De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Hoe volledig zijn wij?

Wij vergelijken alle energieleveranciers met een leveringsvergunning en verstrekken de meest actuele gegevens over vrijwel alle contracten en diensten. Ook tonen we energiecontracten van aanbieders die niet via Energiewereld.nl zijn af te sluiten. Wij nemen uitsluitend aanbiedingen op in onze vergelijking waarvan de tarieven transparant gepubliceerd zijn op de site van de energieleverancier. Op die manier vind je bij ons altijd een complete, onafhankelijke en actuele vergelijking waardoor je tot een weloverwogen keuze kunt komen. Wederverkopers worden niet opgenomen, omdat zij geen programmaverantwoordelijkheid dragen.

Met zo’n 30 energieleveranciers in de vergelijker is Energiewereld.nl de meest volledige vergelijkingssite voor energiecontracten. Energieleveranciers betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Doordat energieleveranciers de volgorde in de ranking niet kunnen beïnvloeden, staat het voor jou voordeligste energiecontract altijd bovenaan in de resultaten. Geen enkele energieleverancier heeft een direct of indirect belang (zie: Over Ons). 

Met de Energievergelijker van Energiewereld.nl vergelijk je dus onafhankelijk de energieprijzen van alle energieleveranciers met een vergunning.

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie