De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
UnitedConsumers
79% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
16% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van UnitedConsumers
Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 360
Jaarprijs
€ 1895,01

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van UnitedConsumers zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Duurzaamheid: 8
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dirk 30-12-2019 - 17:54
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap via Gaslicht.com gebruik ik inmiddels al een geruim aantal jaar. Dat verloopt elke keer zonder problemen of "gedoe". Gaslicht.com maakt op basis van de ingevoerde gegevens voor jou een overzicht met de voordeligste leveranciers. Aanklikken en de overstap wordt geregeld evenals het opzeggen van de huidige energieleverancier. Gemak dient de mens. Wat wil je nog meer....

  • Het gemak waarmee de overstap wordt geregeld door Gaslicht.com en de zekerheid dat je niet teveel betaald.
  • Die heb ik in de afgelopen jaren niet kunnen vinden. Aan alles is gedacht, zelfs ook de reminder ieder jaar om weer naar de overstap te kijken. TOP!
Beoordeling
9
Facturering: 8
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
vd Meulen 26-12-2019 - 20:41
Overgestapt via Gaslicht.com

De basis hiervoor zullen o.a. zijn de verbruiks-, vastrechttarieven en kortingen.

  • Attractieve tarieven
Beoordeling
4
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A.Lambeck 25-12-2019 - 10:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben overgestapt omdat duidelijk werd dat ik behoorlijk kon besparen, en via gaslicht een een eenvoudige manier van overstappen

  • Eenvoudige manier van overstap.
  • Snel geregeld
  • Facturering zeer slecht.
  • De ene leverancier verwijt de andere de standen niet te hebben doorgegeven, met een slimme meter zou dat een zeer eenvoudig moeten zijn..
  • Het resultaat is dat ik sind oktober al wacht op de afrekening. De klanten service van de leverancier reageert pas na drie verzoeken met het bericht dat de fout bij de nieuwe leverancier licht.
  • Als consument sta je er midden in.
  • Dit is nog steeds niet opgelost, een heel vervelende zaak
Opmerking van Gaslicht.com 27-12-2019 - 08:58
Beste meneer Lambeck,

Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan dat u de eindafrekening nog niet ontvangen heeft omdat er iets niet goed gaat met de meterstanden bij de energieleveranciers.

Ik wil u vragen om ons even een mail te sturen met een toelichting. Dit kan gestuurd worden naar info@gaslicht.com. Wij nemen dan graag contact op met de energieleveranciers.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

UnitedConsumers Webcare 2-1-2020 - 11:18
Geachte heer/mevrouw,

Wij zien in onze contacthistorie dat er recent contact is geweest met onze klantenservice. Er blijkt een storing te zitten in het uitlezen van uw slimme meter door de netbeheerder. Hierdoor kan uw voorgaande leverancier geen eindnota's met werkelijke meterstanden opmaken.
Wij hebben u reeds geadviseerd contact op te nemen met de betreffende netbeheerder. Wij hopen dat naar aanleiding van uw contact de situatie door hen wordt opgelost.
Is dit onverhoopt nog niet het geval, willen wij u vragen om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice (040 - 2350560).

Sander Buijs
UnitedConsumers
Beoordeling
9
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 10
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan 22-12-2019 - 12:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel en goed geregeld

  • Goedkoop
  • Duidelijker aangeven wanneer de levering gestart wordt
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 3
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Online dienstverlening: 5
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
R. van Dongen 21-12-2019 - 16:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Ze verhoogde ongevraagd mijn maand bedrag , en ik kon het niet terug zetten naar een bedrag wat ik wou

  • Niet zomaar een maand bedrag verhogen , en ik vind het een nadeel dat dit bedrijf geen app heeft

Reacties

UnitedConsumers Webcare 23-12-2019 - 10:05
Geachte heer/mevrouw,

Wij vinden het jammer te vernemen dat uw ervaring met de klantenservice niet zo is geweest zoals u zou verwachten.
Helaas kunnen wij op basis van uw bericht geen gegevens in zien. Als wij uw vraag in behandeling willen nemen zouden wij graag van u vernemen wat uw deelnemernummer is. Uw deelnemernummer kunt u in een bericht samen met uw vraag aan energie@unitedconsumers.com sturen, zodat wij het een en ander goed voor u kunnen uitzoeken.

Uw reactie wachten wij even af.

Met vriendelijke groet
Service Team Energie
Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.H. Gepken 21-12-2019 - 10:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Een alternatief voor de ge-eikte maatschappijen.

  • Prima prijs/kwaliteit verhouding.
  • Goede administratieve afwikkeling.
Beoordeling
10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hans van Winsen 13-12-2019 - 10:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Bekende betrouwbare leverancier met duidelijke administratieve afwikkeling

Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 9
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Johan Eversdcijk 12-12-2019 - 17:20
Overgestapt via Gaslicht.com

overgang is uitstekend voorbereid en gerealiseerd

Beoordeling
9
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.Bruggeman 10-12-2019 - 15:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap elk jaar over naar een goede en goedkope leverancier via Gaslicht.com
2 jaar geleden haad ik de pech dat de leverancier 1 maand voor beeindiging
van het jaar failiet ging, waardoor ik de aanmelingspremie misliep.
Dit jaar heb ik een keuze gemaakt en telefonisch werd mij door U deze leverancier aangeboden
De overstap en vaststlling van het voorschot per maand ging correct.
met vriendelijke groet J.Bruggeman (ps uw zadeldek voor mijn fiets gebruik ik nog vaak)J.Bruggeman

Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Smink 10-12-2019 - 10:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Werkt prettig en snel. Een duidelijk overzicht wat je bespaard.

  • Overstap
  • Korting
  • Klantvriendelijk

Navigatie