De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht.com genomineerd voor Website van het Jaar 2019

door Maartje Sebek

De Website van het Jaar-verkiezing is weer in volle gang en Gaslicht.com is genomineerd in de categorie energie. Super trots zijn we op deze nominatie. Wat nu? Nu willen we deze verkiezing graag winnen en hiervoor hebben we uw stem nodig. Is Gaslicht.com uw favoriete vergelijkingssite voor energie? Laat het ons weten en stem op Gaslicht.com.

wvhjtwitterv02-0.png

Waarom stemmen op Gaslicht.com?

Alle stemmen voor Website van het Jaar komen vanuit het publiek. U beslist welke website wordt uitgeroepen tot website van het jaar 2019. Bij Gaslicht.com werken we met veel energie en vol passie om ervoor te zorgen dat u kunt besparen op uw energierekening. Dit doen we met het hele team en al 16 jaar! 

Zo zijn we continu bezig met het optimaliseren van de website om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk en snel kunt vergelijken en besparen. Enthousiaste overstappers, daar doen wij het voor! Heeft u twijfels of komt u er niet uit? Dan zit onze klantenservice 7 dagen per week klaar om u te helpen. U krijgt bij Gaslicht.com meteen échte en deskundige mensen aan de telefoon. Iets dat ontzettend gewaardeerd wordt, blijkt uit de talloze reacties van overstappers.  

Zo werkt de verkiezing

De Website van het Jaar is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Het publiek kan stemmen op favoriete websites en deze ook beoordelen. Per categorie worden er twee awards uitgereikt:

  • De Beste website: de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie
  • De Populairste website: de website met de meeste stemmen binnen de categorie

Breng uw stem uit!

Een publieksprijs is de mooiste prijs die we kunnen winnen. Dit is een bevestiging dat u onze vergelijkingssite waardeert. Dus bent u tevreden? Laat het ons weten en stem op Gaslicht.com! Stemmen kan tot en met 18 oktober 2019.

Deel dit artikel op:

Maartje Sebek

Medewerker Marketing & Communicatie
Maartje Sebek
Ik ben Maartje, sinds 2019 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com. Mijn werk is ontzettend veelzijdig waardoor elke dag anders is. Van het bedenken en uitvoeren van mediacampagnes en social media marketing tot contact met commerciële partners. Een echte uitdaging. De energiewereld is voortdurend in beweging en besparen op uw energierekening is zo eenvoudig, dat ik mijn enthousiasme hierover graag met u wil delen.

Reageren

Navigatie