De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
UnitedConsumers
79% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
16% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van UnitedConsumers
Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 360
Jaarprijs
€ 1895,01

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van UnitedConsumers zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Leon Verdult 23-12-2018 - 16:24
Overgestapt via Gaslicht.com

overstappen vrij simpel

  • korting
  • te veel mail over verzekeringen
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 7
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Reitz 19-12-2018 - 11:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog geen concrete ervaringen.

  • Te veel spam
Beoordeling
6
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 7
Online dienstverlening: 3
Klachtenafhandeling: 6
Duurzaamheid: 6
Klantenservice: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Wa vd Bremer 18-12-2018 - 12:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Ontevreden over online-verbruiksinformatie: te laat en te weinig

Beoordeling
6
Klantenservice: 4
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 3
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 4
Overstapproces: 5
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
van den Berg 18-12-2018 - 11:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Welkomst bonus was verkeerd, pas na interventie van gaslicht.com is dit recht gezet. Had een hoop geld gescheeld als ik daar niet scherp op was geweest. Vervolgens is de overstap te laat geregeld zodat we eerst nog een duurdere periode hebben bij de vorige leverancier. Tevens heb ik nog steeds geen bevestiging gehad, is er geen maand termijn afgeschreven en vraag ik me af of het nu allemaal wel goed komt. Ook 0 communicatie vanuit de vorige leverancier Oxxio of er nu opgezegt is, wat de afrekening is etc.

  • pluspunt was de hoge welkomstbonus.....
  • beter communicatie, duidelijkere ingangsdatum. Betere app zou ook fijn zijn, kijk maar eens naar de app van Oxxio.
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Michael 4-11-2018 - 21:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Elk jaar stap ik over van energie leverancier. Scheelt me toch weer euro 150,- voor 5 minuten werk.

  • Duidelijk contract voor gas en electra apart.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Andre Quax 31-10-2018 - 12:12
Overgestapt via Gaslicht.com

De bonus van United Consumers gaf mij de doorslag.

  • Overstappen een fluitje van een cent met gaslicht.com
Beoordeling
6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Facturering: 6
Prijsstelling: 4
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Natalie 31-10-2018 - 12:10
Overgestapt via Gaslicht.com

De prijsopbouw van de verschillende leveranciers wijkt af waardoor de vergelijking erg slecht te maken is. Zo wordt bij de ene leverancier een vastbedrag in rekening gebracht voor transportkosten en bij de ander per verbruikte eenheid. Dit werd achteraf pas zichtbaar waardoor ik nu duurder uit ben dan bij mijn vorige leverancier.

  • Veel verschillende leveranciers worden aangeboden.
  • Maak de opbouw van de prijs inzichtelijk waardoor een betere vergelijking gemaakt kan worden.
Opmerking van Gaslicht.com 31-10-2018 - 14:01
Bedankt voor uw review. De vaste leveringskosten en de netbeheerkosten worden op onze website getoond op jaarbasis. Dit is niet afhankelijk van uw verbruik. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan hoor ik het graag.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rien Van Middendorp 31-10-2018 - 11:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijstechnisch goed

  • Minder mails van hun van andere producten dat ze leveren.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sharnella Emmanuel 30-10-2018 - 18:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Niets om op aan te merken

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kramer 29-10-2018 - 16:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap verliep heel vlot, tarieven waren duidelijk

  • United Consumers had de beste prijs/ contract op dat moment.
  • Ik krijg erg veel mail over autoverzekeringen en telefooncontracten waar ik niet om vraag.

Navigatie