De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vandebron zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Vandebron

10
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Ik raad Vandebron aan
Koen de Koning 5-8-2016 - 08:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben bijzonder tevreden over Vandebron. Dit heeft er natuurlijk ook mee te maken dat de missie en visie van Vandebron mij erg aanspreekt. Weg met al die energiemaatschappijen die anno 2016, ondanks talloze klimaatrichlijnen, nog steeds kolencentrales volop in werking hebben! Vandebron neemt tenminste het voortouw in het verduurzamen van onze energievoorziening. Ga zo door!

  • 100% groene stroom
  • Het zit 'm niet in 'bespaar zoveel mogelijk geld', maar in 'help mee verduurzamen', daar ben ik groot voorstander van
  • Betrouwbaar en klantgericht
  • Stimuleren van lokale duurzame energie initiatieven
  • Het zou mooi zijn als in de toekomst ook het gas bij Vandebron alleen nog maar van duurzame bronnen uit West-Europa komt

Reacties

Vandebron Webcare 8-8-2016 - 12:27
Hi Koen,

Zo te lezen hebben we dezelfde mening over ons klimaat en hoe we zo snel mogelijk een verschil kunnen maken. Ook jij draagt hier aan bij, bedankt daarvoor! Ook met je mooie beoordeling zijn we heel erg blij :-)

Omdat het helaas nog niet mogelijk is om op landelijke schaal groen gas aan te bieden, leveren wij aardgas van Gasterra uit Groningen met CO2 compensatie van de Gold Standard. Dit is het strengste keurmerk op gebied van klimaatcompensatie, en naast het terugdringen van CO2, leveren hun projecten ook een bijdrage aan de lokale samenleving.
Wij bieden vijf projecten aan, bij aanmelding kunnen klanten zelf kiezen welk project zij willen steunen;

- Bosbehoud in Kikonda
- Cookstoves in Mali
- Windenergie in Touzhijianzhen
- Biogas voor boeren in Vietnam
- Original Beans in Ecuador

Meer informatie over de verschillende projecten kan je vinden op: https://vandebron.nl/gas#
Met vriendelijke groet,
Jochem

Service Team Vandebron
10
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Vandebron aan
De Jong 4-8-2016 - 16:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima leverancier heb er geen problemen mee gehad. (Alleen met Eneco ooit voor de rest ook niet met andere)

  • Duurzaamheid
  • Geen idee

Reacties

Vandebron Webcare 8-8-2016 - 11:21
Beste meneer de Jong,

Bedankt voor het mooie cijfer en uw positieve feedback!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,
Jochem

Service Team Vandebron
10
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Vandebron aan
R. Zweedijk 4-8-2016 - 15:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Echt groene energie voor een normale prijs.

  • Alles naar wens en ik weet van wie mijn energie komt.
  • Waar ik mij aan erger is het getutoyeer, helaas doen ze het bijna allemaal.
  • Vroeger koos ik die nooit, maar nu kun je er helaas niet meer onderuit.

Reacties

Vandebron Webcare 8-8-2016 - 10:22
Beste meneer Zweedijk,

Via deze weg wil ik u hartelijk bedanken voor het fantastische cijfer wat u ons gegeven heeft.
Met uw steun aan onze missie maakt u echt een verschil. U bepaalt dus zelf of u een energiebron helpt om meer te investeren in duurzame energie óf dat u een energiebedrijf helpt om meer winst te maken.
Bovendien zijn onze klanten vaak goedkoper uit en weet u zeker dat uw geld goed terecht komt.

Bij Vandebron hebben we ervoor gekozen om alle correspondentie in de 'je' vorm te hanteren. Het zogenaamde tutoyeren. Dit is absoluut niet uit disrespect maar een bewuste keus hoe wij als jong bedrijf met onze klanten willen communiceren.
Wij ontvangen hier heel veel positieve reacties op.

In de toekomst willen we de voorkeuren van onze klanten hiervoor gaan vastleggen. Echter tot die tijd moet er een keuze gemaakt worden voor de vorm en dit hebben wij dus ook gedaan. Ik zal noteren dat u dit liever niet wilt en daar zullen wij voortaan in de persoonlijk geschreven e-mail rekening mee houden. In onze automatisch gegenereerde e-mail zullen wij vooralsnog uitsluitend de 'je' vorm gebruiken.

Ik wens u een hele fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,
Jochem

Service Team Vandebron
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
8,0
Klachtenafhandeling
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Vandebron aan
Onne 4-8-2016 - 12:48
Overgestapt via Gaslicht.com

De afgelopen jaren ben ik regelmatig overgestapt via Gaslicht.com. Vandebron is voor mij de eerste aanbieder waarbij de facturatie tot nu toe vlekkeloos is verlopen. Ook vind ik de transparantie over de herkomst van de groene stroom erg fijn in vergelijking tot mijn eerdere aanbieders.

Bij het overstappen is aanvankelijk een fout gemaakt in de startdatum, maar dat werd na telefonisch contact gecorrigeerd. Daarbij kreeg ik ook direct (ongevraagd) een bevestiging per mail van de aanpassing.

Dit jaar ben ik gaan samenwonen waardoor ik een opzegging heb overwogen (binnen de contractperiode). Ik was aangenaam verrast dat ik geen boete verschuldigd zou zijn volgens de voorwaarden van mijn contract.

De website is prettig, rekeningnummer is bijvoorbeeld eenvoudig aan te passen.

  • Transparant in herkomst ingekochte (groene) stroom en gas
  • Fijne klantenservice
  • Prettige voorwaarden
  • Ik mis de mogelijkheid om eenvoudig online tussentijdse meterstanden op te geven die een prognose geven over de te verwachten jaarnota.

Reacties

Vandebron Webcare 8-8-2016 - 10:02
Beste Onne,

Hartelijk bedankt voor je mooie cijfer en je complimenten. Daar krijgen wij juist weer goeie energie van!
Ook mij maken foutjes, dat kan immers de beste overkomen. Fijn om te horen dat dit ook gelijk naar tevredenheid is opgelost.

Voor wat betreft je verbruik en inzage in de kosten; we zijn hard aan het werk om de mogelijkheden op je persoonlijke pagina uit te breiden waarbij het in de toekomst ook mogelijk zal worden om zelf, op basis van de meterstanden, een berekening te maken. Zodra jouw adres zal worden voorzien van slimme meters zullen we je om de twee maanden een actueel overzicht van je verbruik en de kosten doen toekomen. Indien gewenst kunnen we nu uiteraard ook een berekening voor je maken. Hiervoor kan je je actuele meterstanden doorgeven aan ons Service Team via vragen@vandebron.nl of telefonisch op 0880 444 555. We zijn je graag van dienst!

Met vriendelijke groet,
Jochem

Service Team Vandebron
5
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
4,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
3,0
Klantenservice
6,0
Klachtenafhandeling
5,0
Gaslicht-fan 27-7-2016 - 20:36
Overgestapt via Gaslicht.com

het duurde 8 weken voordat ik mijn jaarnota ontving. Dat moet toch sneller kunnen dan 2 maanden! Inmiddels weken geleden overgestap naar een andere leverancier, tot op heden geen spoor van de eindnota waarop ik geld terug krijg.

  • ik heb een slimme meter. Wettelijk zijn de leverancier verplicht om mijn iedere 2 maanden een overzicht van mijn verbruik te sturen. Navraag bij de klantenservice bleek, dat Vandebron dit niet doet. (Hoewel men bewust is, dat het wettelijk verplicht is)
  • Het duurt erg lang tussen (8 weken!) tussen opname meterstanden en daadwerkelijk ontvangen van jaarnota. Vervolgens nog enkele weken voordat het bedrag dat ik terug kreeg weer op mijn rekening werd gestort. Zelfde geldt voor de eindnota. Tot op heden nog niets vernomen, terwijl ik al weken geleden ben overstapt
Opmerking van Gaslicht.com 28-7-2016 - 08:30
Een eindafrekening moet binnen 6 weken door de leverancier verstuurd worden. Zou het in dit geval zo kunnen zijn dat de jaarafrekening die u heeft ontvangen al direct de eindafrekening was, en dat u dus geen afrekening meer ontvangt?

Reacties

Vandebron Webcare 8-8-2016 - 10:37
Beste Gaslicht-fan,

Volgens onze informatie hebben wij nog geen bericht van u ontvangen. Dat vinden wij jammer, want daarmee blijft uw vraag onbeantwoord. Daarnaast is het voor Vandebron ook belangrijk te beoordelen wat er mis is gegaan zodat wij herhaling in de toekomst kunnen voorkomen.

Wij horen uiteraard graag van u. U kunt ook telefonisch contact met mij opnemen via telefoonnummer 0880 444 555.

Met vriendelijke groet,
Jochem

Service Team Vandebron
8
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Ik raad Vandebron aan
Else Huisman 27-7-2016 - 13:43
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap naar vandebron ging gemakkelijk, alles is snel afgehandeld. Ik heb geen klachten, alles is goed gegaan.

  • spoedige afhandeling van nieuw contract. Groene energie, direct van een boer. Je hebt keuze mogelijkheid waar je de energie vandaan wilt laten komen, oftewel, waar zij jou geld vervolgens in gaan investeren.
2
Prijsstelling
4,0
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
7,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
C Redert 26-7-2016 - 13:55
Overgestapt via Gaslicht.com

1 jaar klant geweest en dat nooit meer. Je kunt energiebron kiezen, gedaan via Gas licht.com. Foutief ingevoerd door van de Bron. Daarna nogmaals de juiste energiebron doorgegeven aan vd Bron, voerden ze weer een andere foute bron in.

De mensen die bij van de Bron werken mailen tot 3x toe standaard tekst zonder er inhoudelijk erna te kijken. Na elke x weer bellen eindelijk werd er inhoudelijk gekeken, maar helaas nog niet opgelost. De nieuwe energiemaatschappij gaat het nu voor me oplossen want hier word ik moedeloos van,

Onvriendelijke benadering van klanten
Schrijven bedragen af als je geen klant meer bent bij van de Bron Heb meteen de machtiging ingetrokken.

Opmerking van Gaslicht.com 27-7-2016 - 11:54
Wij vinden het vervelend om te lezen dat u geen goede ervaring heeft met Vandebron. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen met onze servicedesk, wij nemen dan rechtstreeks contact op met de leverancier. Mochten wij hierin nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dat graag. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0342-411350 of per e-mail via info@gaslicht.com
8
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
6,0
Online dienstverlening
7,0
Klachtenafhandeling
8,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Vandebron aan
Gerda 19-2-2016 - 13:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgangsdatum was 1 dag later dan de datum waarop mijn lopend contract afliep. De klantenservice verzekerde mij dat dit niet tot een vertrekboete zou leiden. Zij hebben mij dat ook nog eens persoonlijk per e-mail gegarandeerd. En ze hebben gelijk gehad. Dikke duim voor de service.

  • Goede prijs
  • Persoonlijke service
  • Veel groene energie
  • Afschrijving van het voorschot zou beter na de 23e van de maand gedaan kunnen worden. Op de 20e zijn de salarissen nog niet gestort.
1
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Facturering
1,0
Duurzaamheid
1,0
Hanny 18-2-2016 - 22:18
Overgestapt via Gaslicht.com

alles, echt alles wat mis kon gaan ging mis bij mijn overstap naar Vandebron. Misschien bad karma, maar ik ga nooit meer naar dit bedrijf. ze hebben hun administratie niet orde en hun klantenservice is niet op de hoogte.

  • alles dus op gebied van klantenservice!!
1
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
1,0
Overstapproces
1,0
Frans 4-2-2016 - 21:00
Overgestapt via Gaslicht.com

wat een ellende!!! de hele overstap naar Vandebron is een aanfluiting. totaal onbereikbaar en fout op fout. NOOIT meer VANDEBRON voor mij. ga eerst je zaakjes op orde brengen!!

  • helemaal niks helaas
  • neem om te beginnen gewoon de telefoon op als een klant belt of antwoord op zijn email

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie