De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Powerpeers
100% van de klanten raadt Powerpeers aan.
0% zegt Powerpeers misschien aan te raden.

Powerpeers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Powerpeers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Powerpeers ervaringen en beoordelingen. Is Powerpeers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Powerpeers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Powerpeers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Powerpeers
Het voordeligste actiepakket van Powerpeers!
SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 50
Jaarprijs
€ 1914,20

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Powerpeers zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
van Voskuilen 19-12-2017 - 11:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap was snel geregeld en bij vragen kun je gewoon een berichtje via WhatsApp sturen, ideaal!

  • goede en snelle klantenservice
  • geen
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bek P.A. 19-12-2017 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Correcte be - en afhandeling overstap

  • Gestroomlijnd.
  • nvt
Beoordeling
8
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frank Van Der Laan 18-12-2017 - 14:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima keuze zover. Het idee om stroom bij andere zelfopwekkers onder te brengen ontgaat mij eerlijk gezegd.
Door de overstap bonus in ieder geval voor de volgende 12 maanden mijn voordeligste keuze

  • Prijs
  • Geen tot nu toe
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Youssef 18-12-2017 - 08:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgestap op deze Power peers en nog geen spijt gekregen. Verloop soepel zoals het hoort.

  • Online je termijn bedrag veranderen.
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
RUUD ter SCHURE 14-12-2017 - 20:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk en flexibel bedrijf

  • erg mooi initiatief om energei local ter beschikking te stellen.
Beoordeling
8
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Marcel 14-12-2017 - 17:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Omdat ik zelf nog niet helemaal weet hoe de dienstverlening is

  • geen
  • geen
Beoordeling
10
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 10
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
koelman 14-12-2017 - 14:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Als ik bij mijn vorige energieleverancier zou blijven zou ik te duur uit zijn , na even vergelijken op gaslicht.com de overstap naar powerpeers gemaakt, goed contact met de medewerkers , vragen worden direct verwerkt , gewoon prettig!!

  • Welkomstpremie van €190,00 ( NA EEN JAAR KLANT ZIJN) op een prognose notabedrag van €372,- betekend dat ik maar de helft van mijn energiekosten werkelijk hoef te betalen, doordat ik in de ww loop is dat dan toch mooi meegenomen.
  • Rekening houden dat niet iedereen een slimme??? meter heeft of zou willen hebben.
  • Op dit moment kan je niet maandelijks de meterstand doorgeven.
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
K.S. Dijkstra 14-12-2017 - 11:41
Overgestapt via Gaslicht.com

gedegen advies gekregen en er wordt prettig meegedacht

  • goedkoop
  • teruggeleverde energie levert veel op
Beoordeling
10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Tobias 14-12-2017 - 10:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging zo makkelijk dat ik geen enkele reden kan verzinnen waarom je het niet zou doen. Ik heb letterlijk niets gemerkt op een brief met informatie na. Helemaal blij

  • super makkelijk overstappen waarbij alles geregeld wordt zonder omkijken
  • -
Beoordeling
9
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 10
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Freek Jansen 13-11-2017 - 19:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Powerpeers geeft gunstige prijzen en een goede welkomstbonus. Verder hebben ze de beste voorwaarden van alle energie leveranciers die ik tot dusver heb gehad.

  • goede welkomstbonus
  • zeer goede voorwaarden
  • interessante mogelijkheid om extra energie met bekenden te delen in plaats van willekeurig
  • iets meer communicatie in de aanloop naar de overstap was prettig geweest (een melding een of twee weken voor de daadwerkelijke overstap bijvoorbeeld).

Navigatie