De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Energiecontract verlengen en verlengingsaanbod

Bent u tevreden over uw huidige energieleverancier en wil je deze verlengen? Mogelijk geeft u er dan de voorkeur aan om gebruik te maken van een aantrekkelijk verlengingsaanbod.

Energiecontract verlengen via Gaslicht.com

Sommige leveranciers bieden bestaande klanten de mogelijkheid om van een exclusief verlengingsaanbod gebruik te maken. Staat uw huidige energieleverancier er tussen? Bekijk dan of het verlengingsaanbod aantrekkelijk voor u is. 

Verlengingsaanbod van leverancier in de energievergelijker

Staat uw leverancier er niet bij, dan kan het toch zijn dat uw leverancier contracten aanbiedt die u ook als bestaande klant kunt afsluiten. Dit verlengingsaanbod wordt zichtbaar als u via de energievergelijker contracten met elkaar vergelijkt. Vult u naast uw verbruik ook uw huidige energieleverancier in én heeft deze een verlengingsaanbod, dan ziet u dit aanbod tussen de vergelijkingsresultaten staan.

Selecteer huidige energieleverancierenergiecontract verlengen en verlengingsaanbod

Helaas hebben nog niet alle energieleveranciers een verlengingsaanbod.


Gepubliceerd: vrijdag 25 oktober 2013
Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie