zeker gebruiken.

  • Makkelijke en duidelijke overgang
  • Mooie appartementen
  • Snel antwoord op vragen
  • Nog niets
8
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Ik raad Oxxio aan
gerard de bruin 20-12-2016 - 15:47
Overgestapt via Gaslicht.com

alles netjes op tijd geregeld zowel bij de vertrekkende (Nuon) als de nieuwe (Oxxio) leverancier.

10
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Oxxio aan
Geert Geertsma 20-12-2016 - 14:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgestapt van Nuon naar Oxxio is perfect gegaan.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie