De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vandebron zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Vandebron

10
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Vandebron aan
I.brouwers 30-12-2017 - 15:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap zonder problemen verlopen

  • Alles zeer goed verlopen goede bereikbaarheid van de klantenservice.. zeer tevreden
9
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Vandebron aan
Henk 28-12-2017 - 09:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene energie (zowel elektriciteit als gas) en een scherpe prijs.
Je kunt online dingen wijzigen of aanpassen.
Overstap is vlekkeloos verlopen dus ... aanrader.

  • Groene energie voor zowel elektriciteit als gas.
  • Scherpe prijs.
  • Nog tegen niets aangelopen dus .. nog niet.
8
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Vandebron aan
H. Luthart 21-12-2017 - 19:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Hoe een particulier initiatief resuteerd in een mooie groeiende groene energieleverancier. Met scherpe prijzen door een platte management struktuur.
Hier wil ik in participeren!

  • Een heel innovatieve onderneming!
  • Misschien een bruikbaar app-je ontwikkelen.
10
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Vandebron aan
Martin 19-12-2017 - 15:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Wij hebben voor Vandebron gekozen van wegen de bron van de energie de windmolens. Overstappen ging zeer makkelijk zoals gewend van gaslicht.com. We zijn erg tevreden over onze nieuwe energieleverancier.

  • Windenergie.
  • Energie van Nederlandse bodem.
  • Goede website.
  • Makkelijke overstap.
8
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Vandebron aan
Hans de Jonge 18-12-2017 - 21:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Na twee maanden geen problemen ondervonden

9
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Vandebron aan
Cees van Bragt 18-12-2017 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Je kan kiezen van welk bedrijf je je energie vandaan haalt

  • Groener dan groen
  • Hebben we nog niet
6
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
6,0
Duurzaamheid
7,0
Facturering
6,0
Klachtenafhandeling
4,0
Klantenservice
4,0
Overstapproces
6,0
Rob 18-12-2017 - 10:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed aanbod. Alleen indien je van het standaardverbruik afwijkt dan zijn de processen en afhandeling bijzonder zwak. Veel bellen en regelen. Matige klantenservice.

8
Klantenservice
7,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
6,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Vandebron aan
weil 18-12-2017 - 10:08
Overgestapt via Gaslicht.com

doordat mijn email adres al bij van de bron bekend was (zonder dat ik daar ooit klant ben geweest?) ging het aanmeld proces niet goed. Hierdoor heb ik er zelf meerdere keren achteraan moeten bellen voordat het uiteindelijk geregeld was, vandaar de 6 bij overstapproces en de 7 bij klachtenservice. Ik ben wel altijd heel vriendelijke geholpen, maar de efficiëntie en oplossinggerichtheid bij de telefoniste was de eerste keer bellen ver te zoeken.

  • zeer vriendelijke klantenservice
  • zelf actie ondernemen als blijkt dat er iets mis gaat in het aanmeld proces
9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Vandebron aan
Andrea de Vries Lentsch 18-12-2017 - 08:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap was zo geregeld. Ik kreeg tijdig mailtjes met hoe het proces ging verlopen en updates hoe het er voor stond. Prima dus!

8
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Vandebron aan
Raoul Brouns 18-12-2017 - 07:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Niet alleen de goedkoopste, maar ook nog eens een hele duurzame. Erg leuk om te zien vanaf welke windmolen de ingekochte energie daadwerkelijk vandaan komt!

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie