Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Wij vergelijken al 25 jaar

door Arnoud Timmerman 4 reacties Leestijd: 2 minuten

We gaan terug naar 1998, het jaar waarin onze eerste vergelijker het levenslicht zag. Bellen.com werd gelanceerd. Een absolute doorbraak in de wereld van telecom. De consument kon in één oogopslag het beschikbare aanbod zien en onderling vergelijken. We zijn nu 25 jaar verder en inmiddels vergelijken we in veel verschillende branches. 


Logo Bellen.comVergelijk telefonie op Bellen.com, de meest complete vergelijker van mobiele telefonie. Met alle abonnementen en toestellen.


logo-internetten.pngOp Internetten.nl kunt u onafhankelijk alle internetproviders naast elkaar zetten. Sluit gemakkelijk uw internetabonnement af. Nu met € 20 cashbackactie!


logo-pw.pngVergelijk alle verzekeringen op Poliswijzer.nl en betaal niet langer te veel. Met een completer aanbod dan andere vergelijkers en 100% onafhankelijk.


logo-pw.pngAlle grote boekingssites in één overzicht, op LookingforBooking.nl. De grootste hotel prijsvergelijker van Nederland. Vergelijk hotels en bespaar op uw (zakelijke) overnachting.


Bekijk hier een overzicht van al onze vergelijkers

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 8 april 2024

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Arnoud is voor Gaslicht.com verantwoordelijk voor alle campagnes op radio, tv en in out-of-home. Daarnaast is Arnoud als tekstschrijver en beeldmaker actief betrokken bij websitecontent, nieuws, persberichten, onderzoeken en social media. Door middel van tekst, beeld en geluid zet hij zich dagelijks in om complexe zaken over de energiemarkt begrijpelijk te maken.

Reacties (4)

Geplaatst door: Kees.. Pronk ()

Proficiat Ben, dat je nogsteeds je Roeping. Blijft volgen van Wijze Vergelijker dank dank ja grut'n Kees...
👍🌈

Geplaatst door: Han ()

Hartelijk gefeliciteerd met dit prachtig jubileum/verjaardag!
Jullie zijn al vanaf het eerste begin de beste vergelijker, de enige die de info geeft zoals de consument het graag wil zien.

Ga zo weer 25 jaar door, heel veel succes daarbij!

Geplaatst door: Lies Kruithof ()

Stap al vanaf het begin elk jaar over van energiemaatschappij. Heb hier veel geld mee verdiend door de korting bij de jaarafrekening.

Geplaatst door: Beppie de Kroon ()

Ben al een paar jaar blij met jullie adviesen . Ga zo door . Mvg Beppie

Reageren

Beveiligd met reCAPTCHA - Privacy - Voorwaarden
Google ReCaptcha

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.