De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Naamswijziging Nuon Vattenfall staat om de hoek

door Maartje Sebek

nuon-vattenfall-1.jpgEen jaar geleden heeft Nuon laten weten de naam te veranderen in Vattenfall, de naam van het Zweedse moederbedrijf. Om de herkenbaarheid te waarborgen hanteert de energieleverancier sindsdien de naam 'Nuon Vattenfall'. Vandaag heeft Nuon Vattenfall klanten laten weten dat het binnenkort zover is: de naamswijziging naar enkel Vattenfall.

Samen bereiken we meer

De belangrijkste reden voor deze naamswijziging is dat er onder één naam méér bereikt kan worden. Bij Nuon heeft de klimaatverandering alle aandacht en werken ze aan schone en betaalbare energie. Door één naam te hanteren gelooft Nuon Vattenfall dat ze hierin grote slagen kunnen maken.

Wanneer is de naamswijziging definitief?

Wanneer de naamswijziging definitief wordt doorgevoerd, vertelt Nuon Vattenfall nog niet. Ze geven enkel aan dat dit binnenkort op de planning staat. De exacte datum is dus nog even afwachten, wordt vervolgd! 

Deel dit artikel op:

Maartje Sebek

Medewerker Marketing & Communicatie
Maartje Sebek
Ik ben Maartje, sinds 2019 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com. Mijn werk is ontzettend veelzijdig waardoor elke dag anders is. Van het bedenken en uitvoeren van mediacampagnes en social media marketing tot contact met commerciële partners. Een echte uitdaging. De energiewereld is voortdurend in beweging en besparen op uw energierekening is zo eenvoudig, dat ik mijn enthousiasme hierover graag met u wil delen.

Reageren

Navigatie