De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
DELTA

DELTA reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over DELTA? Lees hier de DELTA ervaringen en reviews. Is DELTA uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over DELTA achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van DELTA zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

58% van 31 klanten beveelt aan.
39% misschien 3% niet

Klantervaringen over DELTA

C. Brans-Willems 18-12-2014 - 10:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik kan u mijn ervaring niet vertellen, omdat de overstap pas per 1 februari plaatsvindt. Overigens vind ik "review" geen Nederlands!
(en feedback ook niet).

  • de woorden review en feedback vervangen, bijv. door ervaring en terugkoppeling.
2
Overstapproces
2,0
S.M. Maaskant 16-12-2014 - 21:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Op 4-12 via gaslicht.com aangemeld voor energie van DELTA, in de bevestingsemail van gaslicht.com stond deze tekst: "Per e-mail ontvangt u binnen enkele dagen van DELTA een bevestiging. Nadat DELTA uw gegevens heeft verwerkt ontvangt u per post uw leveringsovereenkomst met de bijbehorende voorwaarden en tarieven."

Echter heb ik tot op heden (16-12-2014) geen bevestiging van DELTA gekregen per mail en ook geen leveringsovereenkomst.

Ik vind 12 dagen niet een paar dagen. Als er al zo met potentiële nieuwe klanten wordt omgegaan, vraag ik me af hoe het verdere proces zich ontwikkelt. (als er uberhaupt een vervolgproces is).

Toen ik bijna 2 jaar geleden overstapte op energiedirect, was dit wel snel geregeld.

Opmerking van Gaslicht.com 17-12-2014 - 11:16
Wij vinden het vervelend te vernemen dat u niets heeft vernomen van Delta. Wij hebben Delta een bericht gestuurd met het verzoek de status van de aanmelding na te kijken. Zodra wij hier meer over vernemen hoort u dit via de e-mail van ons.
1
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
Duurzaamheid
1,0
Bert K 10-12-2014 - 10:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Delta maakte de ene na de ander fout. Ik had de juiste adresgegevens door gegeven. Administratie had verkeerd huisnummer ingevoerd met alle gevolgen van dien. Buurman kreeg alle sores over zich heen, die natuurlijk helemaal niet wilde overstappen. Ik kreeg keer op keer accept-giro's terwijl ik voor automatische incasso had gevraagd. Probleem werd niet adequaat opgelost. Kreeg nog maandenlang formulier om meterstand door te geven. (11 in totaal) Ik kan nog wel even door gaan. Ook professionaliteit klantenservice tenenkrommend.

  • GEEN!
9
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Ik raad DELTA aan
Jaap Meijer 17-11-2014 - 13:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Soepele overstap via gaslicht.com
Duidelijke vergelijking waaruit makkelijk de keuze te maken was

  • Alles via e-mail
8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Ik raad DELTA aan
Henk van der WIjk 19-9-2014 - 12:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Wat procedures, communicatie en snelheid van followup betreft, ben ik erg tevreden over Delta.
Over het belangrijk punt van inzichtelijkheid van het met de overstap gerealiseerde prijsvoordeel ben ik het minst tevreden. Zie onder verbeterpunten.

  • - probleemloze overgang naar Delta
  • - alle uitingen van en contacten met Delta getuigen van een hoge mate van klantvriendelijkheid
  • - vragen worden door Delta snel beantwoord
  • - Delta is bereikbaar via een normaal telefoonnummer, geen duur betaald 0900 nummer
  • Ik heb voor Delta gekozen op grond van een voorgespiegelde besparing op mijn energiekosten.
  • Graag had ik die besparing zichtbaar gehad in mijn voorschotbedragen, want daarmee zou aangetoond zijn dat de belofte wordt waargemaakt.
  • Jammer genoeg is dat niet het geval.
8
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad DELTA aan
Jacco 17-9-2014 - 20:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Energie kiezen doe ik vooral op basis van de prijs. Delta is goedkoop en overstappen zeer eenvoudig.

  • goedkoop en groen
  • eenvoudig overstappen
8
Overstapproces
7,0
Prijsstelling
9,0
E. de Gier 17-9-2014 - 18:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Weinig contact gehad, alleen post ontvangen. Verliep vlot en zonder problemen.

  • Snel en voordelig
  • Komt vrij onpersoonlijk over
6
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
6,0
Facturering
6,0
Ik raad DELTA aan
Ruben 16-9-2014 - 22:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Vriendelijke klantenservice, en gewoon goede informatie bij de overstap.

  • vriendelijke klantenservice
  • goede informatie bij overstap
  • extra actie nodig om betaling via incasso te laten verlopen
9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad DELTA aan
Chan Ramcharan 16-9-2014 - 21:22
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap verliep goed. De ingangsdatum werd keurig aangehouden;

  • klantvriendelijke kantenservice die de wensen van de klant serieus neemt.
7
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
9,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
7,0
J.J.S. van Wieringen 16-9-2014 - 13:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog te weinig ervaring (anderhalve maand)

  • Overstap is pijnloos verlopen. Contracten zien er gedegen uit. Ik heb een goede indruk van Delta.
  • In vergelijking met andere leverancier mis ik een mijndelta pagina. Nu regelt de klant elk onderwerp apart. De onderwerpen zijn dus richtinggevend.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie