Genomineerd voor 2022!
Stem op Gaslicht.com
En win een PlayStation 5
Door deel te nemen maakt u kans op:
  • Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. 500 euro)
  • Een bioscoopabonnement voor een jaar (t.w.v. 200 euro) voor Vue of Pathé
  • Smartwatch (Apple SE, Samsung Galaxy Watch5 of vergelijkbaar t.w.v. 300 euro)
  • Tweehonderd euro shoptegoed
  • 2x Instax Mini met fotopapier
Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Shell Energy

Informatie over Shell Energy

Op 26 augustus 2021 is bekend geworden dat Shell Energy Retail BV, gevestigd in Rotterdam,  een vergunning heeft gekregen vanuit de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om gas en elektriciteit te leveren aan kleinverbruikers. Dit betekent dat zij energie mogen gaan leveren aan huishoudens in Nederland.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om over te stappen naar Shell Energy. Naar verwachting is dit in de loop van 2022  mogelijk en kan er op dat moment uit verschillende pakketten worden gekozen. Shell Energy zet in op groene energie. De stroom die zij gaat leveren is afkomstig van Nederlandse wind- en zonne-energie. Ook met gas zet Shell Energy in op duurzame energie door CO2-gecompenseerd gas aan te bieden.

Op 26 augustus 2021 is bekend geworden dat Shell Energy Retail BV, gevestigd in Rotterdam,  een vergunning heeft gekregen vanuit de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om gas en elektriciteit te leveren aan kleinverbruikers. Dit betekent dat zij energie mogen gaan leveren aan huishoudens in Nederland. Op dit moment is het nog niet mogelijk om over te stappen naar Shell Energy. Naar verwachting is dit in de loop van 2022 mogelijk en kan er op dat moment uit verschillende pakketten worden gekozen. Shell Energy zet in op groene energie. De stroom die zij gaat leveren is afkomstig van Nederlandse wind- en zonne-energie. Ook met gas zet Shell Energy in op duurzame energie door CO2-gecompenseerd gas aan te bieden.

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie