De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Qwint

Qwint reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Qwint? Lees hier de Qwint ervaringen en reviews. Is Qwint uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Qwint achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over Qwint

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces
1,0
Duurzaamheid
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
Barry 30-11-2021 - 17:30

Ik kreeg uit het niets e-mails van mijn energieaanbieder waarbij ze afscheid van me namen. Dit kwam voor mij als een verrassing, want ik heb helemaal niet opgezegd.

Het blijkt dat Qwint het contract voor mij heeft opgezegd en zij mijn nieuwe aanbieder zijn. Ik heb niets ondertekend en ben nergens akkoord mee gegaan.

Ik ga morgen gelijk bellen met m'n rechtsbijstandverzekering want dit pik ik niet.

  • Geen, Qwint heeft mijn lopend energiecontract zonder mijn weten opgezegd.
  • Qwint is in staat zichzelf op te dringen als nieuwe energieleverancier. De eerste indruk is het belangrijkste, dus ik wil nooit meer iets te maken hebben met Qwint.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
1,0
Gait 29-11-2021 - 11:34

Telefonisch benaderd door deze partij. Vertellen dat ze mn contract hebben gemonitord, en waarschuwen dat mn energieprijs gaat verdubbelen. Allemaal kletskoek. Vragen je tijdens het gesprek stiekem allemaal gegevens af, om je zo een contract af te laten sluiten. Tip: hoor je qwint aan de telefoon, druk op het rode telefoontje!! Weg met deze flutlui, zoek eerlijk werk qwint medewerkers!

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces
1,0
Ad 21-11-2021 - 21:22

Telefonisch zeer opdringerig en ook zeer vervelend! Via de mail hebben ze vervolgens 6 offerte aanvragen achter elkaar gestuurd en direct daaropvolgend 3 x een mail met een bevestiging van "mijn" bestelling en dat ik de offerte geaccepteerd zou hebben?! Hierbij is mijn handtekening vervalst en wordt er zelfs beweerd dat ik namens mijn verhuurder digitaal getekend zou hebben?! Het spreekt voor zich dat hier sprake is van VALSHEID IN GESCHRIFTEN en ik zal hiervan dan ook een aanklacht indienen bij de politie!

  • Geen enkel!
  • Geen enkel
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Sacha 18-11-2021 - 19:03

Ze weten al je persoonlijke details en laatste verbruik (ooit van AVG gehoord???) en doen zich in eerste instantie voor als directe tussenpersoon van je huidige aanbieder. Wat ze dus niet zijn.

Het verhaal is dat je ooit met hun hebt afgesproken, dat ze contact met je mag opnemen als de energieprijzen dalen. Nog nooit in mijn heb ik zo een afspraak gemaakt.

Vervolgens proberen ze je onder druk te zetten om de gemailde elektronisch offerte direct te tekenen. Alles staat er toch in en is volledig vertellen, dus teken maar.

Als je aangeeft, dit je dit in alle rust te willen vergelijken met je huidige aanbieder, verzinnen ter plekke extra kortingen, waar ze niet eerder over hebben gehad om je over te halen.

Constant pushen om te tekenen, omdat je toch 14 dagen bedenktijd heb. Dan teken ik bij voorbaat nooit.

Blijkt nu, dat ik bij mijn huidige aanbieder nog een lang contract heb lopen, waar het tarief wat 4x keer lager is dan hun aanbod.

Advies: als ze bellen zeg meteen dat je geen interesse en hang direct op.

NIET te VERTROUWEN.

  • Helemaal geen pluspunten
  • Stop met verkopen van aanbiedingen van langlopende contracten met hoge tarieven, terwijl het huidige contract veel voordeliger is.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice
1,0
C. Tieleman 2-8-2021 - 14:08

Deze club belde mijn moeder op en zeiden dat ze wisten dat ze zou gaan verhuizen. Dat is kennis die ze helemaal niet kunnen hebben. Dus dat is erg vreemd.

Opmerking van Gaslicht.com 2-8-2021 - 16:04
Beste mevrouw Tieleman,

Bedankt voor uw bericht. Dat is inderdaad vreemd dat uw moeder daar over benaderd wordt.
Ik raad u aan om melding te maken bij Consuwijzer.nl. Dit is het consumentenloket van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en de aangewezen partij om waarschuwingen en eventueel boetes uit te delen.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
7,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Qwint aan
Marga Beumer 15-7-2021 - 14:03

Prima provider. Via tussenpersoon bij ze gekomen en tot op heden loopt het prima

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Overstapproces
6,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
6,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Hans Weghorst 22-5-2021 - 00:09

Via een tussenpersoon bij qwint terrechtgekomen, er worden zomaar bedragen afgehaald zonder daarvan een factuur te ontvangen. Ben een prijs overeengekomen en betaal nu meer dan een keer zoveel.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Prijsstelling
4,0
Facturering
6,0
Klantenservice
4,0
Online dienstverlening
4,0
Klachtenafhandeling
1,0
Overstapproces
1,0
Jos van Straten 27-10-2020 - 12:59

Ga niet in zee met een tussenpersoon van Qwint Energie, deze maken afspraken die niet gedragen worden door Quint energie. Bij mij is een Arthur Post van destijds Hosted Energie nu Beer energie (zo snel kan het gaan) die mij beloofd had dat de opzegvergoedingen van de andere leveranciers te vergoeden. Deze opzegvergoedingen heb ik nooit terug gehad. Ook hadden we een gesprek over 2 leveringsadressen en ik had gevraagd voor een offerte van nog 2 andere adressen. Tot mijn verbazing waren alle 4 de adressen spontaan zonder mijn goedkeuring overgezet naar Qwint Energie. Ook nam meneer Arthur Post documenten van mij mee die hij terug zou sturen, zelfs dat was teveel moeite, ik heb deze documenten nooit terug gehad. Al met al hele slechte ervaring met deze energie leverancier!!

Opmerking van Gaslicht.com 27-10-2020 - 17:29
Beste meneer van Straten,

Bedankt voor uw bericht. Ik heb de leverancier zelf nog even een bericht gestuurd zodat zij ook een reactie kunnen geven.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering
1,0
Duurzaamheid
1,0
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
elgar Veldhuis 7-7-2020 - 10:08

Zo'n slechte energie leverancier heb je nog nooit gezien. Als ze eenmaal een contract hebben zijn ze niet meer bereikbaar. er zonder bedragen afgeschreven voor niet geleverde energie! Ik laat nu alles storneren totdat het geregeld is. Als je ze belt hebben ze een bandje draaien dat ze slecht bereikbaar zijn. Ze zijn gewoon niet bereikbaar!

  • Geen
  • * telefoon oppakken en klanten te woord staan als ze bellen!
  • * Emails beantwoorden!

Reacties

Team Qwint Energie 15-7-2020 - 12:03
Beste Elgar Verldhuis,
Spijtig dat u zo'n slechte ervaring heeft met Qwint Energie. Inmiddels heeft onze klantenservice contact met u gehad en hebben wij u geïnformeerd over het contract en de verstuurde facturen. Hopelijk bent u van mening veranderd over onze service.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering
1,0
Duurzaamheid
1,0
Prijsstelling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Overstapproces
1,0
Jack 17-3-2020 - 16:17

Quint energie zijn de grootste oplichters in Nederland.

Via een tussenpersoon zou goedkopere energie geleverd worden dus niet.
Ook weken lang moeten bellen , mailen zonder uitsluitsel te krijgen.

Mensen trap er niet in want je energie rekening wordt 2,5 keer zo duur ipv een 10 per maand goedkoper.

Nu via de advocaat bezig om mijn gelijk te halen.

  • Hebben ze niet
  • Op alle vlakken dat dit bedrijf mag bestaan in dat land is niet normaal

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie