De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Shell Energy

Informatie over Shell Energy

Op 26 augustus 2021 is bekend geworden dat Shell Energy Retail BV, gevestigd in Rotterdam,  een vergunning heeft gekregen vanuit de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om gas en elektriciteit te leveren aan kleinverbruikers. Dit betekent dat zij energie mogen gaan leveren aan huishoudens in Nederland.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om over te stappen naar Shell Energy. Naar verwachting is dit in de loop van 2022  mogelijk en kan er op dat moment uit verschillende pakketten worden gekozen. Shell Energy zet in op groene energie. De stroom die zij gaat leveren is afkomstig van Nederlandse wind- en zonne-energie. Ook met gas zet Shell Energy in op duurzame energie door CO2-gecompenseerd gas aan te bieden.

Op 26 augustus 2021 is bekend geworden dat Shell Energy Retail BV, gevestigd in Rotterdam, een vergunning heeft gekregen vanuit de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om gas en elektriciteit te leveren aan kleinverbruikers. Sindsdien mogen zij energie leveren aan huishoudens in Nederland. Shell Energy zet in op groene energie. De stroom die zij levert is afkomstig van Nederlandse wind- en zonne-energie.

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie