De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Wat doen wij voor jou?

Energiewereld.nl heeft als doel om consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van energieleveranciers. Als zusterbedrijf van o.a. Bellen.com, LookingforBooking.com en Poliswijzer.nl maken wij onderdeel uit van de Bencom Group, de onderneming van internetondernemer Ben Woldring. De groep opereert sinds de oprichting in 1998 uitermate succesvol in de markt voor onafhankelijke vergelijkingssites en is marktleider met vergelijkingen voor bellen, internetten, digitale tv, energie, hotelboekingssites en verzekeringen.

We stellen je op Energiewereld.nl in staat om via onze vergelijker beter en makkelijker een keuze te maken voor een passend energiecontract. Dit doen we middels ‘Aanbod op Maat’, waarbij we voldoen aan de eisen van ACM, vastgelegd in de Informatievoorziening op de consumentenmarkt. Hierdoor is elk aanbod begrijpelijk en vergelijkbaar. Dankzij uitgebreide filteropties kun je alle contracten vergelijken op prijs, kortingen. voorwaarden, looptijd, tariefsoort, groene of grijze energie en leverancierswaardering.

Energiewereld.nl brengt de verschillende energiecontracten zorgvuldig voor je in kaart. Hierin maak je zelf je eigen keuzes. Voor het afsluiten van een energiecontract vul je een aanmeldformulier in dat we doorsturen naar de gekozen energieleverancier. Na het afsluiten heb je 14 dagen bedenktijd. Gedurende de looptijd van het energiecontract is de energieleverancier je aanspreekpunt. Kom je er onverhoopt niet uit bij de energieleverancier, dan kun je altijd terugvallen op onze met een 9 bekroonde Energiewereld.nl Servicedesk. We helpen je graag!

Voor vragen kun je kijken in de FAQ of contact met ons opnemen.

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie