De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Oxxio zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Oxxio

7
Duurzaamheid
6,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Y 30-12-2019 - 22:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Net overgestapt vanwege tarief, duurzaamheid ?, na een jaar weer bekijken

  • Tarief bij overstappen
9
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Oxxio aan
Meerburg 30-12-2019 - 10:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Zonder gezeur overstappen, alles werd geregeld. PRIMA.

9
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Oxxio aan
Dennis van den Biggelaar 30-12-2019 - 09:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Je ziet snel en overzichtelijk wat het beste voor mijn wensen is. Overstappen ging ook zeer eenvoudig.

  • Zie hierboven
9
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Oxxio aan
Peter de Leeuw 29-12-2019 - 09:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Gaslicht.com regelt het perfect de overstap dus zeer aan te raden.

  • Ga zo door
9
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Oxxio aan
Niels Binnerts 29-12-2019 - 07:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Overzetten ging erg soepel, ik heb er eigenlijk niks van gemerkt. Ik ben heel tevreden

7
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Oxxio aan
Roelof STAVORINUS 28-12-2019 - 09:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging precies via het boekje, dus zonder problemen.

10
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Oxxio aan
Youssef 28-12-2019 - 09:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Fijne energiemaatschappij, overzichtelijk en duidelijke communicatie. Ook de app werkt erg goed, kunnen anderen nog wat van leren.

  • App
6
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
3,0
Klachtenafhandeling
8,0
C.A.v.d.Sluis 26-12-2019 - 12:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Ervaring met een andere leverancier hebben we niet. Dit is voor het eerst sinds 19 jaar dat we weer een huis in Nederland hebben.

8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Oxxio aan
Lex Broekhuizen 26-12-2019 - 11:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Via Gaslicht stappen wij jaarlijks over van Nuon naar OXXIO en vice versa. Op mysterieuze wijze komt dan weer Nuon dan weer OXXIO als beste uit de (Gaslicht)bus!!!
Overstappen gaat altijd vlekkeloos.

  • Teneinde je over te halen om lid te worden, hebben deze twee (OXXIO en Nuon) leveranciers er veel Euro's voor over. Welkom premie oplopend tot 200 Euro. Echter, beiden hebben er nagenoeg niets voor over om ons als klant te behouden. Vandaar onze jaarlijkse switch!
  • Plaats ook een degelijke premie op het lid blijven!
10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Oxxio aan
Walter 26-12-2019 - 10:42
Overgestapt via Gaslicht.com

De prijzen van de energie zijn erg scherp vergeleken met andere aanbieders.

  • Scherpe prijzen

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie