De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

Energiecontract verlengen | Vragen over energie

Bent u tevreden over uw huidige energieleverancier en wil je deze verlengen? Mogelijk geeft u er dan de voorkeur aan om gebruik te maken van een aantrekkelijk verlengingsaanbod.

Energiecontract verlengen via Gaslicht.comenergiecontract verlengen via Gaslicht.com

Sommige leveranciers bieden bestaande klanten de mogelijkheid om van een exclusief verlengingsaanbod gebruik te maken. Staat uw huidige energieleverancier er tussen? Bekijk dan of het verlengingsaanbod aantrekkelijk voor u is. 

Selecteer huidige energieleverancierStaat uw leverancier er niet bij, dan kan het toch zijn dat uw leverancier contracten aanbiedt die u ook als bestaande klant kunt afsluiten. Dit verlengingsaanbod wordt zichtbaar als u via de energievergelijker contracten met elkaar vergelijkt. Vult u naast uw verbruik ook uw huidige energieleverancier in én heeft deze een verlengingsaanbod, dan ziet u dit aanbod tussen de vergelijkingsresultaten staan.

Helaas hebben nog niet alle energieleveranciers een verlengingsaanbod.


Gepubliceerd: vrijdag 25 oktober 2013
Geactualiseerd: donderdag 4 februari 2021
Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie