Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Meterstanden ex-klanten EnergyXS online


De meterstanden van de ex-klanten van het failliete EnergyXS staan online. Dit hebben de curatoren hebben van het bedrijf onlangs besloten. Hiermee  hopen ze vele vragen over afrekeningen te voorkomen.

Op de website van EnergyXS staat sinds kort een lange lijst met meterstanden van voormalige klanten van het energiebedrijf. De meterstanden staan gerangschikt op Ean-code, een unieke 18-cijferige code voor een elektriciteitsmeter.

Na het faillissement in augustus 2003 bleken veel klanten van EnergyXS nog nooit een eindafrekening te hebben ontvangen. Deze taak lag toen bij de curatoren. In de daarop volgende maanden lukte het de curatoren niet om eindafrekeningen te voorzien van meterstanden. Dit maakt controle van de nota zeer moeilijk en dus riep dit veel vragen op bij de klanten. Om deze  te voorkomen zijn de begin- en eindstanden van EnergyXS-belevering per klant nu op de site gezet.

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie