De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Naamswijziging Nuon Vattenfall staat om de hoek

door Maartje Sebek Leestijd: 1 minuut

nuon-vattenfall-1.jpgEen jaar geleden heeft Nuon laten weten de naam te veranderen in Vattenfall, de naam van het Zweedse moederbedrijf. Om de herkenbaarheid te waarborgen hanteert de energieleverancier sindsdien de naam 'Nuon Vattenfall'. Vandaag heeft Nuon Vattenfall klanten laten weten dat het binnenkort zover is: de naamswijziging naar enkel Vattenfall.

Samen bereiken we meer

De belangrijkste reden voor deze naamswijziging is dat er onder één naam méér bereikt kan worden. Bij Nuon heeft de klimaatverandering alle aandacht en werken ze aan schone en betaalbare energie. Door één naam te hanteren gelooft Nuon Vattenfall dat ze hierin grote slagen kunnen maken.

Wanneer is de naamswijziging definitief?

Wanneer de naamswijziging definitief wordt doorgevoerd, vertelt Nuon Vattenfall nog niet. Ze geven enkel aan dat dit binnenkort op de planning staat. De exacte datum is dus nog even afwachten, wordt vervolgd! 

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 4 oktober 2019

Maartje Sebek
Maartje Sebek Medewerker Marketing & Communicatie

Maartje was tot november 2021 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie