De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Oxxio zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Oxxio

10
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Oxxio aan
van der Vliet 30-12-2017 - 12:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles verliep gesmeerd en vragen worden meteen afgehandeld. Geen lange wachttijden inzake telefonisch contact en vriendelijk personeel..

  • * Alles uitstekend
8
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
8,0
Pieter Wilhelmus 29-12-2017 - 14:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Het is nog te kort na de overstap om een aantal zaken e beoordelen (bv klachtenregeling en facturering)

  • Zorgvuldige afhandeling van de overstap; goede informatie via email.
  • Handige app om meterstanden te volgen
  • Het verwerken van de korting in het maandtarief. Ik zie dat nu niet terug; op het eind verwacht ik van wel.
9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Oxxio aan
Patrick Verberne 29-12-2017 - 09:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed, goedkoop en alles wordt voor je geregeld.

  • Goedkoop
  • Gemakkelijk
  • Geen!
6
Overstapproces
7,0
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
4,0
Robert Reindsen 28-12-2017 - 18:38
Overgestapt via Gaslicht.com

helaas is de boete die je bij de overstap zou kunnen krijgen niet duidelijk opgemerkt.

8
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
6,0
Facturering
8,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Oxxio aan
J.M. Demoet 28-12-2017 - 15:06
Overgestapt via Gaslicht.com

geen problemen gekend

  • duidelijk inzicht in verbruik
  • de slimme meter werd ondanks toestemming drie maanden te laat geraadpleegd
8
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Oxxio aan
Richard 28-12-2017 - 14:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooie app waarin je jouw verbruik kan zien ten opzichte van gelijksoortige huishoudens.

  • Mooie app
  • Heldere communicatie per email
  • Niet direct
7
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Klachtenafhandeling
7,0
Klantenservice
7,0
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Oxxio aan
Brian Jonkers 28-12-2017 - 10:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede service en betrouwbaar!

  • Snelle afhandeling en goede app.
7
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
6,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
6,0
Torben Bisschop 27-12-2017 - 17:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot nu toe ben ik tevreden. Ik weet niet hoe groen jullie stroom is. Papieren factuur zou ik fijn vinden.

  • Overstappen via internet was makkelijk.
  • Hoe groen is de stroom?
4
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
5,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
M.H. 27-12-2017 - 15:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Dit is de derde keer dat we zijn overgestapt via gaslicht.com, is altijd goed gegaan, dit keer hebben we helaas een hele slechte ervaring met Oxxio. Het probleem zit bij de eindafrekening. Ten onrechte wordt er nog een een extra termijnbedrag in rekening gebracht, die eerst ook nog eens verhoogd wordt. (Het hele jaar betaalden we €130 euro, bij de eindafreking wordt voor de maand december een nieuw termijnbedrag van €157 in rekening gebracht, terwijl het contract tot 30 november 2017 loopt.) Vervolgens wordt de eenmalige cashback met dit nieuwe, verhoogde en ten onrechte in rekening gebrachte, termijnbedrag verrekend. Zo houd je dus bijna niets over en is de hele cashback actie waar je mee gelokt wordt, een sigaar uit eigen doos. Natuurlijk hebben we geprobeerd hier bezwaar tegen te maken. Dit is heel lastig, want Oxxio is niet telefonisch bereikbaar. Dus alles moet via een chatgesprek. Op sommige vragen wordt gewoon helemaal niet geantwoord. Het werd het zo'n ingewikkeld verhaal, dat ik vroeg of ze mij kon bellen of ik haar. Dit kon niet, je moet eerst via de site een belafspraak maken. Dit kan dan pas twee dagen later! Twee dagen later werden we teruggebeld. De dame gaf aan dat er altijd nog een extra termijn in rekening wordt gebracht bij de eindafrekening. Ze gaf toe dat dit eigenlijk onjuist is, maar dit wordt bij Oxxio volgens haar altijd zo gedaan. Bij elke energie leverancier trouwens (volgens deze dame). Dus mensen, stap niet over vanwege de beloofde cashback actie, want die betaal je via een slim trucje van Oxxio uiteindelijk gewoon zelf. Beste gaslicht.com, kan dit zomaar?

Opmerking van Gaslicht.com 28-12-2017 - 13:55
Bedankt voor uw beoordeling. Na ongeveer 12 maanden ontvangt u een jaarafrekening. Op de jaarafrekening (of eindafrekening) wordt het daadwerkelijke verbruik afgerekend. Heeft u meer betaald dan u verbruikt heeft dan krijgt u geld terug. Heeft u meer verbruikt dan dat u betaalt heeft, dan zult u moeten bijbetalen. De welkomstpremie is een los onderdeel op de afrekening en dus zeker geen lokkertje. Alle in rekening gebrachte maandbedragen moeten op de jaar- of eindafrekening worden verrekend. Wij begrijpen dat dit verwarrend of onduidelijk kan zijn. Wij kijken graag met u mee. Stuur gerust de afrekening met uw vraag door naar info@gaslicht.com. Wij kijken de afrekening dan voor u na.

Reacties

Oxxio Webcare 15-1-2018 - 14:50
Hallo,

Rot om te lezen dat er zo'n verwarring ontstaan is over de eindnota. We brengen niets dubbel in rekening op een eindnota. Wel kan het inderdaad zijn dat we tussen de overstap en het maken van de eindnota, nog een termijnbedrag bij je in rekening brengen. Op de eindnota brengen we het energieverbruik in rekening tot het moment van je overstap (dit kun je controleren aan de gehanteerde meterstanden en data). Vervolgens verrekenen we alle nog in rekening gebrachte termijnbedragen met het uiteindelijke saldo op de eindnota. Op die manier betaal je juist nooit dubbel.

Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Je ontvangt snel antwoord via Facebook, Twitter of chat.

Met vriendelijke groet,

Oxxio Webcare
8
Prijsstelling
9,0
Facturering
7,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
7,0
Online dienstverlening
7,0
Charly 27-12-2017 - 13:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Beste welkomstpremie en daarmede laagste jaarbedrag voor mijn verbruik.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie