De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vandebron

Vandebron reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vandebron? Lees hier de Vandebron ervaringen en reviews. Is Vandebron uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vandebron achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Vandebron zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

Klantervaringen over Vandebron

8
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Vandebron aan
j slagter 30-12-2019 - 21:56
Overgestapt via Gaslicht.com

goede en zakelijke maar menselijke service.

Reacties

Vandebron Webcare 31-12-2019 - 13:16
Dat is precies hoe we het bedoelen! Fijn om te lezen dat het zo overkomt 🙂
7
Duurzaamheid
6,0
Facturering
6,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Vandebron aan
Cmk 29-12-2019 - 09:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Ondanks de nieuwe samenwerking met de grote leveranciers blijft bangebroek streven naar milieuvriendelijk beleid.

  • Vooraf factureren was niet echt aangekondigd, info zou duidelijker mogen, moest nu in een mand zowel oude leverancier en alvast nieuwe leverancier betalen, terwij contract pas een maandje later in zou gaan.

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2019 - 16:04
Vandebron blijft Vandebron met dezelfde missie! Wij blijven vraag en aanbod bij elkaar brengen, spraakmakende campagnes maken, de service leveren die je van ons gewend bent en we zijn nog steeds tegen sjoemelstroom. Verder nemen we je feedback graag mee voor in de toekomst.
4
Duurzaamheid
4,0
Klachtenafhandeling
4,0
Overstapproces
4,0
Facturering
4,0
Klantenservice
4,0
Prijsstelling
4,0
Online dienstverlening
4,0
Ik raad Vandebron aan
Bram 28-12-2019 - 18:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed geadviseerd, zou het iedereen aanraden.

  • Duidelijk, makkelijk en snel.

Reacties

Vandebron Webcare 31-12-2019 - 13:06
Goed om te horen, Bram!
9
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Vandebron aan
H van Buuren 28-12-2019 - 09:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Probleemloze overstap. Keurig geïnformeerd door vandebron

  • Maandkosten

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2019 - 16:09
Goed om te horen, meneer/mevrouw van Buuren. En natuurlijk welkom bij Vandebron!
9
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Klachtenafhandeling
9,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Ik raad Vandebron aan
Erla 27-12-2019 - 18:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Erg fijn.
Vriendelijke klantenservice.
Goedkoop.
Goed voor milieu

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2019 - 16:10
Bedankt voor deze hoge score, Erla!
9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Vandebron aan
A.J. 27-12-2019 - 09:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Om ieder jaar over te stappen loont de moeite en Gaslicht.com helpt mij daarbij heel erg goed.

  • Als je er zelf niet uitkomt kun je telefonisch kontakt maken en dan helpen ze je verder

Reacties

Vandebron Webcare 31-12-2019 - 13:03
Dat kan Gaslicht.com in z'n zak steken 🙂
8
Prijsstelling
9,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Vandebron aan
B. van Eerd 26-12-2019 - 22:00
Overgestapt via Gaslicht.com

groen en goedkoop, zeker een aanrader

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2019 - 15:46
Dat horen we graag, meneer/mevrouw van Eerd. Welkom bij Vandebron!
6
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
5,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
2,0
Sjef Gerichhausen 26-12-2019 - 09:40
Overgestapt via Gaslicht.com

DeElke da jhet rapportage van het gebruik is erg slect en niet uptodate

  • Elke dag het verbruik en voorspelling bijwerken

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2019 - 15:45
Er was inderdaad een storing waardoor het verbruik niet up-to-date was, hier hebben we je ook per mail over bericht. We streven er altijd naar onze online dienstverlenging te verbeteren, zodat je nog meer inzicht kunt krijgen in bijvoorbeeld je verbruik.
9
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Vandebron aan
Jeroen 25-12-2019 - 09:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Groene energie is altijd een plus.

  • Handige app waarin je precies kunt zien of je over termijn bedrag bent gegaan of niet.
  • Zelf de datum van de incasso bepalen.
  • Via gaslicht.com niet zelf bepalen waar je energie vandaan komt (ookal is dat een marketing gimmick)

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2019 - 15:41
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons, Jeroen. De app is inderdaad een handige tool om je verbruik in de gaten te houden en wanneer je je in de toekomst via onze site aanmeldt heb je wel de keuze om te kiezen waar je energie vandaan komt.
9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Vandebron aan
Bert 25-12-2019 - 09:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Pas net over gestapt maar ging weer zeer soepel

Reacties

Vandebron Webcare 30-12-2019 - 15:37
Fijn om te horen dat je de overstap als soepel hebt ervaren, Bert!

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie