De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

'Stroom wordt duurder'

door Els Werkman

Stroom wordt de komende 20 jaar duurder volgens Nu.nl. Europese bedrijven en consumenten krijgen de komende jaren een oplopende rekening voor elektriciteit. Dat zou volgens de Financial Times blijken uit een uitgelekt rapport van de Europese Commissie (EC) waarin staat hoe de Europese stroommarkt groener moet worden.

Het rapport beschrijft vijf scenario's om de Europese Unie minder afhankelijk te maken van kolen en gas, die nu nog goed zijn voor de helft van de energie. Vooral als gekozen wordt voor groene stroom gaan de prijzen omhoog.

Uit de aanbiedingen van energieleveranciers op Gaslicht.com en Energiewereld.nl blijkt allesbehalve dat stroomprijzen stijgen. De welkomstpremies die leveranciers als Energiedirect, E.ON en Essent bieden, zijn nog nooit zo hoog geweest. Een gemiddeld huishouden dat overstapt naar een van de bedrijven uit de TOP 5, bespaart bijna vierhonderd euro op jaarbasis! 

Vergelijk zelf met de Energiewijzer

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 18 oktober 2011
Geactualiseerd: donderdag 10 januari 2019

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie