De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Nieuw: filmpjes over energiepakketten

door Jeanet Woldring

Heeft u onze nieuwe uitlegfilmpjes over energiepakketten al gezien?

Sinds vorige maand maken we wekelijks videoblogs over de actuele energiepakketten in de energievergelijker. In onze 'Top 5 goedkoopste energiepakketten' staan E.ON, Nuon en Eneco momenteel in de kijker, maar ook Greenchoice, Oxxio, EnergieFlex en NLE staan al online bij het desbetreffende energiecontract. Op onze video pagina kunt u ze ook terugvinden. De komende tijd volgen de overige energieleveranciers met hun meest voordelige energiepakketten.

Belangrijkste kenmerken energiepakket

Twijfelt u nog over uw keuze? Het filmpje vertelt u in het kort over de belangrijkste kenmerken van het energiecontract. Wat een welkomstpremie inhoudt bijvoorbeeld, waar de leverancier zijn groene stroom vandaan haalt en of de aanbieding voor bestaande klanten geldt. Ook brengen we in beeld hoe het overstapproces precies verloopt. Verder tonen we enkele reviews van recente overstappers via Gaslicht.com of van mensen die hun contract verlengd hebben via onze vergelijkingssite.

Energiecontracten ingewikkeld

Energiecontracten blijven vaak ingewikkeld. Voor ieder pakket en iedere leverancier gelden andere tarieven en voorwaarden. Niet voor niets zit er een heel team bij Gaslicht.com om energieleveranciers het hemd van het lijf te vragen over de energiepakketten voor ze op de website verschijnen.

Blogs en vlogs

En omdat veel mensen liever een video kijken dan een blog lezen, besloten we collega Anniek in te zetten om via een filmpje toelichting te geven op pakketten die hoog in de energievergelijking naar voren komen. De energieleveranciers zijn enthousiast, we zijn benieuwd naar uw mening!

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 17 juni 2016
Geactualiseerd: maandag 21 oktober 2019

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie