Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Doe de test op Week van de Energierekening

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Van 14 tot en met 20 oktober 2013 organiseert Milieu Centraal de landelijke Week van de Energierekening. Net als vorig jaar is de campagne gericht op energie besparen in huis. Minder energieverbruik zorgt voor een lagere energierekening en een beter milieu. Gaslicht.com ondersteunt het initiatief van Milieu Centraal en besteedt daarom graag aandacht aan de Week van de Energierekening.

Het doel van de campagne is om mensen bewuster om te laten gaan met het energie gebruik in huis. Niet alleen voor het milieu maar ook voor lagere energiekosten. Want uiteraard heeft besparen op stroom en gas ook effect op uw energierekening.

Besparen op de energierekening kan met simpele maatregelen die iedereen kan nemen en die weinig kosten. U kunt denken aan de thermostaat een graadje lager zetten, lampen uit doen als u niet in de ruimte bent, oplaadbare batterijen gebruiken, tochtstrips aanbrengen; spaarlampen gebruiken, apparaten uitzetten die niet in gebruik zijn.

Doe de test op Milieu Centraal

Omdat het niet voor iedereen duidelijk is welke maatregelen en tips er allemaal zijn, heeft Milieu Centraal een online test ontwikkeld. Via deze test kunt u checken welke makkelijke bespaaracties goed bij uw persoonlijke situatie passen. Met veel tips, zoals het plaatsen van radiatorfolie achter de radiator of energiezuinig douchen. Adviezen waarmee u direct aan de slag kunt en die snel resultaat opleveren.

Maak kans op 2500 euro aan energiezuinige apparaten

Wilt u zelf ook dat extra stapje zetten en energie besparen? En daarmee ook nog eens kans maken op 2500 euro aan energiezuinige apparaten? Ga dan deze week naar Week van de Energierekening.nl en doe mee met de test.

Direct besparen

Gaslicht.com juicht het initiatief van Milieu Centraal toe en besteedt daarom graag aandacht aan de Week van de Energierekening. Met de makkelijke bespaartips kunt u eenvoudig besparen op uw energiekosten, want ‘minder energieverbruik zorgt voor een lagere energierekening en een beter milieu.’ Naast besparen op uw verbruik kunt u ook direct besparen door over te stappen naar een voordeliger energiecontract. Via onze onafhankelijke Energievergelijker vindt u de voordeligste energiecontracten.

De Week van de Energierekening is een initiatief van organisaties Milieu Centraal, Vereniging Eigen Huis, de Nederlandse Woonbond, VvE Belang, Vastgoed Belang, VACpunt Wonen en het Ministerie van Binnenlandse zaken.

Zie ook: Voorkom bijbetaling op jaarafrekening en Hoe kunt u uw jaarnota controleren?

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 9 juni 2017

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.