De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

Gaslicht.com wint WUA Award

De Digital Excellence Monitor 2020 is gepubliceerd. Daarin heeft onderzoeksbureau WUA de digitale klantervaring onderzocht in 86 'customer journeys', verdeeld over 10 landen en in 6 verschillende branches. Gaslicht.com is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Energie op desktop. Er zijn in totaal 372 websites beoordeeld.

wua-award-gaslicht-2020.png

Het onderzoek

Ruim 20.000 consumenten namen deel aan het onderzoek op het gebied van Automotive, Energie, Finance, Verzekeringen, Retail en Telecom. Gaslicht.com scoort met 70 punten de eerste plek in de categorie 'Energie op desktop'. Greenchoice scoort in deze categorie op smartphone als beste. Andere winnaars zijn bekende namen als ANWB.nl, Coolblue.nl en Bol.com. De digital CX-scores zijn de gemiddelden per industrie over drie thema’s: look & feel, aanbod en merk.

WUA

Het onderzoek van WUA vond plaats tussen juli 2019 en juli 2020. WUA is een Nederlands benchmarkbureau dat zich specialiseert in online optimalisatie van bedrijven, zodat deze organisaties inzicht krijgen in hun online positie in vergelijking met de concurrentie.

Klik hier voor de complete Digital Excellence Monitor 2020.

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie